Forum » Zvok in slika » Zmanjšanje slike
Zmanjšanje slike
bbobst ::
Ali ima še kdo težave z nastavitvijo velikosti slike na TV-ju z novejšimi nvidia driverji.
Zgleda takole:
Ko zalaufam film ,mi sliko raztegne tako,da jo raztegne na vertikalo ,po horizontali pa je odeskana (levo in desno).
Sliko nato zmanjšam ,da jo dobim celo v ekran po horizontali.Do sem je vse lepo in prav.
Ko pa film ugasnem in zalaufam drugega ,je zopet slika raztegnjena na horizontalo.
Izgleda kot da se driverji nebi zapomnili nastavitev.
Prosim za kak nasvet in ne zaklenite teme,ker v tistih splošnih nasvetih ne najdem te težave,sploh pa je to moj prvi problem pri speljavi slike na TV.
Zgleda takole:
Ko zalaufam film ,mi sliko raztegne tako,da jo raztegne na vertikalo ,po horizontali pa je odeskana (levo in desno).
Sliko nato zmanjšam ,da jo dobim celo v ekran po horizontali.Do sem je vse lepo in prav.
Ko pa film ugasnem in zalaufam drugega ,je zopet slika raztegnjena na horizontalo.
Izgleda kot da se driverji nebi zapomnili nastavitev.
Prosim za kak nasvet in ne zaklenite teme,ker v tistih splošnih nasvetih ne najdem te težave,sploh pa je to moj prvi problem pri speljavi slike na TV.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586023 (25352) | Dominator |
» | Gnoj NvidiaOddelek: Pomoč in nasveti | 2629 (2035) | StajercSSS |
» | Nakup LCD ali plazma TVOddelek: Kaj kupiti | 9521 (5963) | Leks |
» | 16:9 televizorOddelek: Strojna oprema | 978 (868) | gumby |
» | Slika prek tv out-a se iz neznanih razlogov isklapljaOddelek: Zvok in slika | 1058 (921) | Boky |