Forum » Programska oprema » Prenosnik, windows 98 in real player
Prenosnik, windows 98 in real player
The B ::
Mam en problemček. Punca ma en zelo star prenosnik znamke toshiba z win 98 v nemščini (ki je ne razumem). Skoz se pritožuje kako je počasn in da filmi ne delajo. Pa sm stvar prižgal in takoj vidu da ma ene deset stvari v system tray-u. Ena od teh stvari je tud ikonca od real playerja za start center. Ker za nekatere stvari nisem vedu kaj so in če jih rabi sem jih pustu na miru. Za start center pa vem da ga ne rabi in sem ga izklopil. No pol so se pa začele težave. Glavna (upam) je da se ga ne da več ugasnt iz start->neki->neki. Če izbereš izklop se ne zgodi nič. Vrne se na desktop. Izklopit se ga da samo z ctrl-alt-del. Druga stvar ki sem jo opazu na hitro pa je da ne delajo bližnjice v start meniju. Na primer raziskovalec. Jasno sem najprej probu prižgat start center, pa ni delal. Ne samo da ni odpravil težav ampak se start centra sploh ne da omogočit. Po ponovnem zagonu ni ikone. Problem je da je že dolgo od kar sem nazadnje delu kar koli z win 98. Sploh mi ni jasno kako so ti problemi lahko povezani z real playerjem. A so lahko? Če ne, kaj je lahko narobe in kako rešit? Formatiranje pomoje ni opcija. Sem precej obupan ker se počutim odgovornega. Tko da so vsi nasveti zelo dobrodošli. (Kaj pa se vtikaš kjer ni treba, ni nasvet.)
B
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17663 (11767) | solatko |
» | Prvi posnetki Windows 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 58889 (48559) | Steampunk |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40551 (35125) | Lonsarg |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15317 (10228) | nekikr |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5475 (4236) | M.B. |