» »

prenosni računalnik

prenosni računalnik

hani ::

Zanima me, kašen prenosni računalnik moram kupiti, da bom lahko z njim dostopal na internet preko navadne linije, preko mobilnega operaterja in preko adsl.

Doma imam ADSL, ki je priključen preko switcha. Kaj moram upiti, da bom lahko potem s prenosnim računalnikom brezžično dostopal do interneta in kaj mora imeti prenosnik.

In še eno vprašanje. Ali imajo mobilni operaterji za dostop na internet vsi enake kartice, ali se med seboj razlikujejo(konkretno me zanima, kaj ima Avstrijski A1).

Oprostite prosim, sem čisto nov v svetu prenosnikov in nočem narediti kakšne neumnosti, ker je v igri kar velik denar za mene.

Hvala za odgovore.

markomad ::

Preprosto povedano posvetuj se direktno s trgovcem v trgovini. Drugace pa obstojajo dodatki s katerim lahko uporabljas brezzicno linijo.Drugace pa kabl not vtaknes v mrezno kartico (ki jo pa ima kolko vem ze vsak prenosnik vgrajeno) .

Za navadno linijo pa rabis modem, al pa isdn modem tudi to ce ni v prenosniku dobis za cca 3-4k SIT in lahko uporabljas

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569764 (6593) c23po
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

15544101 (19641) imallears
»

Klicne nastavitve za fax modem

121887 (1791) Duhec
»

ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11217227 (11854) Tr0n
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114721 (10608) Bistri007

Več podobnih tem