Forum » Zvok in slika » Yamada 6700 in predvajanje DVD-ja "The Robots"
Yamada 6700 in predvajanje DVD-ja "The Robots"
Mandrake ::
Za otroke sem kupil DVD Robots oz. Roboti. Supe zadeva tudi za malo večje otroke.
Težava je v tem, da slika ves čas poskakuje, kar je zelo moteče. Dal sem gor Jae fw in ni boljše. Sicer pa ostali DVD-ji delujejo bp (npr. tisti, ki si jih lahko kupil zraven časopisa Delo).
Napaka sigurno ni v DVD-ju - preverjeno na ta "pravem" DVD predvajalniku.
Sicer sem poskusil še na računalniku z PowerDVD predvajalnikom, kjer pa je slika sicer malo boljša, vendar pa zvok prekinja.
Ima kdo kakšen dober nasvet, kako rešiti težave, razen nakupa novega predvajalnika.
Težava je v tem, da slika ves čas poskakuje, kar je zelo moteče. Dal sem gor Jae fw in ni boljše. Sicer pa ostali DVD-ji delujejo bp (npr. tisti, ki si jih lahko kupil zraven časopisa Delo).
Napaka sigurno ni v DVD-ju - preverjeno na ta "pravem" DVD predvajalniku.
Sicer sem poskusil še na računalniku z PowerDVD predvajalnikom, kjer pa je slika sicer malo boljša, vendar pa zvok prekinja.
Ima kdo kakšen dober nasvet, kako rešiti težave, razen nakupa novega predvajalnika.
- zaklenil: CaqKa ()
Primoz78 ::
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Mandrake ::
Prišlo je do napake.
Vprašanje bom postavil ponovno na temi o Yamada predvajalnikih.
Pred tem sem poskusil z iskanjem, brez uspeha.
Vprašanje bom postavil ponovno na temi o Yamada predvajalnikih.
Pred tem sem poskusil z iskanjem, brez uspeha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63300 (15790) | Buffy |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24847 (9461) | bizi72 |
⊘ | podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1646 (1565) | CaqKa |
» | [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljateOddelek: Zvok in slika | 4330 (2152) | Nebomgabiksa |
⊘ | Yamada DVX-6600Oddelek: Zvok in slika | 1303 (1243) | CaqKa |