Forum » Omrežja in internet » Utorrent
Utorrent
5oktober ::
Sem prebrala že skoraj vse, kar je napisano na tem forumu o utorrentu. Ampak, nisem našla to kar se dogaja meni.
Jaz sem si downloadala in dodala sicer vrata, (čeprev ne uporabljam routerja) ampak, ko ga hočem zagnati, mi najprej javi opozorilo: tukaj
Nato, pa se mi net praktično vstavi, strani se odpirajo zelo zelo počasi in sicer 24 ur se mi je odpiralo 1 minuto in 18 sekund, pri ADSL povezavi. Če ni Utorent vključen, pa v 2 sekundah.
Imam poslovenjeno verzijo, verzijo 1.4. možnost omrežja ter možnost torrentov pa si poglejte moje natavitve. Hvala
Lepo prosim, za pomoč.
Hvala
Jaz sem si downloadala in dodala sicer vrata, (čeprev ne uporabljam routerja) ampak, ko ga hočem zagnati, mi najprej javi opozorilo: tukaj
Nato, pa se mi net praktično vstavi, strani se odpirajo zelo zelo počasi in sicer 24 ur se mi je odpiralo 1 minuto in 18 sekund, pri ADSL povezavi. Če ni Utorent vključen, pa v 2 sekundah.
Imam poslovenjeno verzijo, verzijo 1.4. možnost omrežja ter možnost torrentov pa si poglejte moje natavitve. Hvala
Lepo prosim, za pomoč.
Hvala
lp, 5 oktober
Bakunin ::
JAO!
prenos 11200 KB/s ????
za 1Mb adsl - posiljanje 12KB/s prejemanje 96KB/s
...
v utorrent izberite "Options | Speed guid" ter izberite primerno hitrost.
prenos 11200 KB/s ????
za 1Mb adsl - posiljanje 12KB/s prejemanje 96KB/s
...
v utorrent izberite "Options | Speed guid" ter izberite primerno hitrost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
A mi lahko prosim poveš kolko zberem hitrost :) Če sem te prav razumela, mislim, da bi mogla zbrati xx/1Mbit. Mam prav ?
lp, 5 oktober
kitl76 ::
Princeska upload malo omejiš pa ti bo vse delovaloBP imaš premalo uplaoda, da bi lahko seedala in pa še zraven nemoteno surfala.
A lahko prosim nekoga, ko ma utorrent, da mi naredi skrine od nastaviv. Uporabljam pa navadno ADSL 100.0 Mb/s
tnx
tnx
lp, 5 oktober
TESKAn ::
Klikaj:
Options->Preferences
Klikni na "Network Options"
v okvirčku "Bandwith Limiting" nastavi Global maximum upload rate na ~20, pa bo
Zdej kako gre v slovenski verziji, ne vem, tako da poskusi z najbolj preprostimi slovenskimi prevodi zgornjih besed.
Options->Preferences
Klikni na "Network Options"
v okvirčku "Bandwith Limiting" nastavi Global maximum upload rate na ~20, pa bo
Zdej kako gre v slovenski verziji, ne vem, tako da poskusi z najbolj preprostimi slovenskimi prevodi zgornjih besed.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
G[e]c ::
A je vredu ce si na T2, da mas protocol encrysption na FORCED? al je bols met to se zmeri na disable?
Bakunin ::
> A je vredu ce si na T2, da mas protocol encrysption na FORCED?
a T2 blokira/omejuje p2p povezave ? Pusti na "enabled".
"forced" das samo ce opazis da imas v tem nacinu vecjo prepustnost kot pa v "enabled".
a T2 blokira/omejuje p2p povezave ? Pusti na "enabled".
"forced" das samo ce opazis da imas v tem nacinu vecjo prepustnost kot pa v "enabled".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389238 (5796) | dussan |
» | imam en problem z cod2 potrebuje mi 30 sekund da mi pride v mpOddelek: Igre | 3360 (1456) | MARKcar |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36835 (20781) | Bug |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13810 (7813) | Jan987 |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35781 (18863) | RedOS |