Forum » Loža » problem s ženskami
problem s ženskami
Tero ::
popravo
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
b ::
> Jest mam tud podobne probleme:
> Jaz sem ena čist navadna tuna, ead bi bil pa Veliki Kit[:'(]
ti si en mali tuncek, rad bi pa bil Velika Kita. Ko se znebis manjvrednostnega kompleksa bo zivljenje lepse in bos mogoce celo zaplaval s kaksno resno ribo ;->
> Jaz sem ena čist navadna tuna, ead bi bil pa Veliki Kit[:'(]
ti si en mali tuncek, rad bi pa bil Velika Kita. Ko se znebis manjvrednostnega kompleksa bo zivljenje lepse in bos mogoce celo zaplaval s kaksno resno ribo ;->
Myth ::
Ahaha... kere krute... spet mam pred spancem trening trebušnih mišic...
Jaz sn tui včasih tak mislo, zaj pa se mi j*b* po domače. In kaj se je zgodilo? Glej ga zlomka, zdaj pa sn "popularen"... Te pa še mira nimam zdaj, ko mam izpite za nardit... v bistvu bi me rade zdaj najbolj mele... grr
Tak da , poba, začni se učit, pa neke delat. Pa te bojo vse htele met pa motit, ko se boš mogo najbolj učit...
do takrat pa (s)weet dreams
en LP in BZ
Jaz sn tui včasih tak mislo, zaj pa se mi j*b* po domače. In kaj se je zgodilo? Glej ga zlomka, zdaj pa sn "popularen"... Te pa še mira nimam zdaj, ko mam izpite za nardit... v bistvu bi me rade zdaj najbolj mele... grr
Tak da , poba, začni se učit, pa neke delat. Pa te bojo vse htele met pa motit, ko se boš mogo najbolj učit...
do takrat pa (s)weet dreams
en LP in BZ
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Kaboom ::
Tero še vredu da si popravo, en taki načrt sem že dolgo iskal
hehehe
hehehe
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kakšna dekleta so vam všeč??? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 54381 (6652) | Poldy |
» | Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 23721 (16481) | Tody |
» | Navezovanje stika z žensko - dokaj težko delo za g33kovske klošarje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13148 (5125) | Snegec |
» | Slogani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14540 (13548) | SmeskoSnezak |
» | Težave s punco (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8582 (5171) | vrtnyka |