Forum » Zvok in slika » Update divx-a in polom
Update divx-a in polom
Imposibl ::
Lep pozdrav!
potegnil sem dol update za divx predvajalnik elta 8883 mp4 in ga vstavil v predvajalnik po nekajminutnem nalaganju je stvar končala. Ko sem želel kaj stisnit me več ni ubogal. Ko sem ponovno vstavil noter cd z drugim (pred tedni že uspešnim update-om) se ne zgodi nič. Razumem da sem ga povozil s softwarom.
Zdaj me pa zanima če ga je mogoče še kako rešiti?
lp,sandi
potegnil sem dol update za divx predvajalnik elta 8883 mp4 in ga vstavil v predvajalnik po nekajminutnem nalaganju je stvar končala. Ko sem želel kaj stisnit me več ni ubogal. Ko sem ponovno vstavil noter cd z drugim (pred tedni že uspešnim update-om) se ne zgodi nič. Razumem da sem ga povozil s softwarom.
Zdaj me pa zanima če ga je mogoče še kako rešiti?
lp,sandi
Tudi mali so lahko veliki!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33860 (7691) | copkacopi |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35464 (10284) | kekpek |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12808 (4928) | primozzzz |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3896 (2398) | mare3210 |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4193 (2531) | boss98 |