Forum » Zvok in slika » Problem predvajanja DIVX na SONY DVP-NS52P (2)
Problem predvajanja DIVX na SONY DVP-NS52P (2)
notlemat ::
Zakaj se mi v nekem delu filma slika opočasni oziroma se predvaja kot počasen posnetek potem pa po parih sekundah spet normalno naprej.
(samo pri nekaterih filmih) (na pcju dela normalno tudi preveril sem s divx repair če je kašen bad frame in nič) (Predvajalnik ima najnovejši kodek za divx ter xvid)
(samo pri nekaterih filmih) (na pcju dela normalno tudi preveril sem s divx repair če je kašen bad frame in nič) (Predvajalnik ima najnovejši kodek za divx ter xvid)
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Temo z istim vprašanjem si objavil dvakrat, da ne omenjam, da tema o Sony divx predvajalnikih že obstaja,
povezavo nanjo pa lahko najdeš v prvi temi tega foruma mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Zaklepam.
povezavo nanjo pa lahko najdeš v prvi temi tega foruma mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27644 (7176) | monaco |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59313 (14461) | BaRtMaN |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3976 (3678) | Han |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4198 (2536) | boss98 |
» | Divx na HDD ne delajo gladkoOddelek: Zvok in slika | 1134 (949) | TRIROG |