» »

problem z autoexec.nt in File Transfer v Win XP

problem z autoexec.nt in File Transfer v Win XP

PhotoBlaz ::

Cudni problemi z racunalnikom:

Kar na enkrat naprimer ko odpiram slovarje mi napise da autoexec.nt file isn't suitable for running MS-DOS applications.....ok pol prekopiram autoexec iz sestrinega racunalnika in prepisem mojega v system32,...potem zopet normalno deluje.
To se zgodi vsake npr. 4 mesece, meni, kot tudi sestri. Na se enem drugem racunalniku pa se te isti slovarji kar naenkrat odpirajo 20 sekund namesto pol sekunde ???!?! Kaj je temu vsemu vzrok?

Vsi racunalniki so sistemi XP+SP2 nad 1 Ghz CPU in nad 256ram-a, sistem na vsakemu star najvec pol leta od formatiranja.

Se drug problem na mojem kompjutru XP 2400 1G RAM, XP+SP2:
Ko downloadam slike iz digitalca s tem windows integriranim programckom za file transfer (z drugim se nisme poskusil) mi lepo normalno zlouda dol,..potem pa traja se kakse 2 minuti da te slike osveži in prikaže v folderju, ko mu rečem show folder and files (med tem pa je racunalnik CPU maximalno obremenjen......?!?!?!). Pa je vseeno al loudam 100 slik ali pa 3. vedno se zgodi isto.

Imam pa obcutek da se je to zacelo dogajat odkar imam na racunalniku antivirus NOD32 ...takod a moram se preizkusti da ga ugasnem in zdownloadam slike.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8920366 (10451) bobi1992
»

Windows Vista preložen (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
13515482 (10130) Jst
»

The Win16 Subsystem was enable to enter Protected Mode...

Oddelek: Pomoč in nasveti
81003 (887) Nekdo111
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247440 (21117) R33D3M33R
»

Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12511762 (8842) ripmork

Več podobnih tem