Forum » Omrežja in internet » A je crknala integrirana mrežna al kaj
A je crknala integrirana mrežna al kaj
feliche ::
Rabm pomoč glede mrežne kartice oz. povezave!
Ne vem kaj se dogaja? Do pred kratkim semm imel povezane tri OC v domače omrežje preko routerja pa je blo vse OK in problem? En PC ne dela: do seadj sem kamot prišel preko domačega LAN omrežja do njega. Torej preko LAN pridem do vseh treh PC samo en PC se ne more priti ven na WAN oz. internet.
Sedfaj me zanima ali je možno , da je crknula integrirana mrežna kartica ali je kaj drugega narobe? Je možno, da mi je ta mal kaj zje... .
Please help???
Ne vem kaj se dogaja? Do pred kratkim semm imel povezane tri OC v domače omrežje preko routerja pa je blo vse OK in problem? En PC ne dela: do seadj sem kamot prišel preko domačega LAN omrežja do njega. Torej preko LAN pridem do vseh treh PC samo en PC se ne more priti ven na WAN oz. internet.
Sedfaj me zanima ali je možno , da je crknula integrirana mrežna kartica ali je kaj drugega narobe? Je možno, da mi je ta mal kaj zje... .
Please help???
Razor ::
Se prej pa preveri, ce se racunalnik sploh poveze v omrezje. Ce je dostop do ostalih racunalnikov v omrezju mogoc, in ti ne dela samo internet, so krive nastavitve. Ce pa se racunalnik sploh ne poveze v omrezje, je mozno da je sla falit mrezna oprema (mrezna, kabli etc.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 571616 (8445) | c23po |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44177 (19717) | imallears |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3100 (2399) | M-XXXX |
» | Težave z DHCPOddelek: Omrežja in internet | 2085 (1622) | Cokolesnik |
» | Internet povezava preko brezžičnega ruterja - how?Oddelek: Omrežja in internet | 2486 (2413) | iso2000 |