Forum » Kaj kupiti » Pomoc pri nakupi mat. plosce in nekaj spl. stvari ?
Pomoc pri nakupi mat. plosce in nekaj spl. stvari ?
Cranchi ::
Pozdravljeni,
Sem pred nakupom nove plate in CPUja, vem da je tem o tem malo morje sem preiskal celoten ST in google pa vendar ne najdem popolnih odgovorov na moja uprasanja, zato se obram na vas, sedanja plata in cpu sta ze v oglasih, sedaj sem pa v dilemi, zapicil sem se v izredno ugodno nforce3 ultra cipovje natancneje Gigabyte K8NS 939 Socket cena slabih 20 tisocakov,..
Zanima me sledece:
- je plata solidna za moje navijalske podvige, nisem skrajnez oz nek extremni OCjar ampak nekaj malega imam pa vseeno zeljo navit, torej ta plata je po raznih topicih po stju in googlu kar soliden nakup..
- je plata stabilna ? res je da nimam nevem kakih ramov, pa vendar mislm da bi se za par sto mhz cisto zadovoljivo navili CPU (dual PQI PC 3200)
- zanima me se koliko je razlike med GB Lan ter samo navadno mrezno, sedaj imam gigabitno mrezno kartico, pred tem sem imel navadno in ne opazim razlike ?
Potek kar se tice CPUja, kupil bom Amd athlon 3000+ 512K box 939 za 38k sit..
- nekje sem bral da so tele 64 bitni tudi s 1024k pred pomnilnika je to res ?
- zanima me kako se zagotoviti da je cpu 3000+ na socket 939 winchester, da nebom slucajno kupil new castla ?
Zanima me se koliksna bo dejanska razlika med zdajsno Epox 8rda+3pro + sempronom 2400+ @ 2200 mhz in zgoraj umenjenim setupom..
Najlepsa hvala za odgovore..
Sem pred nakupom nove plate in CPUja, vem da je tem o tem malo morje sem preiskal celoten ST in google pa vendar ne najdem popolnih odgovorov na moja uprasanja, zato se obram na vas, sedanja plata in cpu sta ze v oglasih, sedaj sem pa v dilemi, zapicil sem se v izredno ugodno nforce3 ultra cipovje natancneje Gigabyte K8NS 939 Socket cena slabih 20 tisocakov,..
Zanima me sledece:
- je plata solidna za moje navijalske podvige, nisem skrajnez oz nek extremni OCjar ampak nekaj malega imam pa vseeno zeljo navit, torej ta plata je po raznih topicih po stju in googlu kar soliden nakup..
- je plata stabilna ? res je da nimam nevem kakih ramov, pa vendar mislm da bi se za par sto mhz cisto zadovoljivo navili CPU (dual PQI PC 3200)
- zanima me se koliko je razlike med GB Lan ter samo navadno mrezno, sedaj imam gigabitno mrezno kartico, pred tem sem imel navadno in ne opazim razlike ?
Potek kar se tice CPUja, kupil bom Amd athlon 3000+ 512K box 939 za 38k sit..
- nekje sem bral da so tele 64 bitni tudi s 1024k pred pomnilnika je to res ?
- zanima me kako se zagotoviti da je cpu 3000+ na socket 939 winchester, da nebom slucajno kupil new castla ?
Zanima me se koliksna bo dejanska razlika med zdajsno Epox 8rda+3pro + sempronom 2400+ @ 2200 mhz in zgoraj umenjenim setupom..
Najlepsa hvala za odgovore..
Cranchi ::
ma muci me to, da mi recimo pri CSSju (counter strike source) katerega mnozicno igram pri vseh detajlih na max in AA ter AF 4 x padejo tudi pod 30 fps in to me blazno jezi pa se motece je, ker vsi vemo kako se povecajo zahteve ce je online igra in 24 playerjev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual Core AMD/Intel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Strojna oprema | 91360 (26668) | Isotropic |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6797 (4738) | KandazaR |
» | AMD spušča cene (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5283 (3141) | jest10 |
» | K8: Athlon64, AthlonFX, Opteron (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Strojna oprema | 47128 (24997) | RC14 |
» | Kakšen računalnik za nekje 400 jurjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1805 (1052) | JustVi |