Forum » Loža » Italija (Trst) in avtoodpadi
Italija (Trst) in avtoodpadi
tonic ::
Zdravo,
zanima me ali ima mogoče kdo kakšen naslov avtoodpada iz Trsta in okolice.
Ali pa če mogoče pozna kdo koga, ki ima razbitega Roverja 827 (87-94) za prodat ali pa kakšne dela za njega?
lp,
Mail
zanima me ali ima mogoče kdo kakšen naslov avtoodpada iz Trsta in okolice.
Ali pa če mogoče pozna kdo koga, ki ima razbitega Roverja 827 (87-94) za prodat ali pa kakšne dela za njega?
lp,
Medved ::
Lahko vprašaš v forumu triki in nasveti al pa v malih oglasih
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
Tomi ::
Kje pa imamo oddelek Triki in nasveti
Kolikor je meni znano, so samo Pomoč in nasveti.
Sicer pa, spet vprašanje Mali oglasi, da ali ne..
Po moje ne, ker je bolj nasvet, ni pa za oddelek Pomoč in nasveti, ker je tema mešana.
Sicer pa, Medved, si igraš mene?
Kolikor je meni znano, so samo Pomoč in nasveti.
Sicer pa, spet vprašanje Mali oglasi, da ali ne..
Po moje ne, ker je bolj nasvet, ni pa za oddelek Pomoč in nasveti, ker je tema mešana.
Sicer pa, Medved, si igraš mene?
metrodusa.blogspot.com
šernk ::
kak info?
cca 5 let nazaj so bili totalno izropani iz strani romunov in nisi dobil praktično ničesar. zadnje 2 leti se je stanje malenkost popravilo, tako da se je dobilo celo kak uporaben kos z nekaj sreče. ni pa druge kot da si najdeš par naslovov in si vzameš en dan da greš od enega do drugega. je pa res da me sedaj že 2 leti ni bilo na njih, ker sem zamenjal avto, tako da popolnoma aktualnega stanja ne poznam.
cca 5 let nazaj so bili totalno izropani iz strani romunov in nisi dobil praktično ničesar. zadnje 2 leti se je stanje malenkost popravilo, tako da se je dobilo celo kak uporaben kos z nekaj sreče. ni pa druge kot da si najdeš par naslovov in si vzameš en dan da greš od enega do drugega. je pa res da me sedaj že 2 leti ni bilo na njih, ker sem zamenjal avto, tako da popolnoma aktualnega stanja ne poznam.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
#000000 ::
Ma mislm da okoli trsta ni obstal noben avtoodpad več, celo uni na opčinah ki je sicer bil bolj kot ne šit, je zaprl vrata, bi pa kakega našel globje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70840 (38909) | lufy |
» | Resnična resničnost, 117. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 7951 (5673) | Bass0 |
» | Nakup stanovanjaOddelek: Loža | 1824 (1499) | MadMicka |
» | ZA VSE preden naredite novo temo!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1797 (1191) | CaqKa |
» | ZA VSEOddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1143) | andrej |