» »

Kakšna dekleta so vam všeč???

Kakšna dekleta so vam všeč???

««
4 / 11
»»

tomaz 06 ::

Naceloma se strinjam z vami s tem kuhanjem, kaksna moja bivsa ni bla kaj prevec spretna (ena me je skor ubila, ker je dala vroc steklen pokrov pod vodo in si lahko sam predstavljate kaj se je zgodilo...).
Sam to je zopet odvisno od zensk. Moja sedanja punca je ful ok glede tega, za vikend zajtrk dobim v postlo, kosil pa vsak dan kompleten (se sladica!)... fantasticna kuharica.

demoness ::

Sami se naučite kuhati, sinčki mamini.
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

Cofko Cof ::

Pravijo, da je produkt lepota*pamet pri ženskah konstanten:D

Drugač more bit pa dekle samozavestna(ne samo privesek moškega), ambiciozna(Imeti svoje cilje in se truditi, da jih doseže. Le tako je lahko zadovljna sama s sabo, kajti če ni s sabo bo težko tudi z zvezo.), inteligentna(Slej ko prej zaljubljenosti mine in če se nimaš več kaj zgovarjat je vsega konec). Lahko je tudi pametnejša od mene, to mi predstavlja izziv. Izgled mi ni tako zelo pomemben(dokler je v mejah normale). Mora pa imet nekaj, kar me na njej tudi fizično privlači. Manekenski zgled odpade, prav tako pink bag. Zlo važno je, da ni lena, ker to sovražim. Prav tako kot tudi kajenje. Glede kuhanja pa takole: nihče se ne rodi in že vse zna. Če si se le pripravljen kaj naučit ti bo to tudi uspelo. To velja tako za moške kot za ženske.

Pa še ena zlo pomembna lastnost, ki pa je zaenkat ni še noben omenu: ne sme imet nič proti, če se mi kadarkoli zljubi it s prijatelji spit 15 piv :D

EDIT: Sicer je pa tko, da lahko najdeš kakšno, ki ustreza vsemu, kar si želiš pa se potem ne ujameta. Ali pa tako, ki je čisto nasprotje tega, kar si želiš in potem ostaneš z njo.
Ars longa,vita brevis.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

To, da si moski ne zna sam pripraviti hrane je cudno, hecno, v bistvu je bebavo. Ce si je pa noce pripraviti, ker je mnenja, da je to zensko opravilo je pa sploh kretenizem. :P

Taprava zenska mora razumeti geeka in ne sme biti ljubosumna na racunalnik ;>

Soniux ::

Po vsej verjetnosti je ta zadnja tocka nedosegliva v sedanjosti. Zenskam hodi naceloma racunalnik organsko na zivce.

opeter ::

Hehe. Se strinjam. Računalnik se nikoli ne pritožuje nad ženskami, pa bi lahko :\
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

linuxdady ::

Ravno na kuhanje ste se spravili. Kuhanje pa res ni nič posebnega. Kuhanje je tako enostavno opravilo, da se ga celo večina žensk nauči.

//Ja, miši, že grem kuhat, samo tale post na slo-tech do konca napišem!//

Tear_DR0P ::

kuhanje je bolj moško opravilo, ker je sestavljeno iz pretežno moških znanosti - fizike in kemije - je pa res da je preprosto, vzameš lonec, natočiš vodo in daš na plin, ter počakaš da zavre, potem je voda kuhana, če želiš skuhat kej drugega, daš še to zraven v vodo in uporabiš isti postopek - včasih določene uadeve kuhaš do mehkega, spet drugič, dokler ne narastejo - najbolj simpl je pa angleška kuhna - pisker vode, zelenjava po izbiri, kos mesa po izbiri in kuhaš uro in pol :D
mora imet rada moje kolege

z vseljem sem tvoj kolega, če maš dobro bejbo >:D
Lahko še povem s kako punco ne bi mogel živeti: bradavica sredi obraza - le kako bi jo lahko gledal v oči med pogovorom

jst tud zelo težko gledam ženske v oči - malo nižje precej lažje

drgač pa moja idealna bejba ima da ni ljubosumna na računalnik, pa da pusti vsaj en računalnik fraj, da lahko še jst kej delam.

okrog šopinga pa sam to: ko grejo punce z mano v šoping za cote, padejo dol prej kot jst - mam en tak filing, da morm bit v vsem boljši in vzdržljivejši od žensk
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

gkovac ::

Matthai: O, je, je. Ampak samo kadar zavije v računalniško trgovino...


lol Matthai :D :D :D očitno sem se nerodno izrazil. Da popravim:

Ni je ženske, ki bi opravila nakup oblek prej kot v dveh urah. Pa recimo temu prvi in osnovni SuLc-ev zakon ženskega nakupovanja.

Prvi iskrin dodatek pa je: Ni je ženske, ki po dveh urah nakupovanja nebi jamrala, da ni nič našla. :D :D

Kar se pa kuhanja tiče me pa prav malo briga a zna kuhat al ne. Brez pretirane samohvale lahko rečem, da kuham bolje kot marsikatera ženska in tudi rad kuham.

Pa še dodatek na ultra super bejbe in turbo manekenke... zadnjič sem gledal na TVju, ko so naše misice spraševal kje je Las Vegas... Manca Zver in ona iz bara no... k je bla v Playboyu.. nista niti pod razno vedli.. Takih žensk jaz ne rabim... oz. bi jih "uporabljal" ene 14 dni pa še to samo v spalnici.>:D

edit: še en dodatek... v povprečju so ženske bolj inteligentne od moških (dokazano). Da ne bodo rekle, da sem šovinistična svinja 8-)
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gkovac ()

SebaR ::

Zaenkrat mi je moja punca dovolj popolna.
Pametna, dovolj zgovorna in lepa.Dokler nisem kadil, so me ženske s cigareti motile, če pa človek sam kadi pa to itak nima veze ali ženska kadi ali ne :).

Aja, pa strinjal bi se s tistimi, ki pravijo da inteligentne ženske predstavljajo izziv. In ta izziv je takšen, da že potem postaneš obseden :D

Važno mi je tudi da se punca ne sekira za vsako malenkost, in da je vseskozi nasmejana, in resna ko je treba biti resen :)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

;-) ::

z punco morš it v trgovino eno uro/pol ure pred zaprtjem...

Stepni Volk ::

Kaj pa če je obsedena z Applom?
A to gre skozi (bolje kot Linux)?

linuxdady ::

SuLc:
še en dodatek... v povprečju so ženske bolj inteligentne od moških (dokazano). Da ne bodo rekle, da sem šovinistična svinja 8-)tukaj


Ja to je pa res. Za nobeno žensko ne vem, da bi bila tako butasta, da bi se s tipom poročila, ker ima veliko oprsje.

keko ::

Čisto preprosta, nezakompleksana!

HardwareMaster ::

zadnjič sem gledal na TVju, ko so naše misice spraševal kje je Las Vegas... Manca Zver in ona iz bara no... k je bla v Playboyu.. nista niti pod razno vedli


Eno je ce ne vejo, drugo je ce se delajo budale zato da bi bolj fancy izpadle pa ble se bolj popularne. S tem sem ciljal na Almo iz bara. K ne sam da je glupa, ampak se zenska dobesedno dela se bolj glupo kot je, tko da,....

Ja tud to obstaja, zal

Kar se pa tice za u splanico za 14 dni. Skoda zivcev,k bi ji reku kaj je kondom, pa nebi vedla. Take zenske so neuporabne oz. samo za naslovnice, za ostalo so pa sam za na odpad.
°°°°°°°°°°°° AMD Ruls

Microsoft ::

Ma tisto z Las Vegasom zna bit tudi ne tako lahko, ker sta zelo blizu zraven dve drugi zvezni drzavi. Bolj kriticno je, ce ne ves, v kateri zvezni drzavi je recimo Los Angeles, Miami ali pa na kateri obali sta ta dva mesta ter New York, recimo.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

OrkAA ::

Zakaj pa je kritično, če tega ne veš? Upam si trditi, da tega ne ve 70% prebivalstva zemlje.

madmitch ::

Ne ga srat s kuhanjem in pametjo. Doma imam gospo Dr. ene od humanističnih ved in je nazivu primerno brihtna, a je v kuhinjo ne spustim za nič na svetu. Kuhanje je kot sinfonija, tega pa večina žensk ne razume, pa naj bodo še tako pametne (koliko vrhunskih dirigentov je žensk in zakaj samo tako malo). Nakupovanje? Očitno imam res preklemansko srečo, moja ponori med vsemi histeričnimi smrkljami, ki se kot stekle hijene podijo za maaaajčkamiiiiii in zadevo opravimo na najhitrejši možnen način. Sem jaz s čevlji veliko bolj nemogoč.

In ja, skupaj sva že 17 let, tako da fantje, potreben je obojestranski kompromis in še nekaj zelo pomembnega, ONA ima vedno prav, vi pa morate tako narediti, da bo njen prav prevsem tisto kar vi hočete, za to pa je potrebna kilometrina. Ona bo srečna in svet se bo vrtel v vašo smer.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

glinik ::

Lahko je tebi drugim pamet solit ko pa imaš "nestandardno" žensko.

Kapa dol, da si jo našel in jo obdržal :D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

muzičar ::

Kar se tiče shopinga imaš res kar malo sreče. Drugače si pa zelo lepo povedal - ONA ima vedno prav, vi pa morate tako narediti, da bo njen prav predvsem tisto kar vi hočete - genialno :D

BigWhale ::

No, 'blizu' Las Vegasa so v bistvu tri drzave.

antonija ::

Sam tisto glede "kuhanje je simfonija" je pa res. Pri vseh stvareh kjer je treba zadeve gledat od dalec (strategija, ne le taktika) prevladujejo moski. Sah in Go sta lep primer za to. Ce nimas pregleda nad celo dilo in gledas samo priljubljeno figuro si mrzel. Tako kot ce kuhas meso nevemkako dobro pa pozabis na vse zacimbe (al jih pa vecino das "ker tako pise na netu").

Za shopping so pa tud ze povedal resitev: Vsaka stacuna ima zapiralni cas na katerega lahko tempiras prihod vanjo.>:D
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Vajenc ::

Madmitch = Srečko
Moja edinstvena ženka, bi bila taka iz filmov, kateri se dogaja tam okoli 1900 (kuha,lika,ne sekira moža ampak drva,zvečer je pa blazno sexy v spodnji srajci iz čipk...).
Ker pa je sedaj več kot sto let po tem in so se ženske "prebudile" imam raje naslednji fantazijski izbor naj lepotičk :
- Tanja Žagar (ex foxy)
- Teri Hatcher(predvsem ko je igrala v nanizanki Superman)
- Jenna Jameson (legendarna)
- Monica Bellucci (iiii)
- Penelope Cruz (zna biti zlo sexy v Almodovarjevih filmih)
-Severina (se ne rabi linka ;))
-inšeinšeinše...

Daliborg ::

eh ....jst mam tud svojo deklico rad tako kot je ...rada pospravla, kuha itd. ( "zenska opravila") ceprav nevem kdo se je spomil lociti "dela", imam rad tako razporeditev del ...ne da sem sexsist ampak fer je da se ve katero telo lazje opravlja dolocena dela. Kaksna dekleta nasplosno imam rad?? -> sprijaznimo se vsi hrepenimo po sex objektih ("lepoti") a v 90% primerov da lepota in intelekt ne gresta skupaj vemo ze od nekdaj. Ze iz lastnih izkusenj vam povem da iscite to v partnerju kar se bo prilagajalo vasemu dnevnemu ritmu, vse ostalu zal sux! "Nadvse lepe zenske" vam odsvetujem ....zakaj?...ker je ljubosumje zelo nalezljiva stvar!!( tudi v primeru da nimate niti 1 ljubosumne kosti v vasem telesu )
Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Stepni Volk ::

Da lepota in intelekt ne gre skupaj je čista neumnost. Poglejmo zgornjih 2% prebivalstva po zadnjih testih merjenja inteligence (ki BTW sigurno ni najbolj merodajno, je le eno izmed nepopolnih "merskih" sredstev).
Geena Davis


Sharon Stone


Ellen Muth


Asia Carrera (pr0n "igralka")


Glenne Headly

Zgodovina sprememb…

antonija ::

Da lepota in intelekt ne gre skupaj je čista neumnost.
And I am living proof!!:D
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Stepni Volk ::

antonija, nisem rekel, da VEDNO gre skupaj >:D

antonija ::

Touché 8-)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

civic_ ::

ne vem kaj je lahko hujše kot neumna baba......;(

madmitch ::

Oja, dve neumi babi >:D
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Looney ::

neumen tip!;)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

iggy ::

Neumen tip in neumna baba :)
Hey, you're fat!

Looney ::

Uf, ja. To je res kruta kombinacija!!!:(
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

glinik ::

Je pa tolko bolj udarna :)

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Nejc Pintar ::

Grda in neumna baba>:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

Daliborg ::

nop...se bolj smotan more bit glup transvestit ! :D
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

iggy ::

@ Nejc: Grde in neumne ne obstajajo --> Lepota * pamet = K
Hey, you're fat!

Nejc Pintar ::

@iggy: Ne držijo se vse tega. Poznam tudi grde in neumne (primer: grda blondinka):D
Lahko je biti prvi, če si edini!

Buldožer ::

Naravna lepota nima kej velik povezav z neumnostjo/pametjo. Je pa pol še "lepota", ki jo ženske same ustvarijo(šminkanje, plastične operacije,...), ki je plod nečimrnosti. Pri slednji se pa da potegnit paralele, ni pa tukaj nobenih pravil.
Čist realno pogledano.
Več glav več ve. No, ni nujno!

asgard2.0 ::

Jah ženske in računalnik res ne gre skupaj. Moja je recimo nonstop pizdila ka sem nabijal CSS namesto da bi se njej posvečal. Ah ja kaj čmo če me pa AK47 rajca. Sej ne rečem da se ji ne sam qrc ka me prime špilat pa lahko tud noge narazen drži. Jest bom najprej odšpilu mapo pol bom pa še njo mal postrelu. Pa sem ji predlagal da naj se še ona sprav špilat. In sem ji kupil lepo ac na steamu in sedaj me pa z mašine meče ker bi ona špilala. Pa jih razum če moreš. Ženkse pač
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....

Daliborg ::

lol @ asgard2.0 :D

Kaj pa si ji kupo acc. sam si si kriv, jst vem da so spile nalezljive in svoji dam sam za spilat kake kratke poucne ali pa vsaj strateske spile :P

Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

civic_ ::

ne vem zakaj ne bi mogla bit punca lepa+pametna
sori ampak z babo s katero se ne bo dalo normalno pogovarjat....e sori rajši sm sam

Steinkauz ::

Važn je, da ni ena (mtv al pa kar kol) brained washed bejba. Te so ponavadi fency šmenci, k se rihtajo totalno preveč(pol kile pudra pa tko naprej). Sej se najde tut kaka huda k se rihta, torej je sexy(aka fuck whores :P ), vendar mam rajš cute ženske :)Drugač sm pa asian frik :P kot je nekaj takega : :D

Izkušenj v odnosu še nimam, tko da ne morm povedat kakšna mora bit po duši :P
K ti je ena všeč itak kr veš, njeno obnašanje velik doda(al pa zbije :P). Me ne moti če je bl tiha(tiha voda bregove dere >:D )
Pol pa še par k mi jih je kul :D :

Odlična povezava med cute in sexy >:D :

To je zaenkrat vse :P

Looney ::

Oh, ja... je za pričakovat, da tipi ne gledate na nič drugega, kot na "sexi" rit in podobno.... plehki ste... samo to vam lahko povem...:\ Nič čudnega, da gre potem toliko zakonov narazen... tip se pač naveliča svojega "hišnega ljubljenčka" po prvi gubici, ali pa ko prvič kaj pametnega reče...:\
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

_marko ::

Ah daj no Looney,
ravno tako gledate punce na izglet in še kaj materialnega, ne blefirat.

Če te pa zanima kako je v resnici pa kakšno knjigo od evolucijske psihologije v roke.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

strictom ::

Katera je tista od Jao-ta na zadnji sliki?

/me wants her pr0n!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

BladE_ ::

Na lsiki pise :D
Akcija - Reakcija

Looney ::

Jaz že ne!;(( Sej ne rečem, da ne gledam na izgled... izgled marsikaj pove o človeku, ne gledam pa na "lepoto"! Vedno ločim več skupin. Eno so tisti "talušni", drugo tisti, ki so (ali bolje rečeno mi je) res všeč, potem so pa še tisti tasimpatični, ki pač niso lepotci, jih imam pa vseno rada, potem pa ostane še skupina, ki me ne briga in nekaj takih, ki jih ne maram... spet ne zaradi videza ampak zaradi osebnosti... na mterialno stanje pa nikoli ne gledam, kar ga zelo redko poznam!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

strictom ::

Zdaj se pa usedi pa preberi svoj post še enkrat pa se odloči kaj gledaš. Notranjost al zunanjost. Po tem kar si napisala zgleda kot da sam na "simpatičnost" pa lepoto.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Looney ::

Rekla sem, da gledam na zunanjost, ne zanima me pa, če je kdo lep ali ne...seveda to opazim, ni se pa še zgodilo, da bi mi nekdo postal všeč samo zato, ker je lep! Zunanjost je še marsikaj drugega kot lepota... npr. če mi nekaj ni všeč na čigavi faci to ne pomeni, da ima kljukast nos, ampak, da ima čuden pogled ali kaj podobnega... osebnost človeka je jasno zapisana v njegovi zunanjosti... preberi si kaj o tolmačenju telesnih značilnosti, pa ti bo kmalu jasno o čem govorim... vsak del telesa ti lahko nekaj pove o človeku... naša dejanja se izrisujejo v naši zunanjosti... tako, da... seveda gledam na izgled!!! Ne morem vsakega človeka najprej spoznati, da si ustvarim vtis o njem...
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
««
4 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moški in "čekiranje" žensk/fantazije (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
559679 (9083) Mesar
»

obožujem debeluške (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16037340 (31918) Silck
»

Ti(p)čki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18910867 (6533) SebaR

Več podobnih tem