Forum » Igre » imam en problem z cod2 potrebuje mi 30 sekund da mi pride v mp
imam en problem z cod2 potrebuje mi 30 sekund da mi pride v mp
ROKn ::
če veste kaj bi lahko bilo to krivo imam pa cod2 1.2 patch mp za odgovore se vam zahvaljujem
johnyboy ::
Jest mam isti problem, mam pa patch1.3.
Poleg tega tud ne vidim določenih serverjev, ki bi jih moral videti.
Poleg tega tud ne vidim določenih serverjev, ki bi jih moral videti.
Krajna forever.
ja se eni so mi ži pravli da je lahk povezava kriva samo ni ker sem šel kr tak noter brez da bi se povezal na kakšen server pa je potrebno počakat
mcrastur ::
men se zdi da je problem u ruterji ce ga mas ... da ti mac adreso preverja ... neki tazga se mi zdi ... nuvem ...
M-XXXX ::
ja sam jaz mam na modem adsl 100.0 Mb/s
A si zihr da mas tak net? Najbrz si mislu 1mb! A mas slucajno prkloplen ksn program za torente? jst mam 10mb net pa ce mam sm przgan ksn torrent program pa net ne gre nikamor!
M-XXXX ::
Najbrz mas 100mb kabel! Pr siolu je 20mb/s 16k recimo da bi blo 100mb/s saj 25-30k na mesec ali vec! A mas ksne torrente?
OChack ::
mogoče maš počasn PC, vsaj 1 giga rama in 3ghz proc pa kšn raid opolje pol hitr dela, ... men se 2 minuti lovda tko da ne jokat az 30 sekund
Int€l inside, IDIOT Outside
ja zažene še kr hitr...ene 30s sam mape se nalagajo tok cajta da uni žekončajo mp mapo in pol grejo nasledno in te spet prešalta tko da ubistvu nikol not ne prideš
sam men to dela ko zaženem cod2 ko se pokaže oni vojak pa traja 30sekund pa se ži pogledal na opraviteljo opravil za program win. pa mi kaže kot da se nena odziva(se ne odziva)potem čez 30sekund pa mi gre noter
če nočeš ta ti tako dolgo nalaga mapo si kupi več ram-a recimo(512) tolk ga mam jaz pa mi takoj naloži mapo
Good Guy ::
kok ste vi pametni omfg
tistih 100mb/s je hitrost tvoje mrežne kartice in ne interneta
tistih 100mb/s je hitrost tvoje mrežne kartice in ne interneta
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
ma sj rama mam dost tm ene 2 giga bi mogl bt, jst nevem a so tj kontrolerji za disk tok zaspani.....
mcrastur ::
ram haha
upam da ne boš šu res kje ram nabaulat ... sploh povedau nisi če maš ruter ... mohoče sploh ne veš ... jst ti povem da ga maš pa maš narobe naštelanga ... preverja ti mac addreso to je pa očitno zamudno ... fukn ruter stran ce ga ne znas ustimat ...
upam da ne boš šu res kje ram nabaulat ... sploh povedau nisi če maš ruter ... mohoče sploh ne veš ... jst ti povem da ga maš pa maš narobe naštelanga ... preverja ti mac addreso to je pa očitno zamudno ... fukn ruter stran ce ga ne znas ustimat ...
CrauN ::
jst vem kak se to uštima meu sm to težavo 6 mesecev pol sm pa popravu pa sm biu čist happy na naslednem postu napišem kako se to nardi sam ne še zdej čez neki časa:D :D :D
BladE_ ::
A si probu naložit nove driverje za greficno, plato ... mogoce format al reinstal spila?
Akcija - Reakcija
Scorpia ::
Pri meni je tudi hodilo po 30 sekund, najhuje ker ne pomagajo nobeni driverji, tudi če daš sistem prek system restore(takrat ko je še igrca delala) nič ne pomaga. Očitno so windowsi tolk vsega naloženi in nametani po tolkem času, da enostavno edino CODMP2 rabi da se tolk zažene. Medtem ko se ostale takoj zaženejo in codmp1 ter uomp. Tak da je pri meni bila sam rešitev da še enkrat naložiš, ker drugo mi nič ni pomagal kar sem naredil, s tem da je bilo problem samo pr tej igrci MP, medtem ko SP in ostale igre delajo da enostavno ne najdeš ostalih težav in rešitve če te sam to zajebava.
CrauN ::
NO DA vam povem kako se reši ta problem, še predvsem tebi rokn!
1.:klikneš START
2.:klikneš nadzorna plošča(control panel)
3:klikneš omrežne povezave(network connections)
4.:klikneš z desnim gumbom na miški tisto povezavo ki jo imaš(npr.adsl in ne local area connection)
5:klikneš lastnosti(prop...) in nato klineš dodatno
6:ko to odpreš vidiš tam 3 kvadratke ,VSI morajo biti OBKLJUKANI(pri vas sta verjetno samo 2 v tem trenutku)
7:kliknete v redu in grete igrat COD2 brez 30 sec. čakanja
PS:to deluje v 90% primerov (upam da sm kej pomagal :D
prosim da VSI tisi ki ste to storili napišete odgovor na to temo, da vidim če vam je ratalo
Veliko užitkov ob igranju COD 2
lp
1.:klikneš START
2.:klikneš nadzorna plošča(control panel)
3:klikneš omrežne povezave(network connections)
4.:klikneš z desnim gumbom na miški tisto povezavo ki jo imaš(npr.adsl in ne local area connection)
5:klikneš lastnosti(prop...) in nato klineš dodatno
6:ko to odpreš vidiš tam 3 kvadratke ,VSI morajo biti OBKLJUKANI(pri vas sta verjetno samo 2 v tem trenutku)
7:kliknete v redu in grete igrat COD2 brez 30 sec. čakanja
PS:to deluje v 90% primerov (upam da sm kej pomagal :D
prosim da VSI tisi ki ste to storili napišete odgovor na to temo, da vidim če vam je ratalo
Veliko užitkov ob igranju COD 2
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CrauN ()
MARKcar ::
LP
Sedaj pa mene zanima ta ista težava toda v windows 8 -.- če mogoče kdo pozna odgovor...
Sedaj pa mene zanima ta ista težava toda v windows 8 -.- če mogoče kdo pozna odgovor...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MARKcar ()
crniangeo ::
ko igrate multiplayer igre dejte izklopit torrente damn you all..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
ko igrate multiplayer igre dejte izklopit torrente damn you all..
sem probal z izklopljenim utorrentom pa je isto kot prej. Ko sem imel win7 nisem imel te težave sedaj pa ko 2x kliknem na ikono cod2 mp se za 1 sekundo pokaže tisti logo k je na začetku pol gre pa v black screen in gledam v črkn ekran par sekund (5-10) sem pa tudi našel tiste 3 kvadratke: Omogoči pripone LCP, Programsko stiskanje podatkov in Pri enojni povezavi se pogajaj za večkratno povezavo vse 3 imam obkljukane!
bdoxx ::
kolko me spomin ne vara je ta problem bil pri siolovih uparabnikih.
Vprašanje imaš SIOL? :)
Vprašanje imaš SIOL? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74547 (17313) | tropico2078 |
» | Kako do hitrejšega interneta na sioluOddelek: Omrežja in internet | 8690 (7301) | 2loud4u |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17792 (6987) | steev |
» | Call of Duty 2 ProblemOddelek: Igre | 1217 (1096) | majeric0 |
» | UtorrentOddelek: Omrežja in internet | 1570 (1378) | Bakunin |