Forum » Strojna oprema » Logitech G15 LCD programming
Logitech G15 LCD programming
erik125 ::
ja sem jo kupu !!!
z originalno programsko opremo zna lcd prikazovat:
- preformance monitor
- lcd clockmedia info
- pa v nekaterih špilih health, bullets pa te reči, sam to more špil podpirat: recmo BIA earned in blood to zna nardit.
Zej me pa zanima če bi se dal dobit kakšen program, da bi mu ti napisal kaj naj prikazuje pa take fore. ker k naložiš driverje pa to zraven dobiš dokumente koko sprogramirat lcd v C/C++ jeziku. sam to je kr mal zajeban. ampak sej hodm na računalniško šolo sam men se to neda delt pa mislt, pa še tist dokjument je kr dolg pa teli postopki pa ta šara. zato me pa zanima kakšna alternativa k je bl simpl, rečmo kakšen program, alpša že kakšne narjene predloge k bi jih js sam v program dal in bi lcd že kazov to.
že v naprej hvala.
evo kle pa mal piše od tega programiranja napisan
aja prosu bi linke alap kakšna imena! ( sej ne zahtevam preveč ?)
z originalno programsko opremo zna lcd prikazovat:
- preformance monitor
- lcd clockmedia info
- pa v nekaterih špilih health, bullets pa te reči, sam to more špil podpirat: recmo BIA earned in blood to zna nardit.
Zej me pa zanima če bi se dal dobit kakšen program, da bi mu ti napisal kaj naj prikazuje pa take fore. ker k naložiš driverje pa to zraven dobiš dokumente koko sprogramirat lcd v C/C++ jeziku. sam to je kr mal zajeban. ampak sej hodm na računalniško šolo sam men se to neda delt pa mislt, pa še tist dokjument je kr dolg pa teli postopki pa ta šara. zato me pa zanima kakšna alternativa k je bl simpl, rečmo kakšen program, alpša že kakšne narjene predloge k bi jih js sam v program dal in bi lcd že kazov to.
že v naprej hvala.
evo kle pa mal piše od tega programiranja napisan
aja prosu bi linke alap kakšna imena! ( sej ne zahtevam preveč ?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1026405 (21803) | KTr1sk |
» | monitor 27" (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 35778 (20131) | Argica |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71598 (21301) | Šolar |
» | TermometerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2737 (2346) | julah |
» | programiranje procesorja 2. del :POddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2561 (1962) | BluPhenix |