Forum » Hlajenje in modifikacije » LC Power 550W 120mm TIŠANJE VENTA
LC Power 550W 120mm TIŠANJE VENTA
umetnic ::
Danes sem kupil nov napajalnik LC Power 550W 120mm Silent , ki je zamenjal moj pokojni Antec 380W Sonata, a je v primerjavi s prejšnjim strašno glasen. (vsaj zame saj je kišta ON 24/7, moja postla pa 1m stran...)
Tale PSU ima Vent sele na petih V dovolj tih, a bojim se da bi se sam napajalnik zaradi tega kaj pregreval....kaj Vi mislite....garancija je z odpiranjem PSUja itak sla po gobe, tko da previdnost ni odvec...
Ga torej pustiti na 5V?! Mnenja, praksa...?
Tale PSU ima Vent sele na petih V dovolj tih, a bojim se da bi se sam napajalnik zaradi tega kaj pregreval....kaj Vi mislite....garancija je z odpiranjem PSUja itak sla po gobe, tko da previdnost ni odvec...
Ga torej pustiti na 5V?! Mnenja, praksa...?
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Good Guy ::
nesi nazaj ker tej napajalci so neslišni
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Tihost venta je relativna rec...in objektivno gledano, je tale LC 550W dovolj tih...se posebej za ta denar (8k)...a meni je vseeno preglasen, ker kot receneo tudi spim zraven Garancija pa je sla...saj sem ze rezal zice in odstranjeval nalepke
Bojim se samo, da bi bilo 5V premalo za normalno hlajenje....
Bojim se samo, da bi bilo 5V premalo za normalno hlajenje....
eDDi ::
ja 5v je premalo za doro hlajenje. sem ga imel na 5v cca 1 mesec, vendar ko sem mu dodal še en 12cm vent na 5V, se je moj overclock zvišal samo na račun hlajenja napajalca. pa prej je bil na otip zelo zelo vroč.
Hmm, moja trenutna konfiguracija je
Epox 8RDA+ / 2600xp+ / 2x512DDR / Nvida TI4200128MB / 2x120GB / 1xDVDRW / 1xCDRW ...nic navito...
Se kdo na 5V?
Epox 8RDA+ / 2600xp+ / 2x512DDR / Nvida TI4200128MB / 2x120GB / 1xDVDRW / 1xCDRW ...nic navito...
Se kdo na 5V?
xpozed ::
Osebno ga imam vezanega skoraj od prvega dne na 5V in mi po kakšne slabe pol leta še vedno deluje... tako da
Hokay Ostal bo na 5V, vezan pa bo tudi na salter...za dvignit obrate za cas vecje obremenitve. Hvala!!
Keep up the good work!
Keep up the good work!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29116 (17662) | LittleDevil |
» | LC Silent Power napajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11903 (8045) | Alec999 |
» | utišanje in orodja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4725 (3500) | nuclear |
» | 2 problema (glasnost in vročina)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2086 (1655) | Jan987 |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5577 (4489) | mimax |