Forum » Pomoč in nasveti » DVD Filmi- meni zmrzne
DVD Filmi- meni zmrzne
maxsustar ::
Lep pozdrav mam sledeč problem, dobu sm DVD-RW LITE ON sohw 1673S.
Zmontirov sm ga u comp kot secondary master, ker imam dva diska in se CD-RW not.
DVD mi dela normalno-pece dvdje, cdje... Pri gledanju dvdjev s power dvd ali kemu koli drugmu programu mi slika in zvok stekata.
Pol sm nanov nalozu driverje za plato, reinstalirou power dvd in tem odpravu stekanje samga filma, vendar pa mi se kr zmrzne meni, ce hocm pogledat galerijo slik, diskografijo al pa kj druzga kot film.
DMA sm nastavu na ultra 2 v Winsih, ker baje nj bi tok pekač podpirou.
Aja pa se to iz diska mi dvd film laufa brezhibno.
Upam da kdo kj ve kva narest k sj film lahko gledam kr je taglavn sam pa mori da ostalo steka.
Ze vnaprej tnx
Pa se moj comp ce vm kj pomaga:
athlon 1800
768MB Ram
Radeon 9550 256 Mb
maxtor 60 GB
excelstor 80 GB
Zmontirov sm ga u comp kot secondary master, ker imam dva diska in se CD-RW not.
DVD mi dela normalno-pece dvdje, cdje... Pri gledanju dvdjev s power dvd ali kemu koli drugmu programu mi slika in zvok stekata.
Pol sm nanov nalozu driverje za plato, reinstalirou power dvd in tem odpravu stekanje samga filma, vendar pa mi se kr zmrzne meni, ce hocm pogledat galerijo slik, diskografijo al pa kj druzga kot film.
DMA sm nastavu na ultra 2 v Winsih, ker baje nj bi tok pekač podpirou.
Aja pa se to iz diska mi dvd film laufa brezhibno.
Upam da kdo kj ve kva narest k sj film lahko gledam kr je taglavn sam pa mori da ostalo steka.
Ze vnaprej tnx
Pa se moj comp ce vm kj pomaga:
athlon 1800
768MB Ram
Radeon 9550 256 Mb
maxtor 60 GB
excelstor 80 GB
Han ::
- zamenjaj firmware v Liteonu, če obstaja novejši
- naloži program AnyDVD in izberi tihi način za predvajanje filmov...
- naloži program AnyDVD in izberi tihi način za predvajanje filmov...
Firmware sm ze zamenou, sm pozabu napisat
dons sm pa ugotovu da mi steka samo s power dvd, ce laufam film z Windvd-jam mi dela normalno, zgleda bo napaka v programu.
Usen bom probou se to kr si mi predlagou tnx.
dons sm pa ugotovu da mi steka samo s power dvd, ce laufam film z Windvd-jam mi dela normalno, zgleda bo napaka v programu.
Usen bom probou se to kr si mi predlagou tnx.
No zj mam pa nov problem. DVD filmi mi zj delajo normalno, stekajo mi divx filmi, ampak to samo z dvd pekaca, medtem ko v cd pekaču mi delajo normalno. CD pekac je lite-on ltr 48246S.
Zj sm pa bled kva bi mogu narest, upam da ma kdo ksn predlog.
Zj sm pa bled kva bi mogu narest, upam da ma kdo ksn predlog.
iskra ::
Čaki - ti maš zdej v računalniku CD IN DVD pekač? A ti res tolko pomeni met še eno enoto u škatli, da boš eno samo za CD-je rabu, drugo pa samo za DVD-je? Si probu samo z enim laufat?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
No probou nism sam z eno, sj drgac sm mislu met sam dvd pekaca
ampak me je ze kuj na zacetku zajebavou, tko da sm cd pekaca not pustu, ker ta dela ok. Mislm pa da to ne bi smel bit problem, ce imam dve enoti not (plata je abit an7, napajalnik 500w). Drgac ti pa dva pekaca skrajsata peko cdjev, ker lah dva na enkat paeces in direkt med seboj kopiraš, sj ni nujno ni pa odvec..
ampak me je ze kuj na zacetku zajebavou, tko da sm cd pekaca not pustu, ker ta dela ok. Mislm pa da to ne bi smel bit problem, ce imam dve enoti not (plata je abit an7, napajalnik 500w). Drgac ti pa dva pekaca skrajsata peko cdjev, ker lah dva na enkat paeces in direkt med seboj kopiraš, sj ni nujno ni pa odvec..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102860 (27369) | nuclear |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8001 (5584) | AtaStrumf |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2466 (2099) | frenkb |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21191 (12707) | svejk |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9575 (7199) | AtaStrumf |