» »

Ne morem plačati kazni :)

Ne morem plačati kazni :)

1
2
»

SavoS ::

@g-Force - če bi se res vsak dan peljal po tisti cesti, bi v zaselku Bukovska vas opazil primer omejitve iz 90 na 50 ! No še en primer voznika, ki vozi na pamet oz ne gleda kaj se dogaja na cesti oz okoli nje!
Ta omejitev je postavljena nekje na sredini poti iz SG do Dravograda.

Kaj se pa tiče skandinavije....ja seveda vsi vozijo omejitvah, zakaj? zato ker niso tako nepremišljeno postavljene - oz. nimajo hišnih omejitev, se pravi, da ni pri vsaki hiši znak 60 ali pa 50, pač pa so znaki res tam kjer je to nujno potrebno, ne pa pri nas, kjer vsak ki zahteva znak za omejitev, ga lahko dobi!

Jaz se strinjam, z vožnjo po omejitvah, se strinjam z visokimi kaznimi, samo naj postavijo znake res tam kjer morajo biti, ne pa tam kjer je en župan doma, ali pa kak občinski svetnik.....oz pred vsakim ovinkom, kjer se pač policistom zdi, da bi lako bilo nevarno.
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Alexius Heristalski ::

Kaj se pa tiče skandinavije....ja seveda vsi vozijo omejitvah, zakaj? zato ker niso tako nepremišljeno postavljene - oz. nimajo hišnih omejitev, se pravi, da ni pri vsaki hiši znak 60 ali pa 50, pač pa so znaki res tam kjer je to nujno potrebno, ne pa pri nas, kjer vsak ki zahteva znak za omejitev, ga lahko dobi!
Kako pa to veš? Si prepričan?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

link_up ::

ja u skandinaviji so res hise na 2cm....
In and Out

jRk0 ::

Resil :D
You fuck up once, you loose two teeth.

Ziga Dolhar ::

https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

DSmidgy ::

obsojat vsakega ki naredi napako
Peljat 90 namesto 70 je napaka. Ni pa napaka peljat 165 namesto 70. To je lahko samo namerno. Če pa ni, pa ni sposoben vozit in tudi vozniške nebi dobil.

Problem so nesrece in ne prehitra voznja.
Podobno: Problem ni alkohol, ampak nesreče zaradi vožnje na nasprotni strani ceste.

Kaj boš pa rekel otroku, staremu 7 let, ko bo za žogo na cesto skočil? Sori mali - "tough luck".

Je res, da tezje obvladas avto pri visjih hitrostih, vendar ta hitrost le ni bla previsoka na okoliscine.
Sedaj maš pa še telepatkse sposobnosti, da poznaš okoliščine. 165 je prehitro tam, kjer je znak 70.

Jst sem za to, da ga obsodmo sele takrat, ko (ce) bo res koga povozil.
Zgleda ne razumeš psihološkega učinka kazni. Mogoči ti težko v glavo pride, ampak če se kazni ukine, se število smrtnih žrtev pomnoži(za več kot 2x sigurno).

Po tvojih postih bi mislil da si star ene 10 let. Če si pa polnoleten ... žalost.

Tero ::

Hm vidim da ste skoraj vsi offtopic:|
Kaj se tiče pa hitrosti.. VEDNO vozim po predpisim razen ob redkih razmerah. To ko sem vozo 165 je bilo ponoči ob dveh zjutrahj. Prazna cesta nikjer žive duše. Zato sem dal tudi malo na gas da sem si sprostil adrenalin. Će bi se kam zabil bi poškodoval samo sebe.

kaj se pa tiče znakov. Meni se še noben znak ni zdel čudno postavljen. Drugač sem jaz zelo strpen voznik in nikoli ne "pizdim" nad napakami drugih voznikov, kot nekateri tu:\
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

TRIROG ::

He he ... ponoc al ne ponoc ... prevec je prevec ... tuki ni izgovora? In ce bi biu na cesti En pijan tip k bi ga mal zanesl? Pa bi na cestisce stopu ...

Sej bi ga samo ubiu ...

pa pol ... bi reku ja sej je biu pijan pa on ja na cestisce stopu pa on ni merku, to da sm sou jst 165 ni njega cist nic ogrozal...

ze res ... samo kaj pa tvoja vest? zavedanje da si ubil cloveka? tuki pa bo problem? tok od mene ...

aja se glede unga k pravi da ma vsaka bajta svojo omejitev? A mas otroke? Si predstavljas da mas otroke k se igrajo na dvorisci ko pade mrak pa pijan sofer uleti na dvorisce k misl da je cesta pa ti otroke zbije?

Al pa da nav tko ekstremno ... si se uprasu da se ljudje ki zivijo ob cesti mogoce ne pocutijo varno ker vsiu tam mimo peljejo 90 kot je omejeno? ( pomojem tut ja +10 +20 vsak rece sej obvladam avto ... )

Pa se jacaklu ki je rekel da je omejitev 40 bedarija pa povzorca nesrece ker lahko koga v rit dobis?
Lepo te prosim ... ce mislis da lahko vsi obvladajo svoje avte pol ni blema ce bo vidu da ti peles 40 kot je omejeno bo pa ze lahko obvladu avto pa varno pobremzu ... al ne? jst mislm da ne
... ker vsi kr mislmo da ce grem jst v ta ovink 60 pol bojo sli pa vsi ostali tut ... malo morgen ...

dejmo se vsi mal zamislt ob znaku 70, 60 , ... ocitno ima namen ... pomislimo drugic da ze 30kmh mas dolgo razdaljo da se ustavs ... pr 50 ... se podvoji ...

trdojajcnikom ki so vsemogoci v voznji pa se tole ... voznja je najbiolj naporna stvar, ne mislte da ste vsemogocnni ker niste...smao sreco mate ... ampak tut ta se bo iztakla ... in iz srca vam zelim da bi trjala cim dlje ... da vas ne bomo vidl kot svecke ob cesti ... Zamislite se! Vsi!

samo to vas prosim ... nikjer ni predvidljivih situacij ... nikjer ...

MEDENA ::

Tero: 165 v 70 ? rofl.....če hočeš sproščat adrenalin skoč z 5km brez padala....to boš imel adrenalina. :D

pirx ::

Upam, da se boš kmalu spametoval in upam, da voziš vsaj malo boljši avto, ki je še pri teh hitrostih povsem stabilen tudi pri močnem zaviranju in manevriranju. (za dobro tebe in drugih)

Anyway, kar se pa kazni tiče - dokler si v tem položaju kot si, ti ne moreko ničesar, kazen pač zastara. Vsaj tako je bilo še pred letom dni. Upam, da je že zdaj kaj drugače.

Sicer pa se verjetno moraš še malo izdivjati, čez kakšni 2 leti (ali pa malo več) boš že pametnejši, če ne, pa že malo težje. Sam sem imel to srečo, da so mi starši kupili motor že v rani mladosti in koliko sranja sem skoz dal (nobene poškodbe & padci, bolj situacije, ko bi se SKORAJ kaj zgodilo) me je naučilo, da dirkanje po cesti SUX. Zdaj raje izvajam extremno gorsko kolesarjenje in gokarte tiram. Adrenalina 1000x več, kot pa se z avtom ali motorjem goniti okoli.

G-Force ::

@SavoS: Ja se opravicujem. Bukovsa mi je cist usla. Tam je bla se lani 60km/h omejitev, pol so jo pa spustli na 50. Ampak to je se vedno samo ne primer nepravilno postavljenega znaka. Ne pa tko kot ti vpijes na vsaki hisi od pslanca in zupana.

BTW:Policija nima nic z postavjanjem prometnih znakov! Znakov ne postavljajo policaji, niti policaji ne dolocajo kje ti stojijo!

LP.
|P4 3,0HT|1024MB RAM|GA81915P-G|160GB Maxtor SATA|Leadtek 6600GT PCI-E|

Yossarian ::

Mimogrede, dečki, zastaralni roki so se po 1.1.2005 enkrat povečali. Relativni je sedaj 2 leti, absolutni pa 4 leta. Zgleda, da boste (bomo) sedaj malo težje računali na zastaranje.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Jeebs ::

Men je ena najbolj glupih omejitev, kar sm jih vidu bla enkrat na mengeškem polju (ko se voziš od Mengeša proti Kamniku). Ne vem če je še, ampak tam je bila pred cajtom tabla 40 (!!!) omejitev! Pa ne me basat, tm brez karkšnihkoli problemov voziš 70-100km/h. Pa še to sm vzel zlo tako ''avtošolsko'' merilo.;( Mislm samo 1x sm probu tam vozit slabih 50, ko je bila tista glupa tabla, pa sm se počutu, k da me bo vsak cajt kdo iz ceste zrinu od jeze.:\
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

ferdo ::

zamisli, si da moraš zagovarjat svojo prekoračitev hitrosti, kako boš dokazal, da tam ni potrebno tako počasi vozit?
Ajde, argumentiraj, najemi strokovnega izvedenca, ki ti bo pomagal, in upošteval vse predpise in standarde za postavitev omejitve itd...
Sem takoj ZA to, da se poviša omejitev na enem odseku ceste, če je to nestrokovno in neumno izvedeno. In sramotno za tistega, ki je to odredil, če ti to dokažeš! lahko ti vsi pomagajo, samo da dokažeš, da to ni prav! še jaz te podpiram, sam dokaži.

zamisli si sledeče:
"...mene boli z atiste zadaj, naj me prehitijo, sem jaz kriv, da je tam znak? če imaš občutek krivde, ker voziš po predpisih, potem je s tabo nekaj resno narobe.. ostali te silijo, čredni nagon, se jim boš prepustil? potiskajo te v nevarnost, jim zaupaš, da je varno? si prepričan vase toliko, da boš to storil?:D ..."
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Omejitve hitrosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
788850 (5334) Miha 333
»

omejitev hitrosti na ljubljanski obvoznici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8717668 (15291) darkolord
»

Prehitra vožnja - ugovor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18913837 (11367) Tear_DR0P
»

Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8012121 (10565) Dr_M
»

Policaj me je presenetu z milo kaznijo! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
838859 (7262) Popeye

Več podobnih tem