Forum » Pomoč in nasveti » Windows instalacija x64
Windows instalacija x64
kingkong ::
ker mi je potekla preizkusna doba za Win x64, sem jo hotel nadgraditi z Win Repair instalacijo, kjer bi unesel nov ključ in bi s tem lahko ohranil stare nastavitve in ne bi bilo potrebno clean instala.
problem se pojavi pri sami instalaciji. namrec pri ''install devices'' se zadeva ustavi (ne zablokira) in ne uspe naloziti driverjev za software FantomDVD (program, ki se uporablja za image, še preden je izšel Daemon 64bitni).
ne uspe mi prekiniti setup-a in ne vem, kako bi odstranil nadležen FantomDVD s sistema. na netu sem dobil, da so se že nekateri ukvarjali s tem problemom, vendar so bili neuspešni. ali je sploh kakšna možnost, da se prekine setup proces (ne pomaga reboot in podobno) in če mi že uspe priti v Win, kako tam dokončno odstraniti ta program (namreč program sem odstranil že prej, tako da sem v device managerju odstranil z uninstall ta virtualni disk).
hvala za nasvete!
problem se pojavi pri sami instalaciji. namrec pri ''install devices'' se zadeva ustavi (ne zablokira) in ne uspe naloziti driverjev za software FantomDVD (program, ki se uporablja za image, še preden je izšel Daemon 64bitni).
ne uspe mi prekiniti setup-a in ne vem, kako bi odstranil nadležen FantomDVD s sistema. na netu sem dobil, da so se že nekateri ukvarjali s tem problemom, vendar so bili neuspešni. ali je sploh kakšna možnost, da se prekine setup proces (ne pomaga reboot in podobno) in če mi že uspe priti v Win, kako tam dokončno odstraniti ta program (namreč program sem odstranil že prej, tako da sem v device managerju odstranil z uninstall ta virtualni disk).
hvala za nasvete!
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Potekla ti je trial doba - po tej dobi moraš OS kupit ali nehati z uporabo. Nadalna uporaba že ni več legalna.
Pravila
Pravila
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava maticne, procesorja in rama (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5232 (4136) | creed |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44128 (26168) | BorutK-73 |
» | Delovanje softwara iz MSDN AAOddelek: Operacijski sistemi | 2152 (1822) | SteffanM |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59282 (14430) | BaRtMaN |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267168 (66760) | Seljak |