» »

Spore

Spore

1 2 3
4
»

Berserker ::

lol če bi 3 leta vedli da bo takšna grafika je zaj nebi pričakovali in jamrali nad njo, pojdite crysis igrat če vam je kaj do grafika al pa glejte filme.

Rippy ::

Meh, tolk govora o grafiki, za nekatere igre ni tako pomembna grafika s tehnološkega vidika, kot je s art vidika. Pravtako je ta igra namenjena vsem generacijam in potem je tudi logično, da deluje tudi na starejših računalnikih. Recimo nekdo, ki ima računalnik za delo in sprostitev ne nadgrajuje računalnik vsako leto ali dve, in tudi 10-12 letniku starši nebodo vsake toliko kupili novi računalnik.

Berserker ::

Ja sej... sam razvijalci se tega tolk ne zavedajo razen redki, igre delajo bolj zahtevne kot so zmožni dobri racunalniki normalno poganjat.

tx-z ::

Bah, na začetku je blo zanimivu, dokler je blo še prvoosebno.... Tm k pa začneš pa une skupine neki pa krneki rata...Pa sploh ne vem več kako "prjazn" ratat....Dejansko sm že 100 možnosti probu da bi se "spoprijateljiv" ..to eš tm v prvoosebni varianti....Pa ni šlo, pol ti pa nč druzga ne preostane kt da jih pobijš>:D Zdej sm pa čist na "predator" level :\

edit: pa še zvok je začeu odmevat tok da ne morš met več zvoka uklopln k te tok živcira..Kje se da to izklopt?..

edit2: a obstaja še kšna koda poleg adddna? Al pa usaj da dejansko doda dna, ne sam keš :P da vidm če je u naslednm stageu kej bol:))
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

bluefish ::

heh, da pa pri tej igri potrebuješ kode...

Pesimist ::

ah ja na sreco prvoosebno ni blo nikdar. Niti na zacetku.

T0RN4D0 ::

Hm, jst igram en dva dni to. Celica kul, prideš na kopno kul, s tem da moraš it kr predator style pa poklat vse kar ti pride pod roke. Civilizacija je že bol tko-tko, industrija z naselji spet ni neki zanimivga. Mogoče ne bi smel igrat na easy, samo sem dal na začtku da vidim za kaj se gre. Zdej sem v vesolju in mislim da mi je igca že precej dojadila, po dveh dneh. :\
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

BigWhale ::

Jaz bi celicno stopnjo raztegnil ene trikrat... Bi bilo bolj zanimivo po mojem.

Tr0n ::

Vse stopnje bi morali "raztegnit". Sedaj porabis kaksno uro na stopnjo, dokler ne prides do space. V ene 5-6 urah si igro koncal.

Berserker ::

Kaj kdo ve kaj morš kaj delat ko si v space dobi, jaz sem se v igri nekomu zamero pa mojo ladjo kr napadajo, no zaj sem mir plačal z veliko $ , pa zakaj če hočem kakšno kolonijo postavit napiše da mam premalo ammo al pa da planet ni na stopnji T1 al T2.

blackbfm ::

1. Uničiš mu kolonije, potem pa še glavni planet. Vmes te bojo dostkrat napadl tk da se kr prprav.

2. Kupiš colony incredipak, ter atmospheric generator al kva je..na enem naseljenem planetu ugrabiš še 3 rastline različnih velikosti (small,medium,large) ter 2 rastlinojedi živali ter 1 mesojedo. Greš na planet kjer hočeš postavit kolonijo in vržeš najprej incredipack v bližini tistih vrelcev. Hitro pomečeš rastline ter počasi spustiš dol vse živali. Planet bo iz T0 postal T1. Postopek ponoviš za višji terrascore, sam morš naselt še druge živali in rastline.

SodVina ::

Tudi sam sem zadevo preskusil. In zdi se mi(CMIIW), da sama oblika bitja pravzaprav nic ne vpliva na njegove lastnosti. En debeluh z nogami speed-3 bo tekel hitreje kot ena miniaturna slamica z nogami speed-2. Tudi velikost "komponent" nima pomena. To je imho najvecji kiks. Naredis eno skropucalo z dobrimi komponentami in si zmagal. Brezveze.

Yohan del Sud ::

Moja ugotovitev je ta, da ni primerna za resne stratege. Vsaj ne na dolgi rok. Enkrat za obrnit in potem izgubi ves čar. Mogoče dvakrat, prvič z mesojedom in drugič z rastlinojedom, če ti je res dolgcajt. Nekaj potencala ma v nalinijskem načinu, kar pa meni ni preferenca. Nekako se mi zdi, da bodo zadevo popestrili z dodatki, ampak dvomim, da dovolj... I'll pass.
www.strancar.com

]Fusion[ ::

Saj mislim da Spore ni bil mišljen kot prava strategija, ampak bolj kot neki sandBox princip. V stilu da lahko narediš kaj hočeš :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Tr0n ::

Ter referenca za proceduralno generiranje glasbe, monsterjev, okolja oz. kar celotnega gaming sveta podprto s strani userjev.

Naslednji logicni korak za The Simsi pac.

MK42 ::

Sam creature creator je skoraj dovolj zabaven a je strateško razvijanje civilizacije preveč usmerjeno. Ni dovolj meneverskega prostora za kakšno resno taktiziranje etc.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MK42 ()

jeanmike ::

je ze kdo pršu do središča vesolja oz premagu grox-e (rasa okoli središča vesolja, no vsaj tako se pri meni kličejo)

Berserker ::

men je postala brezvezna ko sn priso v vesolje, za poskusit je bla zaj pa je ratala čist brezvezna, ni neka resna strategija bolj je za otroke. =) zaj jo lih brišem XD

destroyer2k ::

jeanmike

Ja jaz sem prišel trenutno sem polovico njihovih planetov uničil. V tem tednu imam namen celo grox raso iztrebit.

Rotaidal ::

Hmm... kako sedaj deluje ta multiplayer zadeva?

T0RN4D0 ::

Igra je zanimiva zarad ustvarjanja, kjer maš res enostaven nadzor nad oblikami... Ko se malo igraš vidiš kaj vse se da z raznimi raztegi dobit, pri hiškah in vozilih še toliko bolj. Je pa res da ti pol že dojadi in se najbrž nikomur ne da postavljat naprimer zidov okoli hiš, vse primerno postavit, velikosti vse primerno prilagodit itd... zakaj zadeva ni zanimiva? zato ker ti trud vložen v dizajn nikjer ne pomaga- ne dobiš nobenih točk, mesto vidiš kot eno malo packo iz vesolja, vozila bezljajo povsod in jih itak samo mal prečekiraš na začetku... če bi bla zadeva online in bi folk med seboj tekmoval kdo ma lepše tovarne, tovornjake in čolnčke, bi zadeva precej bolj pritegnila. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Yohan del Sud ::

Če se smem še enkrat vmešati v temo. Ideja sam je kul, ampak kot je poba nad mano omenil, oblikovanje ni nagrajeno. Pa tudi ne vem zakaj bi bilo. Kupi Carraro ali 3dmax in se udeležuj natečajev. :) Lahko pa bi bilo bolje nagrajen strateški del gradnje bitij in objektov, ki res smrdi. V RL lepo dizajnirana žival z lvl3 rogmi in lvl4 zobmi sigurno premaga žival z lvl5 kopiti. Tu je pa obratno... Ampak to se da odpravit z nadgradnjami... Je igra dovolj široko zasnovana. Upam.
www.strancar.com

Berserker ::

slabo je da je bodičasta bula na hrbti level 5 , rog sred čela pa sam level3 al 2. rees oblika ne prinese prednosti , recimo velik močen tank bo bil okoren, majhen pa gibčen in manj močan, sam tu sta veliki in mali tank enako gibčna, močna pa tako kot si jima dal nadgradnje.

hidetr ::

Poštimal sem si spore origins za ipod toucha, je ze kdo igral?

Zanima me kako dolga je, koliko misij je?

No pa se malo offtopic:

Pozna se kdo kak hud spil, podoben sporam za ipod toucha?

Berserker ::

Vrjetno ni takih iger za ipod kot je spore, kakšna pa je kaj grafika pa to ?

hidetr ::

sem ze nasel 35 lvlov ima, grafika je huda, igralnost tut, sem lvl 24 :)

R33D3M33R ::

Če ima kdo namen igro kupiti: igra ima DRM in dovoli le 3 namestitve. Požrtnost EAja pač ne pozna meja: http://www.amazon.com/review/product/B0...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Orbit89 ::

In potem si še upajo dvignit ceno na 50€!
Si ga lahko kar nekam vtaknejo!!!

LP

PS: Samo Galactic Edition se splača kupit za 55€.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Orbit89 ()

R33D3M33R ::

Hmnja. Preizkusil sem igro (30 minut, prišel na kopno) in moram priznati, da sem pričakoval več. Vse skupaj je preveč, kako bi se izrazil: Simsovsko. Se splača igrati naprej ali je zadeva ves čas na nivoju Simsov?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

blackbfm ::

Špila se boš tako ali tako naveličal v dnevu ali dveh. Enostavno ni zanimiv. V bistvu dejansko sploh ni nobenga pointa v špilu, tole je za 10 letne otroke narejen (še oni raj igrajo GTA :) Do space stage prideš kar hitro potem je pa skos eno in isto brez konca.

Trololololo1 ::

V vesolju v roku 6 ur pride vsak trolek. Pričakoval sem več...:(

R33D3M33R ::

Mislim da je igra res narejena bolj za mlajše. Namreč mlajša sestrična, ljubiteljica Simsov, se je takoj ujela v igro, meni pa nekak ne odgovarja.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

c0dehunter ::

Tudi meni se zdi igra precej otročja, na pogled. Že to me odbija. Sicer je pa koncept igre dober...
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

R33D3M33R ::

Tribal Stage in Civ Stage sta res dobro narejeni in zanimivi. Vtis, da gre za otročjo igro, nekak izgine. Sem mislil, da bo od v nadaljevanju igra odlična. Žal pa Space Stage postreže z še eno neprijetno izkušnjo. Napadajo te vsake 3-4 minute, medtem ko imajo oni na voljo celo floto, lahko ti komandiraš uborne 3 vesoljske ladje (WTF???). Pirati te neprestano mrcvarijo, da o boleznih ne govorim. Malo preveč natrpano. Saj se sploh ne smeš premakniti kam pa že gre vse narobe. Mogoče zabavno za hardcore stratege, a definitivno prenaporno za tiste, ki tu pa tam odigrajo kako strategijo.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

blackbfm ::

Enolično postane. V bistvu nimaš kaj dosti več za delat od tega kar si napisu:D

destroyer2k ::

R33D3M33R

Ah space stage je najbol v izi. Samo na vsakem planetu moreš postaviti biostabilizator (ali nekaj takega) in turret za obrambo pa noben ti ne bo mogel planet zavzet ali bolezni ga uničile. Edino kar je težko v space stage je priditi do center galaksije da obrneš igro, tukaj pa res moraš met volo da bi prišel do konca.

R33D3M33R ::

Ja, stabilizator že, ampak kje dobiti denar za nakup teh zadev? Večino ga porabim za obnovo kolonij, ki jih nonstop napadajo. Baje patch to omili, bom preizkusil.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

destroyer2k ::

R33D3M33R

Arifakte išči ni ih teško najdit in dobiš kr kmalu dosti denarja. Če pa res se ti ne da to nabirati pa uporabljaj kodo (jaz sem proti koncu kodo za denar uporabljal, ker 4 miljone za 1 bombo pa ne grem nabirat).

R33D3M33R ::

Hm, ja, sem že našel enih par teh zadev. Samo kot pravim, mi gre na živce, da se niti malo ne moreš oddahniti pa te že mrcvarijo spet.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

T0RN4D0 ::

Ma to ni ravno problem, barabe spucaš stran tam okol svojih, oz najbolš da si zaveznik s čimvečimi pa maš mir. Pol ko dobiš one turrete pa sploh ni več panike. Denar pa najlažje s trejdanjem spicea, pa seveda ko zavzameš drugim kolonije se ti ful hitro nabira tud svoj in sam letaš okol in pobiraš, ter čekiraš kdo kupuje po 15-20k... samo to je dolgočasno, zato sm pa tud nehu igrat tako hitr =)

Ko greš pa proti centru pa itak rata vse počas ful, groxi so tud kr močni itd... niti ne vem kaj je cilj tako da bvz vse skup postane :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

R33D3M33R ::

Prav si povedal. Počistil sem okrog sebe in sem obkrožen le še z zavezniki. Sedaj po nameščenem patchu se je lepo umirilo, ravno tako kot sem si želel. Vendar sedaj je pa nekak izgubilo smisel :D
Ne vem zakaj se ti ne denar sam nabira, ali pa vsaj nek % od vsake kolonije, ki jo ustanoviš, bi bilo veliko zabavneje.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Zgodovina sprememb…

Outsajder ::

Pls pomogajte jst pri galactic adventure sploh nemorm povecat stvore v epice kliknem pa vrtim un gumb ma nic ni sm ze pogledov kok to delajo na youtube in men sploh noce prosim za pomoč.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1422432703 (587) WalkerR
»

No Man's Sky (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22538553 (1769) oo7
»

Igre za 12letnega smrkovca? :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
587811 (6170) Glugy
»

Prihaja Darkspore

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
215049 (3921) Jst
»

The Sims 3 dva tedna pred izidom že na spletu

Oddelek: Novice / Igre
304735 (3347) bluefish

Več podobnih tem