» »

Še ena slaba izkušnja z Comtronom!

Še ena slaba izkušnja z Comtronom!

Xavier ::

O slabih izkušnjah kupcev z Comtronom je bilo že kar nekaj govora, in zdaj sem se odločil da bom tudi jaz opisal svojo, do katere je prišlo nič kaj dolgo nazaj.
Torej: 4. avgusta sem pri Comtronovi internetni trgovini v Mariboru naročil procesor za 33 jurjeu. 6. avgusta sem ga po pošti dobil in plačal. Naslednje dni sem ugotovil da ne dela in poklical v Comtron v Maribor. Zadevo sem jim opisal in rekli so mi da imam dve možnosti: procesor jim lahko pošljem po pošti, ali pa ga prinesem v njihovo celjsko poslovalnico, da ga bodo oni pripeljali v Maribor. Ker živim blizu Celja, sem se že samo zaradi nižjih stroškov odločil da bom storil drugo in tako sem 12. avgusta tudi naredil. Rekli so mi, da me bodo poklicali, ko bo zadeva urejena. Ker me čez deset dni, kolikor Comtron predvideva da pri njih maksimalno traja servis, niso poklicali, sem jih poklical jaz. Tisti in naslednji dan sem bil deležen enega samega prevezovanja z oddelka na oddelek, in nato sem 26. avgusta ugotovil, da je procesor še vedno v Celju. Zgrožen sem zahteval denar nazaj in izpolnil obrazec, ki so mi ga v te namene poslali z Comtrona. Denar bi naj dobil nazaj v največ 14 dneh, vendar pa 9. septembra denarja na mojem računu še vedno ni bilo. Po nekaj dnevih klicanja na mariborski Comtron in prevezovanja sem nato 12. avgusta izvedel da svojega denarja ne morem dobiti, ker njihova internmetna trgovina vrača denar največ 15 dni po nakupu, njihov lasten prevoz do nje pa je trajal dlje. Po številnih klicanjih in omembi inšpekcije, tožbe in medijev sem 14. avgusta od Comtrona le dobil svoj denar.

Sedaj lahko rečem le: COMTRON NEVER MORE!!!

markko ::

Se strinjam, Kometron sucks!!
Hasta La Victoria Siempre !

Zheegec ::

Kaj naj rečem... se zgodi.

Sicer pa: resno dvomim o smiselnosti teh tem o pritožbah čez trgovine v oddelku kaj kupiti... vem da se sliši smešno, ampak zdi se mi da te teme sem ne spadajo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

markko ::

Po moje bi bolj spadala pod probleme človeštva!
Hasta La Victoria Siempre !

mtosev ::

V Comtronu so "ta pravi". :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kozi ::

ko že obiramo Comtron imam vprašanje.
Zadnjič sem hotel nekaj kupit na com-shop pa mi je v košarico metalo čist druge artikle,zdaj pa sploh ne morem dodti artikla v košaro.
Mogoče veste v čem je fora.

bajsibajsi ::

ALIEN3001 kam pa spadajo "te" teme? Nemara menda ja res ne pod probleme clovestva? Mogoce se bo bralo smesno, ampak osebno sem celo bolj kontroverznega mnenja in menim da naj bi taka tema bila podprta (skoraj) v kateremkoli forumu... taka in podoba. Zakaj imas vendarle svoj podpis? Ga ne razumes? Ali pa je zgolj ostanek misli in "ideologije" iz mladosti?

S**tron sucks!

Dead_Eye ::

bajsibajsi: se strinjam.

Tema spada prav v Kaj kupiti, lahko bi tudi dodali naslovu oddelka Kaj oz. KJE kupiti.... Izkušnje z določenimi trgovinami so vedno dobrodošle...
The one and only

mrbungle ::

Jaz pa imam povsem v redu izkušnjo z njimi. Naročil sem zvočnike Creative Z550 (mislim da so bili), pa ko sem jih priklopil, nisem bil zadovoljen, zato sem jih peljal v LJ, pred tem sem se preko neta zmenil, da jih bom pač vrnil, zato so mi oni takoj poslali en obrazec za vrnitev blaga. V Lj sem jih pustil v trgovini, da nisem imel stroškov s pošiljanjem. V roku 10 dneh sem imel povrnjen denar, brez problemov. Včasih je treba imeti pravilen pristop.

Tudi čez Mlacom skoz neki stokate, pa so mi tudi brez problema v treh dneh skoraj nov disk zamenjali z novim. Pa v Megahitu so mi tudi že kaj zamenjali-enkrat so mi dali celo boljšo komponento za isti denar, ker se je stara pocenila. Fer, a ne.

Ne vem, očitno imam tako srečo, ali pa znam ravnati s prodajalci.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mrbungle ()

OmegaBlue ::

Tole bolj spada v Ložo kot pa kamorkoli drugam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Stepni Volk ::

Tema obstaja Pritožbe in pohvale računalniških trgovin. Zaklepam.

P.S. Piše se "s Comtrnonim" in ne "z"...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423030 (9654) Ganon
»

pofuk.. comtron

Oddelek: Kaj kupiti
345207 (2653) x45
»

Comtron SG (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
15813226 (8031) Turtle
»

Comtron Servis-katastrofa, znanje pod vsako kritiko (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20616468 (10540) boštjan

Več podobnih tem