» »

Service Pack 2 - problem!

Service Pack 2 - problem!

caromasta ::

Pozdravljeni!

Najprej, sem pregledal forum, ali je ta tema že bila omenjena, vendar kej konkretnega nism najdu, zato sem pač odprl novo temo :D .

Problem je naslednji (vi kle obvladate zadevo, boste takoj vedl, zakva se gre :)

Instaliran imam Service Pack 1. To mi je vse lepo nardil, mislem, instaliral pa to. Pol sem hotu dat še SP2. Ok, tud to mi je instaliral, sam ko sem dau ponovni zagon, mi je kao windowse nalagal (tist znak od windowsu ku je nasred ekrana, pa udspod gre tista "crta" kao loading). Takoj za tem, bi moral pol prit v desktop ... e, tu je pol problem. Za tem, mi nč druzga ne nardi, kukar sam črn ekran (blank), HDD pa kao dela, nalaga.Čakam en cajt, sam ni nč. Pol murm pa restartat pa it v varni zagon, pa od tm odstrant SP2 (le tku mi pol dela normaln).

Kva je kle fora? A je kaka napaka v SP2? Nek sm bral, da SP2 ni priporocljiv instalirat. Prebral sm tut, da ce hoces instalirat SP2, murs pred tem instalirat tud en patch, in pol lahk brez problemu das SP2 gor.

A mi lahk kir ke pove glede tega?

Hvala vnaprej.

LP,
Dušan.

Sba ::

Imel podoben problem: po naložitvi SP2, se mora računalnik ponovno zagnati...nato pa ko je ponovno prišel v Windows je vse lepo naložil in se resetiral :\ to je delal toliko časa, dokler nisem šel v varni zagon in odstranil SP2. Čez kašen teden je sledil ponovni poizkus...(zgodilo se je isto) Hec je da na drugemu računalniku dela brez problema...

P.S. bral pa nisem kej velik o tem :D
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Tear_DR0P ::

načeloma te potem vpraša kako želiš nastavit windows update.preden te vpraša pa lahko preteče kar nekaj časa. ne vem v čem je hec. če pa sta res prebrala vse teme o SP2 na slotechu, sta zagotovo videla da je najbolje namestit sp2 brez prednameščanja sp1, razen če imaš že staro inštalacijo, kjer je sp1 gor.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resen problem

Oddelek: Strojna oprema
212354 (1826) Tr0n
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11914170 (11005) fosil
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247393 (21070) R33D3M33R
»

Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
675375 (5375) Ziga Dolhar
»

Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
778126 (8126) darkolord

Več podobnih tem