Forum » Pomoč in nasveti » Zbrisani podatki na CD-RW-ju
Zbrisani podatki na CD-RW-ju
TheJack ::
Po nesreči sem izbrisal pomembne podatke (Quick Erase) s plošče CD-RW. Morda veste, če obstaja KAKRŠNAKOLI možnost, da te podatke nekako dobim nazaj? Kakšen program morda? Saj Quick Erase izbriše le TOC, ne pa podatkov samih.
Hvala za odgovor sem poizkusil, ampak na žalost ne dela. Morda kdo ve za kakšen prav namenski program, ali kaj podobnega? RES bi bil vesel pomoči!
bzagozen ::
Jaz sem na isti način formatiral disk (po nesreči) in mi je pomagal EasyRecovery Pro 5.11. Ne vem, če dela za cd-rw, se pa splača poskusit. Dobiš ga na tukaj.
www.alkoma.si
Hvala za odgovor. program sem prezkusil, ampak na žalost dela recoveryje le z diska, ne pa s cedejev. Sem mal pogledal po internetu, obstajajo razne firme, ki ti podatke spravijo tudi s cd-rw-ja (zelo redke), ampak to seveda stane veliko denarja....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DBAN 2.2.7 beta - večparametrsko odločanjeOddelek: Informacijska varnost | 2625 (2153) | poweroff |
» | USB ključ formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3230 (2747) | JernejPi |
» | Kak posnet DVD+RW da bo stvar....Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (739) | link_up |
» | PISANJE NA CDRWOddelek: Pomoč in nasveti | 776 (643) | AtaStrumf |
» | pisanje cd-r-ja na cd-rw disk??Oddelek: Strojna oprema | 1477 (1335) | kljukec |