» »

Problem s Sony DVD pekačem

Problem s Sony DVD pekačem

geronimo ::

Pred kratkim sem kupil nov DVD pekač Sony DVD RW DW-Q28A skaterim imam velike težave in to naslednje:
a- ko snemam CD ali DVD se sredi snemanja racunalnik resetira (ne vedno, ampak v večini primerov)
b- ko zaključi snemanje in hocem izklopit "Nerota" se resetira računalnik
c- zgodilo se je tudi, da mi je sredi snemanja javil napako in me opozoril, da bi bllo fino,če bi imel v racunalniku vsaj eno napravo s katero bi lahko snemal DVD ali CD medtem, ko je "pekač" deloval na ful turah in se ga ni dalo ustaviti drugače kot z resetom mašine
Poskusil sem tudi s simulacijo pa je bila stvar ista. Prav tako sem poskusil z različnimi programi za "peko" od Nerota 5.0, 6.3 in 7 premium pa tudi to ni pomagalo.
Reklamiral sem trgovini kjer sem pekac kupil, vendar so mi na servisu po dnevu preizkušanj zatrdili, da je pekac v redu (in mi za potrditev svojih izjav poklonili se nekaj z MP3 posnetih DVD-jev). Naj povem se, da je racunalnik malo starejši.a mi je do zdaj na njem deloval navaden CD pekac in hkrati tudi Combo pogon.
Mogoce bi moral naložit nove gonilnike za Sony pogon, vedar jih ne najdem. Upam, da mi bo lahko kdo pomagal...........

Han ::

Verjetno je nekaj narobe s tvojim računalnikom. Preveri spomin, podatokovni kabel, napajalnik, viruse...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496103100 (27609) nuclear
»

DVD pekač

61395 (1282) Edelweiss
»

TEAC CDW548E

Oddelek: Pomoč in nasveti
5989 (873) Jochaan
»

CD-R mi unič use CD-je !!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
201268 (928) boštjan
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

605884 (4877) ender

Več podobnih tem