Forum » Omrežja in internet » Vprašanja glede naročanja ADSL-a!
Vprašanja glede naročanja ADSL-a!
nytro ::
Zdravo! mene zanima kak je to ko maš ADSL prek navadne telefonske linije, a morš pol polek tiste cene za neomejen dostop plačvat tud še telefonske impulze? Pa zanima me kaj pomen način vzpostavitve priključka ko maš tri opcije:
samostojna, osnovna in polna ?
Če mi kdo to pojasne - hvala!
samostojna, osnovna in polna ?
Če mi kdo to pojasne - hvala!
Kami ::
Ne rabiš plačevat impulze.
na modriadsl.si maš razloženo kaj to pomeni (domnevam, da se zanimaš za modri adsl)
na modriadsl.si maš razloženo kaj to pomeni (domnevam, da se zanimaš za modri adsl)
AndiG ::
Kot je že omenil Kami, telefonskih impulzov dodatno za uporabo ADSL ne plačuješ.
Plačaš pač posebej za ADSL (cena odvisna od izbranega paketa), posebej ti pa telekom zaračuna še telefonski priključek za navadno linijo in pogovore, ki si jih opravil po telefonu.
Načini vzpostavitve priključka:
samostojna - greš v trgovino kjer prodajajo modri ADSL ali v telekomovo trgovino za druge pakete in naročiš željeni paket, prineseš domov in ko dobiš potrditev, da je vzpostavitev mogoča po navodilih zveže in začneš uporabljat.
osnovna - pride monter na tvoj dom in ti zveže dve škatli z računalnikom in telefonom in zaračuna 7.200 registracijo opraviš sam.
polna - pride monter na tvoj dom in ti vse skupaj zveže in še registrira za 13.000 tolarjev (ti potem samo še uporabljaš).
Plačaš pač posebej za ADSL (cena odvisna od izbranega paketa), posebej ti pa telekom zaračuna še telefonski priključek za navadno linijo in pogovore, ki si jih opravil po telefonu.
Načini vzpostavitve priključka:
samostojna - greš v trgovino kjer prodajajo modri ADSL ali v telekomovo trgovino za druge pakete in naročiš željeni paket, prineseš domov in ko dobiš potrditev, da je vzpostavitev mogoča po navodilih zveže in začneš uporabljat.
osnovna - pride monter na tvoj dom in ti zveže dve škatli z računalnikom in telefonom in zaračuna 7.200 registracijo opraviš sam.
polna - pride monter na tvoj dom in ti vse skupaj zveže in še registrira za 13.000 tolarjev (ti potem samo še uporabljaš).
nytro ::
Ja modriadsl mislem ja !se pravi da plačam 7200/mesec pa ničveč? al tud slučajn kašn telefonski del.
SasoS ::
telefon plačaš koker ga uporabljaš. Isto kot zdaj. Če pa misliš telefon odjavit, potem pa glej cene za razvezan dostop (kake 2 jurja več se mi zdi).
OmegaBlue ::
Ne, adsl ne moti telefonskih pogovorov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12193 (6361) | angus255 |
» | T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Omrežja in internet | 272080 (68295) | beta1 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19551 (8994) | Nejc Pintar |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3764 (2403) | Frizzy |
» | ADSL montaza? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4737 (3373) | eiht |