Forum » Zvok in slika » Eltax Universe
Eltax Universe
Nevihta ::
Pozdravljeni!
Sem malce iskal po forumu, pa nikjer nisem zasledil da bi kdo posedoval omenjene zvočnike. Prosil bi vse, ki jih posredujejo ali so jih slišali ograti, da podajo svoje mnenje.
Mikajo me predvsem zaradi cene, po specifikaciji sodeč so enakovredni zvočnikom v rangu 50-60kSIT, pa še nisem jih imel možnost slišati, pa predno se odpravim, bi bil vesel vaših mnenj.
Verjetno bo tudi komu drugemu prišlo to prav, vseh sodelujočim se zahvaljujem za odgovor.
Sem malce iskal po forumu, pa nikjer nisem zasledil da bi kdo posedoval omenjene zvočnike. Prosil bi vse, ki jih posredujejo ali so jih slišali ograti, da podajo svoje mnenje.
Mikajo me predvsem zaradi cene, po specifikaciji sodeč so enakovredni zvočnikom v rangu 50-60kSIT, pa še nisem jih imel možnost slišati, pa predno se odpravim, bi bil vesel vaših mnenj.
Verjetno bo tudi komu drugemu prišlo to prav, vseh sodelujočim se zahvaljujem za odgovor.
Nevihta
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Tem o zvočnikih imamo kar nekaj. Najdeš jih v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Zvok in slika | 75527 (1232) | dvihtelic |
» | Monitor Audio Bronze BX2Oddelek: Zvok in slika | 1775 (1214) | 68bullitt |
» | I-Trigue 3300 ali Z-3?Oddelek: Zvok in slika | 1169 (998) | ax3K |
» | Zvocniki do 20.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1635 (1070) | RacMan007 |
» | Zvočniki 5.1 SoundX TX-2Oddelek: Zvok in slika | 1616 (1431) | KTr1sk |