Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri peki.
Težave pri peki.
guererro ::
Kot je že iz naslova razvidno imam problemi pri peki CD-jev. Problem je v tem, da ko na CD zapečem film, mi ta film potem ne dela gladko ampak mi "riba".
Naj povem še to, da ponavadi pečem pri 32X hitrosti. CD-je pa so 48X.
Sedaj nevem ali je za to kriv pekač ali kaj drugega.
Naj povem še to, da ponavadi pečem pri 32X hitrosti. CD-je pa so 48X.
Sedaj nevem ali je za to kriv pekač ali kaj drugega.
Damjan Jagar ::
Poizkusi še z manjšo hitrostjo peke, oz. preizkusi CD na drugem računalniku.
Upam, da ne pečeš kake ilegalne vsebine. :)
Upam, da ne pečeš kake ilegalne vsebine. :)
http://jagar.si
Naredil sem ta test z Nerom, ki je objavljen na tisti strani. Zdi se mi da so rezultati kar dobri saj v grafu ni bilo padcev.
Sliko tega testa bi tudi objavil, ampak slike iz računalnika neznam prenesti v sporočilo.
Mi lahko gdo pove kako se to naredi?
Sliko tega testa bi tudi objavil, ampak slike iz računalnika neznam prenesti v sporočilo.
Mi lahko gdo pove kako se to naredi?
kingkong ::
ali ti slika ''riba'' če gledaš film na divx predvajalniku (TV)? lahko poskusiš s programom MPEG4 modifier (http://www.moitah.net/), ki ti modifira video datoteke in jih lahko potem gledaš BP na TV.
Han ::
Film skopiraj na disk, ali pa uporabi kakšen pogram za omejitev hitrost branja CD/DVD plošč (npr. AnyDVD).
jurcek3 ::
to se je tud men dogajal,, sam odkar sm zacel uporabljati malo drazje dvdje mi lepo use presname
www.gapex.si
Sedaj tudi meni dela normalno
Vse kar sem moral narediti je bilo to, da sem v nerotu, odznačil možnost "Potrdi podatke na disku po zapisovanju"
Sicer nevem, zakaj mi je ta možnost škodila, ampak samo da dela
Vse kar sem moral narediti je bilo to, da sem v nerotu, odznačil možnost "Potrdi podatke na disku po zapisovanju"
Sicer nevem, zakaj mi je ta možnost škodila, ampak samo da dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: guererro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omejiti ele. tok pri 220V?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3237 (2457) | zvery1 |
» | Peka na žaru - maščoba pada po oglju...? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24063 (21054) | BigWhale |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102992 (27501) | nuclear |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10418 (7571) | reber |
» | 3dmark in radeon 9000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (590) | bobby |