» »

geforce xp driver

geforce xp driver

sampi ::

Mam neke probleme z grafično pod xp-ji recimo (recimo:pri fifi2001 me včasih ven vrže, pa ene igre ne laufajo al pa laufajo počasi), pa me zanima kaj je narobe a je mogoče driver, če je a mi lahko kdo pošlje ta driver za xp-je. Kartica je od Inno Vision gori pa je nVidia chip. Thanx:))

Kartica je GeForce 2 mx 200

Neo32 ::

Am ja ta kartica ni ne vem kako kvalitetna (MX verzija) tud jest mam isto kartico pa mi tud vcasih vn vrze, mogoce ce mas navito pa preslab hlajeno, je vzrok pregrevanje, sploh ce imas original hladilnik gor k ni pol kurca vreden. Tko da ce je kartica navita si nabav en dober cooler. Glede driverjev pa ti priporočam da gor dajes driverje ki so stabilni ne pa kaksne beta al pa kaksne take zadeve. Z nVidijne strani si potegn dol najnovejse stabilne driverje(winXP/2k), pa probej. Kero platko pa mas pa ker proc?

PhotoBlaz ::

Imam WinXP.....
....men pa vrze ven pri Colin McRae 2 in to normalno zakurbla igrco,..vse se nastavi,..ze dolocam kje bom spilal vse cisto do konca,..ko pa hoce program zacet igro(voznja) pa mi vrze ven,..in zopet pristanem v WinXP in to z nekako cudno zmanjsanim ozadjem !!???!!
Imam GeForca 2 Mx 400 64Mb

Prosim za nasvete...hvala!

Neo32 ::

Hmm to se je tudi meni dogajalo, sej pravm to ni glih biser graficne kartice. Najbolje naredis da poskusis ene par driverjev (stable verzije) pa jih probas ker ti najbol deluje. To se mi je dogajalo pri Unrealu pa sem zmansal resolucijo pol je blo pa dobr, samo zakva zmansat resulucijo ce je pa pri prejsni cist normaln vse laufal, no ja dokler ni vn vrgl.

Jaz sem ze vse probo pa še vedno mi dela ful slabo ali pa ven meče. Baje si moram instalirat chipset driver za mojo ploščo. Pol pa baje bo. :\

Folk...detonatorji za XP-je,....men je zacel vse delat!! :-)

Vnesite tukaj

pa poglejte za XP

dela ziher!

sorry..se enkrat link:

nvidia

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030073 (13507) darkolord
»

nVidia proti NGOHQ.com

Oddelek: Novice / Grafične kartice
405820 (3087) dukenukem
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318903 (12419) Ursus
»

Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
755112 (3914) CaqKa
»

XP in igre

Oddelek: Programska oprema
411566 (1169) andrej

Več podobnih tem