» »

Too much

Too much

teac ::

OK, zdaj mam pa jaz mojega računalnika poln kura*!
Kaj je narobe? Kupim jaz novo zvočno, jo dam noter, špila par dni OK. Pol pa lepega dneva nekaj toto zvočno spiplje in od takrat dalje je zvok popačen! Me prav nič nebi motlo, če se še potem nebi začeli winsi zmrzovat!
Torej vsakič ko odprem kak program, explorer oz. hočem karkoli naredit, mi vse skupaj zašteka. Sicer ne zašteka popolnoma, ampak za delček sekunde in potem se to ponavlja nekaj časa, dokler spet ne odprem kaj novega! Kot da bi mel 16 mb rama (mam pa ga 192 ).

OK, še moja mašina: ABIT KT7A, TB 1.2GHz, WinXP, ZVOČNA= ABIT HOME THEATER AU10, originalne biose, pa napajalnik 300W.
Pol mam pa še dvd, pekača, pa navadni cd rom!

Torej, če kdo ve kaj bi blo narobe oz. če je že kdo mel podobno težavo...please help, ker ne vem več, kaj bi blo narobe!!:(:'(

Boky ::

Probaj laufat racunalnik nekaj cajta brez zvocne. Ce ne bo vec zmrzoval reklamiraj zvocno.

teac ::

Ja, sem to včeraj takoj sprobal in potem....pa nisem spal celo noč!! Zakaj....ker sem ugotovil, da ni bilo nič narobe z zvočno, ampak z mojim diskom. JA, 40GB Fujitsu disk je crknil. Tisto kaj pa mi je računalnik šteko, pa zgleda da je takrat delal z zadnjimi močmi!! PIZDA.....kaj naj naredim...mislim, da je disk še v garanciji!!! A mi bojo garancijo priznali??? :'(:(:(

miranpozar ::

Če imaš garancijski list oziroma račun s katerih je razvidno, do kdaj velja garancija in disk ne izgleda fizično potolčen, kot da bi z njim igral fuzbal, ti ga MORAJO zamenjati!

teac ::

Ja, disk še je vedno v garanciji :)) (vsaj to). Z diskom ni na videz nič narobe, ker nisem igral fuzbala z njim!! Saj pravim.....od takrat dalje, ko je v zvočnikih nekaj spokalo, sem jaz bil 100%, da je to nekaj narobe z zvočno...včeraj pa dam zvočno ven, pa začne nekaj pokat po disku!:'(.
Pa dam najprej disc check, pol pa še defrag, pa mi javi neko kernel napako in med defragom se mi računalnik sam ugasne. Zdaj pa se mi disk sploh več ne zažene! Še sreča, da sem si vse podatke skopiral na drug disk!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik šteka, ko se priklopijo zvočniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
11972 (751) miranpozar
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942266511 (66103) Seljak
»

računalnik se mi resetira med delom

Oddelek: Pomoč in nasveti
412132 (1586) gpetrov
»

Radeon 9800 128 Sapphire

Oddelek: Strojna oprema
421831 (1248) cajne
»

GF TI4200 problem z Battlefield 1942

Oddelek: Igre
281207 (904) ERGY

Več podobnih tem