Forum » Pomoč in nasveti » 3dmark in radeon 9000
3dmark in radeon 9000
spucek ::
A ma mogoč kdo tut r9000? Ker men vrže vn 6500 pik.Se mi zdi to malo,ker vidim,da imajo nekateri že čez 10K pik,le da imajo gf4ti4200.Imam pa xp1800,PC2100 DDR.
PS A mogoč kdo ve s čim bi se dalo radeončka mal navit?Pa kak popravek za agp,da bi delu 4x bi tut nucu.
PS A mogoč kdo ve s čim bi se dalo radeončka mal navit?Pa kak popravek za agp,da bi delu 4x bi tut nucu.
Previdnost je mati modrosti.
Zheegec ::
Kakšna nekompatibilnost, mogoče stara plošča. Pa še na AGP 4x ti ne dela :) Drugače se bi to moralo nastaviti v BIOSu.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
tha_man ::
6500 je čist kul rezultat za navaden R9000. Če pogledaš teste po netu, dobijo s pro verzijo nekaj čez 7000 pik. GF4200 je pač višji razred, tako po performancah kot po ceni.
Utegnem pa jaz v kratkem imeti R9000 Pro, pa bom poročal. Sm ni še sigurno
Utegnem pa jaz v kratkem imeti R9000 Pro, pa bom poročal. Sm ni še sigurno
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
m.i.h.a. ::
LOL spucek! Mene si na jokerjevem mnenjalniku (če si to bil ti) jebal, glede grafe in si bil pameten kako boš z Radeonom 9000 držal Boga za jajca. Jaz z svojo grafo dobim krepko čez 10k, katero si tako kritiziral.
AGP nikakor noče bit 4x.Pike so res kr kewl,sm v Jokerjev test pogledu še tretjič.Bom zdele DL vse novo kar se da(4in1,catalyst..).Mogoč bo kj bolš.PA še za navijat ne gre vse OK,ker je pač karta nova in še ni vse porihtano.
ERIKON: tega kar si napisu ne razumem
ALIEN: plošča je a7v266-c,z kt266a chipsetom.
theman: OK
miha.Vserjetn sm bil res jst.Sam se pa ne spomnem kje sem pisal to in kaj sem pisal.Dej prilimi sem-me ni sram-kar sem napisal,sem napisal.Res me zanima.
ERIKON: tega kar si napisu ne razumem
ALIEN: plošča je a7v266-c,z kt266a chipsetom.
theman: OK
miha.Vserjetn sm bil res jst.Sam se pa ne spomnem kje sem pisal to in kaj sem pisal.Dej prilimi sem-me ni sram-kar sem napisal,sem napisal.Res me zanima.
Senitel ::
Probaj spravit ram na 133MHz CAS 2 z "turbo settingsi". Pa vse "wait state"-e spravi na minimum, AGP aparture size dej na 128MB. AGP 4x imaš vklopljen v BIOS-u?
bobby ::
kaj pa je narobe če maš "samo 6500 pik"??? jst sem bratrancu tud reku naj to isto karto kup za 18čukov pa lahk brez problema špila v 1024. na 17" monitorju.
a 6500 pik je mal za današnje špile???
i dont think so. če nisi freak in zahtevaš najmanj 60slik na sekundo, ki jih by-the-way sploh nč ne rabš in za kkarto zmetat čez 30čukov je tvoja odločitev ampak, po moje je ta karta zaenkat čist kul, za naslednje leto sigurno. pol pa itak gf xy al pa radeon xy.
a 6500 pik je mal za današnje špile???
i dont think so. če nisi freak in zahtevaš najmanj 60slik na sekundo, ki jih by-the-way sploh nč ne rabš in za kkarto zmetat čez 30čukov je tvoja odločitev ampak, po moje je ta karta zaenkat čist kul, za naslednje leto sigurno. pol pa itak gf xy al pa radeon xy.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Senitel,ta DDR ram k sem ga dobu zraven je u kuracu dobesedno. Mater kak nisem vedu,da mam tak shit ram.Mi niti na 133 fsb ne laufa na vse turbo in timingi minimum. Sej hvalabogu,da ni vlke razlike v hitrosti rama->sprobano v sandri.
Drgač pa mam zdej agp 4x.Ker sploh nisem vedu,da sm mel 2.2 driverje gor.Sm dal zdej 2.3 in laufa na 4x.Malo hitreje je.Par FPSjev,nč več.
bobby: sj zdej sm čist happy.Mene je blo strah,da kej ni v redu-da mam nenormalno nizke točke.Ampak je vse ok.Za kartico sem pa tut dal minimalno dnarja-20K.Mislm,da je bil to v redu nakup.
Zdej še sam poačkam,da bo navijanje v radeonatorju popravljeno in da bom še malo navil.Sam kokr sem probal iz 250/200 ne gre več kokr pa na 280/230.Ah ja..mal dnarja->mal muske oz. še vedno precej muske
Drgač pa mam zdej agp 4x.Ker sploh nisem vedu,da sm mel 2.2 driverje gor.Sm dal zdej 2.3 in laufa na 4x.Malo hitreje je.Par FPSjev,nč več.
bobby: sj zdej sm čist happy.Mene je blo strah,da kej ni v redu-da mam nenormalno nizke točke.Ampak je vse ok.Za kartico sem pa tut dal minimalno dnarja-20K.Mislm,da je bil to v redu nakup.
Zdej še sam poačkam,da bo navijanje v radeonatorju popravljeno in da bom še malo navil.Sam kokr sem probal iz 250/200 ne gre več kokr pa na 280/230.Ah ja..mal dnarja->mal muske oz. še vedno precej muske
spucek: pa to veš da na tem radeonu ni aktivnega hlajenja GPU-ja niti ramov?!? napopaš vent na rebra gpuja in rebra na rame in gasa. bratranc je to naredu. rezultat 300/260.
ga bom sfehtal še za rezultate.
res je da je pocen ampak za naslednje leto je čist dost. velik bolš kokr kakšen gf2mx k jih nekje prodajajo še zmeri za 15k sit.
ga bom sfehtal še za rezultate.
res je da je pocen ampak za naslednje leto je čist dost. velik bolš kokr kakšen gf2mx k jih nekje prodajajo še zmeri za 15k sit.
Bobby: vem kako hlajenej ma-sm ga sam namontiral v kišto
Nič nimam namena gor lepit in montirat.Dej mi pa povej s kermu programu je tip lahko navil grafično tako,da se mu navutje shrane.Ker men se navitje avtomatsko spravi nazaj na privzete nastavitve po nekaj sekundah
Nič nimam namena gor lepit in montirat.Dej mi pa povej s kermu programu je tip lahko navil grafično tako,da se mu navutje shrane.Ker men se navitje avtomatsko spravi nazaj na privzete nastavitve po nekaj sekundah
PassTrough ::
Spucek, mislil sem samo, da je več kot kul, se strinjam 100% s tem kar je Bobby napisal, raj mam malo manj tistih 3DMArkov, ampak odlično 2D sliko !!! in seveda tudi zelooo odlično 3D sliko, ki jo najim ATI 9000 sigurno ima Nvidiia pa je ne bo nikoli.
Zgleda da nekateri kupujejo grafične sam da 3DMArke vozjo in pike preštevajo, glej Boby je lepo razložu..
lp Primož
Zgleda da nekateri kupujejo grafične sam da 3DMArke vozjo in pike preštevajo, glej Boby je lepo razložu..
lp Primož
matter ::
Jest samo nekaj dodam. Zakaj bi jast kupu grafično kartico za lepo sliko, če pa jo uporabljam za igrice. TO je največja bedarija. Valda folk kupuje za 3dmarke in fpsje, kaj mi bo lepa slika če mi riba?????
Sicer pa itak čakam na r9500, kjer bo lepa slika in velik 3dmarkov :)
Sicer pa itak čakam na r9500, kjer bo lepa slika in velik 3dmarkov :)
matter, kdo je pa reku da 9000-ka "RIBA" ????
če maš 7000 al pa 10000 markotov je pa čist isti k...c !!!
Slika pa ni čist isti k....c, sej razumeš slovensko?
lp
če maš 7000 al pa 10000 markotov je pa čist isti k...c !!!
Slika pa ni čist isti k....c, sej razumeš slovensko?
lp
Glede na to,da mi UT2003 demo leti na 1024 vse max,je karta vsekakor bla dober nakup.
SPUCEK, evo pa sva 2 na SLO-TECH-u, do zdej sem mislu da sem sam, pa zgleda da nisva bedaka ampak sam REALNA kulaka !
FPS je za na papir, REALNOST pa za mir !!!
lp Primož
FPS je za na papir, REALNOST pa za mir !!!
lp Primož
Ma glavno,da gladko dela.FPSji so sam za primerjavo.Sam je pa dost bolš špilat UT03demo na r9000 na 1024 vse na ful,kkr pa na gf2mx,kjer mam vse dokaj nizko,pa še ne dosega hitrosti igre na r9000.
lp Uroš
lp Uroš
smo žw trije.
mi predstavljamo middle end user kategorijo. (to so uni k "nočejo" imet 10000 3dmarkov )
mi predstavljamo middle end user kategorijo. (to so uni k "nočejo" imet 10000 3dmarkov )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Navijanje | 58554 (27286) | LittleDevil |
» | Ati radeon 9200 - tak nateg da ni res...Oddelek: Strojna oprema | 2152 (1288) | cpu |
» | navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4843 (4060) | c3R4R |
» | radeon 9000pro benchmarkingOddelek: Navijanje | 1778 (1352) | _Dejan_ |
» | Radeon 9700 je zunaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7178 (4445) | ||_^_|| |