Forum » Pomoč in nasveti » ram
ram
fictionel ::
zele bom bl kratk k se mi ne da se enkt tko na dolgo pisat (SPET MATE ENE PROBLEME S FORUMOM!!!!!!! AAAA!!!!)
abit kg7
512 ddr ram (sam mlakom ve ker je )
tb 1,4
u biosu sm nastavlou hitrost (??) rama (slow->fast->turbo->ultra)
pocas sm su iz nastavlenga slow (ne boste verjel od kje je to nastavlen!!!) na fast in nato turbo. use mi je delal ql. pol sm pa mogu se probat(hehe) ULTRA! prvic mi je prsu do winsow pol je bil pa blue skrin, u drugo sm je freeznu pred winsi u treto se pa sploh pobrau ni (monitor- no signal from input).
sm nesu k mlakomu, po kreganju je uspel, da je en lev serviser odpru kisto, resetiru bios, me OBTOZU NAVIJANJA in mi reku "NAJ VAM BO, NI TREBA NC PLACAT" HALO?
zdj mi pa se zadn izhod pr sb live ne dela (za zadne zvocnike)
KVA NJ NARDIM?
kva je z ramom? (mel sm pa skos na 2,5 ciklih)
kuko nj zvem tocn ker ram mam?
kva pa zvocna?
hvala za pomoc!
abit kg7
512 ddr ram (sam mlakom ve ker je )
tb 1,4
u biosu sm nastavlou hitrost (??) rama (slow->fast->turbo->ultra)
pocas sm su iz nastavlenga slow (ne boste verjel od kje je to nastavlen!!!) na fast in nato turbo. use mi je delal ql. pol sm pa mogu se probat(hehe) ULTRA! prvic mi je prsu do winsow pol je bil pa blue skrin, u drugo sm je freeznu pred winsi u treto se pa sploh pobrau ni (monitor- no signal from input).
sm nesu k mlakomu, po kreganju je uspel, da je en lev serviser odpru kisto, resetiru bios, me OBTOZU NAVIJANJA in mi reku "NAJ VAM BO, NI TREBA NC PLACAT" HALO?
zdj mi pa se zadn izhod pr sb live ne dela (za zadne zvocnike)
KVA NJ NARDIM?
kva je z ramom? (mel sm pa skos na 2,5 ciklih)
kuko nj zvem tocn ker ram mam?
kva pa zvocna?
hvala za pomoc!
Shadowman-x ::
Pač očitno rami ne delujejo na tej nastavitvi. Morda pa ti bo pomagalo, če boš dvignil voltažo chipseta, sam sem na MSI K7266 dvignil iz originalnih 2.5 na 2.7 in po preizkusu mi je ram deloval na 150 MHz FSB na CAS 2, vendar mi problem chipseta ne dopušča uporabljanja tega FSB-ja - USB bug.
Kuko nj pa zvem ker ram mam?
Pa kva je z zvocno?
A je to kj slb ram, da mi to dela?
A nj mam raj nastavlen na 2 cycla al Turbo (a oboje :D)??
Pa kva je z zvocno?
A je to kj slb ram, da mi to dela?
A nj mam raj nastavlen na 2 cycla al Turbo (a oboje :D)??
Wox ::
Vrsto RAMa zveš s tem programčkom.
V BIOSu nastavi vse po defoltu. Če imaš zvočno integrirano na plati, jo lahko v BIOSu vklopiš in izklopiš. RTFM!!!!!!!!!!!!!!
Pa če nimaš pojma o tem kaj RAM sploh je in kako deluje, pusti nastavitve v BIOSu lepo pri miru ali pa si najprej razširi obzorja.
V BIOSu nastavi vse po defoltu. Če imaš zvočno integrirano na plati, jo lahko v BIOSu vklopiš in izklopiš. RTFM!!!!!!!!!!!!!!
Pa če nimaš pojma o tem kaj RAM sploh je in kako deluje, pusti nastavitve v BIOSu lepo pri miru ali pa si najprej razširi obzorja.
ne ti men RTFM!!!! k pise sam kere nastavitve mas za nastavt. o tem kva nastavt PA NE PISE NC. nula. zero!
tist progy mam, sam ful cudne rezultate dobim (npr. PC 100 compatibile: 66 mhz.... a?)
djte mi pomagat!
tist progy mam, sam ful cudne rezultate dobim (npr. PC 100 compatibile: 66 mhz.... a?)
djte mi pomagat!
AlienRex ::
Predvidevam da na cipih vsaj obstaja kaka oznaka (tip, proizvjalec - logo itd..). Dej vzem RAM u roke pa napisi kaj vidis na njih.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
sj bi to ze naredu sam je kista 'zaplombirana' :D
dons sm klicov zarad zvocne (un me je se clo poslusov), je prasov kero kartico mam, da morm to u winsih nastimat za use 4 zvocnike (a res?)
pol je pa prasov ce ma kista nalepko (hehe). k sm reku da jo ma, je pa reku da nj prprelem racunalnik na servis
dons sm klicov zarad zvocne (un me je se clo poslusov), je prasov kero kartico mam, da morm to u winsih nastimat za use 4 zvocnike (a res?)
pol je pa prasov ce ma kista nalepko (hehe). k sm reku da jo ma, je pa reku da nj prprelem racunalnik na servis
nsignific ::
ti si pa res en problem user ej =) like they say, error, replace user and press any key to continue.. al kaj ze...
ej nsignific...
ce jim jest placam 500ksit+, pol hocm da bo use delal, ane?
da bom mu dobr ram, dobre ostale komponente... ce mi pa tega ne morjo ustimat, bi me pa lohk prej nekam drgam napotil
problem servisa--> doma sm iz Strahinja (verjetn noben ne ve kje je - S od kranja, pri Naklu) pa rabm do mlacoma 45-60min voznje...
ce jim jest placam 500ksit+, pol hocm da bo use delal, ane?
da bom mu dobr ram, dobre ostale komponente... ce mi pa tega ne morjo ustimat, bi me pa lohk prej nekam drgam napotil
problem servisa--> doma sm iz Strahinja (verjetn noben ne ve kje je - S od kranja, pri Naklu) pa rabm do mlacoma 45-60min voznje...
AlienRex ::
Kot krajncan poznam kje je Strahinj (se clo nekaj ljudi poznam od tam).
Tole s plombami je res problem. Ce neses stvar na servis, naj ti dovolijo pogledati v skatlo in se probaj domeniti da ti ne dajo nalepk (prasci jih se zarezejo, da se lazje strgajo).
Tole s plombami je res problem. Ce neses stvar na servis, naj ti dovolijo pogledati v skatlo in se probaj domeniti da ti ne dajo nalepk (prasci jih se zarezejo, da se lazje strgajo).
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
AlienRex: lepo :D
za nalepke se raj nam nc menu, pol bojo pa rekl da sm unicu nalepko (se bojo ze nei zmisls) pa nav vec garancije... tada...
za nalepke se raj nam nc menu, pol bojo pa rekl da sm unicu nalepko (se bojo ze nei zmisls) pa nav vec garancije... tada...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel i7 950 85C temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 979 (832) | IvoJan |
» | Kako naviti AMD 1600XPOddelek: Navijanje | 1945 (1480) | Hux |
» | GF TI4200 problem z Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1230 (927) | ERGY |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33289 (20116) | OwcA |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4829 (4203) | XtX |