Forum » Strojna oprema » Flatron 445FT problem
Flatron 445FT problem
vres.ales ::
omenjenemu monitru se trga
kar naenkrat crkne in začne utripat rdeča in oranžna lučka
sem monitor vzel narazen in pogledal za kakšne poškodbe vezja, kakšni napihnjeni ventilatorji, kakšne razrahljane povezave in nisem nič našel. potem pa seveda kot električar, kako se nekaj popravi, prvo pravilo udari nekajkrat po monitorju, ni delovalo samo to velikokrat deluje. In sem vzel metlo, ja tisto navadno za po hiši zmetat in sem malo štohno nekajkrat po vezju pa okrog in je začel delovati. ko sem monitor zaprl nazaj je spet crknil. zato sem odstranil ohišje in zdaj dela kolko tolko normalno.
Vsi hladilniki so zelo vroči, in če udarim po mizi monitor tak malo utripne
se komu kaj sanja
kar naenkrat crkne in začne utripat rdeča in oranžna lučka
sem monitor vzel narazen in pogledal za kakšne poškodbe vezja, kakšni napihnjeni ventilatorji, kakšne razrahljane povezave in nisem nič našel. potem pa seveda kot električar, kako se nekaj popravi, prvo pravilo udari nekajkrat po monitorju, ni delovalo samo to velikokrat deluje. In sem vzel metlo, ja tisto navadno za po hiši zmetat in sem malo štohno nekajkrat po vezju pa okrog in je začel delovati. ko sem monitor zaprl nazaj je spet crknil. zato sem odstranil ohišje in zdaj dela kolko tolko normalno.
Vsi hladilniki so zelo vroči, in če udarim po mizi monitor tak malo utripne
se komu kaj sanja
polde66 ::
nimaš tapravga odnosa
pogovarjaj se z njim pa bod prjazn
Drugač pa mimogrede _ prodajajo nove
pogovarjaj se z njim pa bod prjazn
Drugač pa mimogrede _ prodajajo nove
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polita grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 3432 (2264) | b00mer |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8346 (6644) | ZigaZiga |
» | Monitor No-SignalOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (899) | Oktan |
» | Matična plošča crkuje?Oddelek: Strojna oprema | 1362 (972) | Pyr0Beast |
» | Monitor pokvarjen? HELP PLEASE!!!Oddelek: Strojna oprema | 1449 (1201) | Nazgul |