» »

kabl + router + win98 = mission impossible

kabl + router + win98 = mission impossible

jurcek ::

MAm en problem. Smo z par študenti na stanovanju pa mamo kabl net. Zadeva je takšna: predenj sem prišel sem živet so meli oni en comp pa je na njega bil priklopljen modem od kabl neta pa je zadeva normalno delala. Pol pa sem jaz moj comp pripelal pa sem kupil router pa naredil povezavo do mojega compa. ZAj pa oni rabijo net n drugem rač. To pa mi nikak ne uspe naredit!!! Rač najde router, ne spusti pa ga router ven. Meni vse normalno dela. Mam XP oni rač pa ma 98. Kaj naj naredim da bota oba compa delala??? pa ne prit z odgovorom: "drugi rač kupite" ker se rabi rač samo za maile pa irc.

prosim za pomoč!!!

hvala

OmegaBlue ::

Internet dela na drugem računalniku? Malo več povej o samem problemu prosim.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

jurcek ::

lej....tak je......moj rač je preko routerja priklopljen na net pa dela brez blema. Vse tak kot treba.

oni z win98 pa je bil predenj sem jaz mojega priklopo na net direktno na modem povezan in ne preko routerja. Takrat je delal.

danes pa sem hoto omogočit net na onem compu z 98 pa sem tak daleč prišo da je našel povezavo z routerjem. Noče pa ga router skozi spustit. ZAkaj? Pingal sem najprej router pa je vse vredu. POl pa sem pingal od kolega komp pa zadeva ni šla. KAj naj naredim????Rač. nima povezave dalje kot do routerja kot zgleda oz. ga router ne spusti dalje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793571608 (8437) c23po
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372343014 (43470) ignats
»

ADSL ?

397950 (4681) BlazP
»

Pomoc - zakaj zahteva geslo

71222 (1112) K0K0
»

Router mi štekne...