Forum » Omrežja in internet » Kabelski internet - Masicom.net - ZANIČ
Kabelski internet - Masicom.net - ZANIČ
Magician ::
Zadevca je sledeča pri nas na Koroškem je začel lavfati kabelski internet preko providerja Masicom ( http://www.masicom.net. Njihove cene so dostopne vsem uporabnikom, to je pa tudi vse kar je pri njih dobro.
Problem je to da mi ne odpire vseh www strani, like www.hotmail.com, www.najdi.si, www.gov.si....etc, ( te strani se sploh ne odprejo, ampak lahko čakaš in čakaš pa ni nič ) medtem ko nekatere www strani vključno z Slo-tech odpira normalno.
Torej ima kdo takšne probleme oz. tega providerja interneta ? Aja klical sem jih 4x, poslal 2 mejla ( ping, tracert....etc ). Njihovi telefonski odgovori pa so bili ja bomo uredili ( to je bilo pred 2 tednoma ) preko e-maila pa nisem niti 1x dobil odgovora.
V glavnem grozno.
Problem je to da mi ne odpire vseh www strani, like www.hotmail.com, www.najdi.si, www.gov.si....etc, ( te strani se sploh ne odprejo, ampak lahko čakaš in čakaš pa ni nič ) medtem ko nekatere www strani vključno z Slo-tech odpira normalno.
Torej ima kdo takšne probleme oz. tega providerja interneta ? Aja klical sem jih 4x, poslal 2 mejla ( ping, tracert....etc ). Njihovi telefonski odgovori pa so bili ja bomo uredili ( to je bilo pred 2 tednoma ) preko e-maila pa nisem niti 1x dobil odgovora.
V glavnem grozno.
Doman ::
Kliči, kliči, kliči...!
teži, teži in še enkrat teži!
Sam imam kabelski internet pri p&rom, in moram reči da so zelo ustrežljivi!Paket so mi spremenili takoj naslednji dan, ko nekaj ni delalo so takoj popravili, modem so takoj zamenjali ko sem klical... ko sem imel še internet z omejeno internetno porabo in naredil za par GB preveč prometa, mi to nikoli niso zaračunali! Zato ostajam na kablu!
teži, teži in še enkrat teži!
Sam imam kabelski internet pri p&rom, in moram reči da so zelo ustrežljivi!Paket so mi spremenili takoj naslednji dan, ko nekaj ni delalo so takoj popravili, modem so takoj zamenjali ko sem klical... ko sem imel še internet z omejeno internetno porabo in naredil za par GB preveč prometa, mi to nikoli niso zaračunali! Zato ostajam na kablu!
Magician ::
Ma sej men ni panike ostat pri kabelskem internetu, kjub temu da so večji pingli glede na ADSL ali kaj drugega. Če bi le delalo vse kot more. Drugače pa mi ne preostane kaj drugega kot pa da bom jutri spet klical.......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach - kam in komu še lahko naslovim moja vprašanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10550 (9016) | margarer3 |
» | Telemach - kakovost?Oddelek: Omrežja in internet | 2406 (1868) | PARTyZAN |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19521 (8964) | Nejc Pintar |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26203 (15914) | Jakka |
» | Kako dolgo bo treba cakati na kabelski net pri KKS-ju? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3626 (2667) | speed machine |