» »

genius home theather vs logitech z-2200

genius home theather vs logitech z-2200

bond007 ::

Imam ta dva sistema.. vendar se ne morem odločiti katerega bi prodal, katerega zadržal.

Geniusi so 5.1, dokaj močni, lesen izgled, veliki sateliti, gor se da priklopiti vsega boga, dobra control panel na vooferju, brezžični daljinec:))

Logitech z-2200, lep srebrn izgled, lepa modra ledica:)) na ožičenem daljincu:8) , močni so, proti geniusom razmeroma mali sateliti (kot pri geniusih zadnja dva), močni so, THX certifikat, sm omenil da so močni?

Pri zvoku geniusi malenkost zaostajajo po kvaliteti, nisem prepričan, da rabim moč z-2200 - sedaj sem v sobi 3*3m, čez par mesecev pa se selim v večjo sobo .. .nekje 6*5m. Ali velikost prostora močno zamori zvok ? Bi recimo geniusi bili sposobni napolniti z zmerno glasnostjo mojo novo sobo?

Gledam dosti filmov in poslušam dosti muzike. Vem, da je se 2.1 sistem slabše odeže pri filmiih kot 2.1. Vendar je zvok iz 2.1 malce kvalitetnejši ( v mojem primeru). Za geniuse bi dobil nekje 19k sit, če bi jih prodajal, za logiteche pa okrog 25k.

Kak nasvet, kaj naj prodam, kaj obdržim?

Tribal ::

Uni genius so jajca. Ne kupovat tega, vzami logitech, so saj 2 razreda višje od tistih geniusov

bond007 ::

emm jst že imam oba sistema in res imajo geniusi malenkost slabši zvok. Geniusi so 5.1 in zato bolj primerni za filme, imajo brezžični daljinec, poleg tega pa mislim, da ne potrebujem moči z-2200 - 200W RMS (geniusi 120W) .

Tribal ::

Jah jest bi definitivno obdržal 2200, zdej če maš pa oboje doma se pa sam odloči ane, men je zvok pr geniusih nagnusn. 5.1 za filme, ja to je res, sam je kvaliteta pr Z2200 tolk bol da te 5.1 potolče :)

vsaj moje mnenje!

gorann ::

zvok bo tudi z geniusi dober in zadovoljiv v vecji sobi, nc bat, lahk pa ko se preselis sprobas, nato prodajas tiste ki nebi rabil:)
drugac pa nabav kaksne logitechove visjega razreda pa stare oboje prodaj;)

Dr Zoidberg ::

Hehe, se strinjam, zdilaj oba sistema pa kupi Z-5500. Slišal sem te geniuse, wasnt impressed, meu sm pa doma tut Z-2200 in z-2300, pa za moje pojme sta oba Z-ja zakon, tkoda če bi karkoli obdržal bi bli Z-ji :) Čeprav tapravo udobnost -> daljinec and stuff , pa majo šele Z-5500 alpa Z-680. Aja, jst sm prodau Z-2300 pa kupu Z-5500 in sm kar zadovoljen.
.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44190024 (42499) staher
»

Katere računalniške zvočnike mate

Oddelek: Loža
233045 (2670) flood
»

Zvočniki do 60 k

Oddelek: Kaj kupiti
292155 (1721) joker16_7
»

logitech z-560