Forum » Strojna oprema » priklop pirata na internetrno povezavo
priklop pirata na internetrno povezavo
farko ::
Zanima me ali lahko kdo vdre in dela s mojo povezavo na internetu? Ugotvil sem da mi je nekdo ko sem imel isdn povezavo delal na mojo št.
Zdaj imam adsl in zopet sumim da dela preko moje povezave.Večkrat me je poklical in prosil naj mu najdem št za gratis št.za povezavo na internet in me zanima če sploh obstaja ker kolior vem se če drugače ne plačajo minute.Odprt ima račun na voliji vendarga ne uporablja surfa pa po internetu.
farko
Zdaj imam adsl in zopet sumim da dela preko moje povezave.Večkrat me je poklical in prosil naj mu najdem št za gratis št.za povezavo na internet in me zanima če sploh obstaja ker kolior vem se če drugače ne plačajo minute.Odprt ima račun na voliji vendarga ne uporablja surfa pa po internetu.
farko
farko
#000000 ::
Ja če dostopa preko telefona itak plača minute, (obračun poleg telekomovih storitev) Drugač pa so imeli na butn.net se mi zdi tko narejen da si samo upisal tel. št. in že si bil na netu, brez kake naročnine itd. plaču si na isti način, obračun tel. Kake številke pa je hotu imet od tebe ?
farko ::
neko brezplačno številko da obstaja.Ko sem še bil na volji je pa preko mojega računa in jaz sem plačal minute bila pa je njegova številka na računu.Vkolikor vem se to baje da vendar zanima me ker za adsl plačam mesečno naročnino in ni razvidno kako je.Sumim pa da e obeša preko mojega računa je možno ali ne.
farko
#000000 ::
Je nemogoče da bi se on prklopu na (govorim za voljo) tvoj račun s svojega telefona in bi ti dobu za plačat, ker plača vedno tisti tel. priključek kateri je povezavo vzpostavil. Da bi ti plaču bi se moral povezat 'prav iz tvoje številke' torej od tebe doma
Za adsl je pa tko da kjerkoli imajo adsl priključen, se lahko vedno dostopa na net tudi z drugim Uporabniškim imenom in geslom, ampak ti zarad tega navš nič več plaču.
Drugač pa poklič na 0801000 in zatež da ti nekdo krade povezavo. LP
Za adsl je pa tko da kjerkoli imajo adsl priključen, se lahko vedno dostopa na net tudi z drugim Uporabniškim imenom in geslom, ampak ti zarad tega navš nič več plaču.
Drugač pa poklič na 0801000 in zatež da ti nekdo krade povezavo. LP
nodes ::
>Večkrat me je poklical in prosil naj mu najdem št za gratis št.za povezavo na internet in me zanima če sploh obstaja ker kolior vem se če >drugače ne plačajo minute.Odprt ima račun na voliji vendarga ne uporablja surfa pa po internetu.
lahko si pa spremeniš geslo..temu so ponavadi namenjene servisne strani
klicne številke 088, 089 mu pa le daj....
lahko si pa spremeniš geslo..temu so ponavadi namenjene servisne strani
klicne številke 088, 089 mu pa le daj....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12193 (6361) | angus255 |
» | Chats (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 48252 (20069) | Odin |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2359 (2238) | Mac Gyver |
» | ADSL za 4 tolarje! Navali narode! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6965 (4521) | clemmy |
» | ADSL po analognih vodih?Oddelek: Omrežja in internet | 3069 (1972) | pivmik |