Forum » Pomoč in nasveti » ZVOCNA !!! HELP !
ZVOCNA !!! HELP !
mrTwelveTrees ::
Kupu sem Hecules MUSE XL, pa vse dela normalno, vendar ko hocem poslusat mp3-je in igrat spil mi javi da je zvocna zsedena.... se pravi ne morem uporabljati zvocno zvec kot enim programom za zvok ( winamp + igra, ali karkoli )....
Prej ko sem mel Crelative PCI 128 pa mi je to delal !!! -
pa ne mi rect da je to v zvocni krivo, jaz mislim da je to v driverjih, ozeroma direct-x-u... pa da mi ne bi kdo reku da naj zamenjam zvocno ker je cist cool,...
Prej ko sem mel Crelative PCI 128 pa mi je to delal !!! -
pa ne mi rect da je to v zvocni krivo, jaz mislim da je to v driverjih, ozeroma direct-x-u... pa da mi ne bi kdo reku da naj zamenjam zvocno ker je cist cool,...
VASkO ::
ponavadi vxd gonilniki ne omogocajo igranja z vec izvorov. probaj namestiti WDM gonilnike, ti so ponavadi za win98SE/ME in win2000, lahko pa v win98 npr mirne volje instaliras tiste za 98SE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6581 (6581) | undefined |
» | Windows XP Vs Winows 98 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7077 (5623) | tha_man |
» | win98 ali winME z novim sistemom???Oddelek: Kaj kupiti | 1211 (983) | [t502] |
» | CMR 2Oddelek: Igre | 1057 (896) | matevzm |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5309 (4428) | Simko |