» »

Delovanje softwara iz MSDN AA

Delovanje softwara iz MSDN AA

finpol1 ::

Torej ko npr. Win 7 enkrat naložiš ti deluje stalno, tudi po tem ko nisi več študent in ne moreš nalagati novih programov?

jype ::

Nimaš več licence in zato ne smeš uporabljati programja.

Če deluje ali ne v resnici ni pomembno.

fl0w ::

Že dve leti nisem več študent. Win7 mi delujejo normalno in brez problema. Preden mi je potekel status študenta, sem si povlekel dol vse verzije win7 in pripadajoče kode :)
Woop-woop! That's the sound of da police!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fl0w ()

PaX_MaN ::

Lahko jo uporabljaš, samo ne za komercialno uporabo.

para! ::

Lahko uporabljaš normalno naprej:
Duration - How long can they keep the software?
Students can continue to use any MSDN AA software installed on their personal machine (during their period of eligibility) after they have graduated or finished their STEM or VIDA course, provided MSDN AA EULA guidelines are still followed. HOWEVER, when a student is no longer taking credit courses in the member department or school she may no longer obtain new MSDN AA software.

Vir: Microsoft

Se pravi lahko uporabljaš software pridobljen med študijem tudi po tem, ko si študij že končal, s tem da seveda do novega softwarea ne moreš več dostopat, ko enkrat nisi več študent. Seveda pa še naprej velja MSDN AA EULA, verjetno dovoljujejo le uporabo za nekomercialne namene.

Tako da ti nikakor ni treba menjati operacijskega sistema, ampak lahko ostaneš kar na tem kar imaš sedaj, popolnoma legalno in hassle free.

lp
Death before dishonor!

hmm23 ::

PaX_MaN je izjavil:

a prej pa lahko za komercialno rabo? :)

knesz ::

hmm23 je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

a prej pa lahko za komercialno rabo? :)

Ja.

ales85 ::

Gomez9 najbrž sam veš... :) ne prej ne kasneje ne smeš uporabljati za komercialno uporabo. Pomembno je to, da ko ti poteče status študenta, lahko obstoječo programsko opremo uporabljaš še naprej pod istimi pogoji.

SteffanM ::

da si sposodim temo, ker mi odgovora ne uspe najti in ne bi rad poskušal sam :)

Recimo 2 leti nazaj sem končal faks, windows 7 še zdaj uporabljam in v kratkem bom formatiral in nabavil ssd. Se bo serijska tega msdnaa windowsa dala aktivirat? Vem, da se ne sme, samo pomojem naredim microsoftu manj škode s tem kot pa downloadom windowsa s travnika

lp, Stipe

Dobro vprašanje, mislim sicer da se da aktivirat brez težav, ampak nekje v spominu imam še klic na MSjev avtomatski odzivnik...v glavnem v vsakem primeru bo delovalo, bodisi avtomatsko, bodisi boš moral poklicat na odzivnik in it čez en proces za spremembo keya. Probaj.

lp
Death before dishonor!

t3hn0 ::

Skoraj zagotovo ne bo vec delovala koda. Eno kodo sem si npr lani snel in je do letos nisem uporabil, ko sem jo prvic vnesel je bila ze neveljavna. Verjetno na pol leta oz. 1 leto menjajo te kode ki delajo.
Mislim koda bo prijela, ampak se ne bo aktvitiralo.
Ce ti pa s klicem na MS dajo novo oz. povejo aktivacijsko kodo, moram pa tudi jaz probati :)
^.^

Hm, jaz se res le bežno spomnim kaj je bilo, ampak vem, da sem zaradi menjave PCja (ali samo diska, ne vem) na novo nalagal sistem in se ni hotel aktivirat, pa sem potem šel čez tisti postopek kjer ti avtomatski odzivnik na MS slovenija generira nek hash za spremembo kode, ali nekaj podobnega. Ko ti zavrne aktivacijo, imaš namreč možnost še telefonske aktivacije.

No, point je, da ne obupat :)

lp
Death before dishonor!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: para! ()

tony1 ::

SteffanM je izjavil:

da si sposodim temo, ker mi odgovora ne uspe najti in ne bi rad poskušal sam :)

Recimo 2 leti nazaj sem končal faks, windows 7 še zdaj uporabljam in v kratkem bom formatiral in nabavil ssd. Se bo serijska tega msdnaa windowsa dala aktivirat? Vem, da se ne sme, samo pomojem naredim microsoftu manj škode s tem kot pa downloadom windowsa s travnika

lp, Stipe

Pred leti je bilo nekje zapisano določilo, da po koncu faksa lahko neomejeno še naprej uporabljaš program, nisi pa upravičen do updejtov (čeprav ti še vedno delujejo b.p.).

Tvoji winsi se bodo še vedno pustili aktivirati brez težav, če pa boš zamenjal pol mašine, pa ti bodo čisto normalno pomagali na MSjevem help linu.

SteffanM ::

Hvala za odgovore. Ponovna inštalacija in aktivacija sta šli brez problema skozi, za vsak slučaj pa sem si še shranil kopijo inštalacije na cloud.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši brezplačni programi za komercialno rabo

Oddelek: Programska oprema
163010 (899) opeter
»

TeamViewer neupravičeno prekinja zaradi komercialne uporabe

Oddelek: Programska oprema
233149 (2380) Ales
»

Windows 8 že na MSDNAA (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
7014561 (9349) finpol1
»

Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8823209 (11738) MrStein
»

The Pirate Bay se je prodal (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8110200 (6832) Tr0n

Več podobnih tem