Forum » Pomoč in nasveti » PSONE LCD
PSONE LCD
denzl ::
zivjo!
imam problem!kupil sm LCD od PS1 pa sm naredil vse po nacrtu kot je opisano na nvidiini strani pa ni delalo pol sm pa se nekaj najdu na netu in se tisto probal in se vedno ni delal.nima takega vezja kot je na nviidini strani ampak je iz 3-eh delov vezje samo se mi zdi da to ne more bit nomenga problema ker se mi zdi da dela vse na isti princip.prosim pomagajte mi in ce ima kdo kaksen link od kje k je ze kdo to delu.vem da obstaja google sam sem ze tok pregledu da ne morm vec.LCD je pa Toschiba TDF50W32-B
najlepsa hvala za odgovore!!!
lp
imam problem!kupil sm LCD od PS1 pa sm naredil vse po nacrtu kot je opisano na nvidiini strani pa ni delalo pol sm pa se nekaj najdu na netu in se tisto probal in se vedno ni delal.nima takega vezja kot je na nviidini strani ampak je iz 3-eh delov vezje samo se mi zdi da to ne more bit nomenga problema ker se mi zdi da dela vse na isti princip.prosim pomagajte mi in ce ima kdo kaksen link od kje k je ze kdo to delu.vem da obstaja google sam sem ze tok pregledu da ne morm vec.LCD je pa Toschiba TDF50W32-B
najlepsa hvala za odgovore!!!
lp
denzl
- spremenil: denzl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje zaposlitve v tujiniOddelek: Programiranje | 6164 (4554) | TheBlueOne |
» | Menjava kondenzatorja na plati ? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13016 (9786) | Pyr0Beast |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24314 (14574) | Mazo |
» | Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8914 (6165) | Ch4N93 |
» | Motorola M68HC11xx mikrokontrolerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2135 (1810) | Zzzzzzz |