» »

Anketa - Avatarji na Slo-Tech

Anketa - Avatarji na Slo-Tech

««
9 / 14
»»

mtosev ::

So mi rekli da o tem negovorim kaj so mi rekli in tudi nebom.

Če nočeš mi narebiš verjet. To je tak tvoj problem. Če verjameš ali ne.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

OwcA ::

em vedel, da je Slo-tech pristranska skupnost, manjšine kot smo vesoljci nimajo nobenih pravic!

Niste manjšina. Če gremo preštet, sem prepričan, da vas je več kot žensk. ;)

P.S. glede na svoj profil bi moral pisati to pravzaprav v prvi osebi množnie ...
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Zheegec ::

Ah, zahtevam anketo!!
Recimo ali podpirate asimilacijo vseh uporabnikov, za dobro samega Slo-techa.

Podobnosti s kakšno drugo anketo...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

frenk ::

Hello world :)

CaqKa ::

'cout' si pozabil.

perci ::

Morm povedat, da čeprav sem dobil nazaj vse pravice, pritiski s strani vodstva name se niso prenehali. Tokrat hocejo, da se odpovem "tacrnemu" skakacu za namene testiranja PSU-jev pod vplivom strel. Za skakaca bi to bila gotova sm... no, saj veste kaj. Pomagajte, posiljajte ZS, mejle, pisma mtosevu. Ne boste verjeli, ampak tudi on je udelezen v tej zaroti. V tej temi se sicer predstavlja kot zrtev, vendar vceraj sem ju s Primozem oba videl, ko sta bila pri krotilki. Raje ne bom povedal, kaj so poceli s hrcki :(.

Zheegec ::

OMG no... vsaj trem Slo-techerjem pošlji ta mejl - ne pustimo da poškodujejo naše hrčke!

Ste že preveč smešni no.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

root987 ::

What is that? A bird? A plane? No, it's a Superhamster!

Superhamster to the rescue!
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

SebaR ::

Men in 90% folka tle gor ni nič več jasno :\
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Alexius Heristalski ::

root987: Richard Pryor?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

perci ::

Pišuka Poldi, kje je pa Hrabri mišek?

Tic ::

In kaj za hudiča pomeni bi si jih občasno ogledal.

A sploh veš kaj je namen avatarjev? Občasni ogled najbolj butasta stvar, ki jo lahko narediš.
persona civitas ;>

nevone ::

>A sploh veš kaj je namen avatarjev? Občasni ogled najbolj butasta stvar, ki jo lahko narediš.

Ja, namen avatarjev je, da si otroci, ki še ne znajo brat, na podlagi slikic zapomnijo ostale uporabnike. :P

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Alexius Heristalski ::

V čem je fora avatarjev, če jih mnogi menjajo kot gate?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Myth ::

No, če ste že vsi tak hinavski , bom pa še jaz moj strupen jezik malo obrusil. :D

Zdi se mi slo-tech prav otročji zaradi takih tem, da obstajajo! Sami otroci. Otroški vrtec je to.

> Jaz hočem avatar.
> Ne, jaz ga pa nočem, mi je prav grd.
> Ja, pa jaz ga hočem , ker je tako luškan. In veš, še celo pomaga, da me drugi prej opazijo!
> Ne, pa ne...
etc. :D

Grove up!!! >:D >:D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

>Zdi se mi slo-tech prav otročji zaradi takih tem, da obstajajo! Sami otroci. Otroški vrtec je to.

Jah no, ne morš preveč zamert, če se občasno kje kakšen ventil odpre. Saj maš veliko tudi ostalega. Bolj na tistem koncu se zadržuj, da se ne boš tak sekiral, pa še nas zraven. ;)

p.s.
It was half joke.

o+ nevone

nevone, kako si glasovala, ako ni skrivnost?

Tic
persona civitas ;>

Mr|ce, kje pa maš svoj bjutiful avatarček?
persona civitas ;>

fahrenGONE ::

'bi si jih obcasno ogledal' in 'ne mi omenjat avatarjev' so res precej WTF!? :D

Avatarje se rabi v isti namen kot nick. Da bi jih folk menjaval vsak dan pa ne drzi.

Drugace pa perci, a se je tebi cisto utrgalo s temi hrcki? Zdaj celo nagovarjas ljudi naj posiljajo spam uporabniku, ki nic drugega naredil, kot vprasal kaj se dogaja na ST.

Sicer pa je meni se bolj smesno, ce je tako kot je sedaj. :D :D

Da ne omenim, da postane forum bolj personaliziran, izražanje z uporabo različnih medijev. Ne samo trivrstični podpis.

Mogoče bi imel vsak user še 5mb placa, za svoj TrenutnoNajboljšiKomad uploadat in šerat. Am I asking too much? :D:D
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

>nevone, kako si glasovala, ako ni skrivnost?

Sploh ni skrivnost. Glasovala sem, da bi si jih zagotovo izklopila, kar je čista resnica. Je pa tudi malo res, da sem toliko firbčna, da včasih bi pa šla pogledat, kako kaj zgleda z avatarji.

Sem pa že enkrat prej v debati glasovala proti avatarjem, samo me je potem dejstvo, da si jih vsak lahko izklopi, prepričalo v to, da nisem več proti njim.

o+ nevone

64202 ::

> Ja, namen avatarjev je, da si otroci, ki še ne znajo brat, na podlagi slikic zapomnijo ostale uporabnike. :P

Mogoce je pa treba dati malo primerjave v izgledu z desktop GUI-ji.

Tkole zgleda obicajen softver:

Tkole bi pa slo-tech softver:

>:D :D >:D
I am NaN, I am a free man!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 64202 ()

Primoz ::

Tic: kaj je sedaj... dam anketo, ki jo zahtevate in potem se bunite ... do kdaj jo hočeš imet?

mtosev: torej praviš da smo naredil neki zlobnega, ampak ne smeš povedat kaj. Smo hudobni ampak ne moreš povedat kako. Bi rad izboljšal stran, pa ne moreš povedat, kaj je narobe ... Dajmo nehat s tole temo, pa se vsi skupaj posvetimo umi o pristanku vesoljcev (ki so jih nekateri videli). Bo več koristi od tega.

Jaz imam namige, da izvajajo mind control.
Jaz imam namige, da berejo ZS.
Jaz imam namige, da ponarejajo anketo.

by mtosev

Bele miši so mi povedale.
[ne smem povedat vira]

Naj ti še jaz nekaj namignem (samo me ne smeš citirat, pa nikomu povedat ... velja?). Včasih se je temu reklo napadi paranoje (še posebej mind control delu).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::

Jah, Primož, tule se bom sicer rahlo res postavil na tvojo stran. Ok, mogoče kdo res za brez veze zganja paniko, da gledate to, da gledate ono, da gledate tretje. Mogoče, ali pa tudi ne. Ampak jaz pa upravičeno vem kaj ti lahko in kaj ne. Naj te še enkrat opomnim na tisto tvoje _zelo_zelo_ podlo dejanje, ko si me javno oblatil, da sem nekaj šaril po slo-techu in škodoval funkciji iskanje. Veš kako sem se jaz počutil, ko sem takrat pri sebi vedel, da vse kar znam je čitanje te strani in nič več. Ti pa meni o nekih rečeh, ki da sem jih počel, katere so mi potem morali drugi razlagat kaj sploh pomenijo :). Torej, da povem še enkrat na kratko: jaz te pač poznam kot osebo ki zna biti hudo nesramna in zahrbtna in niti najmanj ne dvomim, da ČE BI želel, bi si prikrojil tudi eno usrano anketo. Vse za večji ego, rajt?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Poldi112 ::

Pocasi, ampak res pocasi, tale tema postaja offtopic.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

frenk ::

CaqKa:

//al pa

writeln("Hello world :)");

//al pa še na najbol grd način možn

System.out.println("Hello world :)");

bom mogu spet začet programirat :)

p.s.: ja da ne boste šli slučajn offtopic...debata je sam o c++ pascalu in javi, vse offtopic bo brisano ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

BigWhale ::

"Na Slo-Techu se dogajajo svinjarije! Vem, imam dokaze..."

Mnja, pa naj se... Saj slo tech ni vas, slo tech ni nas ampak njihov! Pa naj svinjajo z njim, kaj vas pa to briga? A imate analne sonde v ritih, ki so priklopljene na 220V, da ne morete stran, ker so vam prepovedali?

.... ne bom ti povedal, da je na koncu past....

Kilgore T ::

Imam namige, da je Mtosev tajni agent Slo-techa. Po nesreci mi je poslal status report o zvabljanju ljudskih mas v brezvezne teme. Vse z enim sami ciljem: da se povisa hit rate strani.
Koncni cilj dokapitalizacija in komercializacija strani. Avatar bo placljiv 100 SIT na mesec.

ZS bi skopiral v javni del Foruma, da bi se videlo sramotno pocetje, ki si ga dovoli Slo-tech z Mtosevom na celu. A so ga izbrisali. Tic in se nekaj drugih so samo alter ego. Imam dokaze.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kilgore T ()

BigWhale ::

Zdaj bova s Sergiom v en glas zdeklamirala:

Avatarji so itak irrelevant, ker bomo cez 15 let ze vsi uploadani...

Primoz:
Dajmo nehat s tole temo, pa se vsi skupaj posvetimo umi o pristanku vesoljcev (ki so jih nekateri videli). Bo več koristi od tega.

Ja, lepo bi bilo, ko bi en ze enkrat zaklenil to temo. Je brezveze od prvega dne dalje. OmegaBlue, ti ponavadi navduseno zaklepas, daj bodi koristen za spremembo. :D

OmegaBlue ::

Sej sem koristen.. ampak te teme se ne dotaknem z 12metrsko palco
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

gzibret ::

Perci je sigurn moral vsaj v 10 temah omenjati hrčke in skakače, da je dobil nazaj tisto lepo slikico :)

Kake bjonde z velikimi joški. Saj niste normalni.....
Vse je za neki dobr!

Thomas ::

Mam en dober predlog za naslednjo anketo, samo se mi ga ne ljubi mejlat:

Ste zadovoljni s _tole_ anketo?

- da

- da

- drugo
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

while (anketa) {
if (odgovor == ne) continue; // fix za bug, ki je stel napacne glasove
...
}

PrimozR ::

Jao :>

Dzonson ::

sem sel na kavo v en kafic, pa me je kelnar vprasal, ce me lahko slika.
"zakaj pa?" ga vprasam.
"ja da bos imel svoj avatar vsaj na skodelici, ce ti ga ze na ST ne dajo" >:D

gumby ::

thomas: zadnji dve opciji sta prevec:D

Thomas ::

Ja! Sem odprt za konstruktivne predloge. Tale tvoj bi anketo nedvomno še izboljšal!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

strictom ::

Tale tema je en velik OMFGz0r :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::

Sicer pa prečitajte primožev podpis ;)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

veteran ::

Še en konstruktiven predlog za anketo:

Se strinjate s cenzuro na ST?
  • DA!
  • ODLIČNO!
  • ŽIVELA PARTIJA!
  • HVALJEN JEZUS!

(so zabavni tile fantje, objavijo vabilo na predavanje "o demokratičnem potencialu spleta", potem pa takoj cenzurirajo prvo sporočilo) >:D

alum ::

hehe!

v slabih dveh dneh 808 glasov! pa se zamenja toliko razlicnih uporabnikov na slo-techu v tako kratkem casu?>:D

Na vsake 3 minute en glas. To pri 18653 registriranih uporabnikih ni nič posebnega. Dejte res že nehat pretiravat s tole paranojo. Sej ne rečem, da bi morali kar slepo zaupat, samo malo pa morate tudi realno ocenit, če ne izpadete smešni.

o+ nevone

Poglej si trajanje prejsnjih dveh anket in stevilo oddanih glasov. In ugotovila bos, da ti izpades smesna, ker govoris na pamet. Baza uporabnikov, katerih meni(in tebi) neznana cifra vec ne obiskuje slo-techa, je popolnoma nepomembna pri realni oceni.

Oprosti ker sem izpadel zategnjen, ampak govoris bedarije.

Pa ne skrbi. To ni paranoja. Se pac zabavam na svoj bolani nacin (piham v zerjavico). >:D

>Pa ne skrbi. To ni paranoja. Se pac zabavam na svoj bolani nacin (piham v zerjavico).

No tudi jest se zabavam na svoj način (žerjavico poskušam polivati z vodo). :)

o+ nevone

Slo-One ::

Moje ugotovitve:

Če bi Slo-tech omogočal poljubne avatarje:
bi jih zagotovo izklopil 34% (276) (Da jih izklopiš pomeni da jih rabiš da jih boš lahko vgasnil glas DA.
bi jih z veseljem gledal 32% (261) (Itak DA)

bi si jih občasno ogledal 15% (122) (dA JIH GLEDAŠ MOREŠ MET AVTARJE GLAS ZA
ne mi omenjat avatarjev 14% (115) (Ne veš kaj to pomeni to je glas 50-50)
bi nehal obiskovati Slo-Tech 5% (38) (Ja SLO-TECH ti bi zaradi vsega že šel nA ŽIVCE.... Nato pa ti majhni ubogi AVRARČKI samo povišajo sovražnost iz 99.9999999999999... na 100
Skupaj glasov: 812

Avtarčki so nedolžni.

Je pa res, govorim na pamet. S kakšnimi konkretnimi podatki, bi nam lahko postregli tisti, ki imajo dostop do njih. Če se jim seveda zdi vredno. Samo a jim bo kdo verjel? Jest bi recimo. Mnogi pa ne bi. Pa smo spet v istem zosu. Eh.

o+ nevone

OmegaBlue ::

Glede na to, da prebijamo dnevno več kot 20k uniqe obiskov je več kot možno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

uniqe ip ali nick?

OwcA ::

IP, nimamo niti registriranih 20k uporabnikov. Glasujejo lahko le registrirani. Ponavadi z anketo zberemo okoli 1000 glasov, nikoli še onkraj 2000. Večina glasov je oddana v prvih 4 dneh.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()
««
9 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Slo-Tech
20215106 (11448) V-i-p
»

Nova anketa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
777985 (6569) Poldi112
»

s3|\/| 1337 h4x0rz? WTF??? (strani: 1 2 )

695628 (4108) Alexius Heristalski
»

kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

42432685 (25113) Mr_Globus
»

Opravičilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
826845 (6307) DominusSLO

Več podobnih tem