» »

Philips LX 3900 SA

Philips LX 3900 SA

spaso ::

Zivjo!

Js se opravicujem za odpiranje nove teme, ki ima podobno vsebino ze z kaksni drugi temi, sam dejstvo je da je tam vse nametano not (vsi Philipsovi modeli) in se clovek ne more znajti. Zanima me sledece:

Pred kratkim sem si kupil Philipsa 3900 SA in takoj kratko malo ugotovu (kot vsi vi tukaj) da bo treba upgrade-at firmware. Nalozena verzija ve bila V34, js sm si pa upgradal na uradno V36. Glede na to da se vedno nism zadovoljen s podnapisi in tud slika se mal zatika, sm se vrgu v iskanje alternativne resitve (unofficial firmware), in naletel na eno slovasko (mogoce je tud ceska) stran, ki ponuja modificiram V36 firmware in sicer oznaka (New Age 13). PIse da vsebuje decreased video stammering.

No zdaj me pa zanima ce je ze kdo sprobal ta firmware (nebi rad bil poskusni zajcek), kaksne izkusnje majo z njim, predvsem pa kaksne so lahko posledice ce ti upgrade spodleti al pa si nalozis eno verzijo ki ti sesuje DVD (se da to servisirat in kolk so priblizno stroski popravila).

Ce uporabljate kaksen drug firmware, za katerega veste da je OK za gledanje DivX filmov in prikazuje tudi crke čžš, bi vas prosu če mi ga pošljete na mail: spaso((afna))siol.net al pa da mi paste-ate kak link tu gor.

Za vse predloge in nasvete se vam ze vnaprej zahvaljujem.
  • zaklenil: CaqKa ()

strelko ::

Jaz imam LX3900 (ze) od cca. zacetka decembra in takrat sem si nalozil FW s Ceske strani, ki jo omenjas, vendar ne od NewAge ampak od Mtz in to verzijo _1250_v2_Mtz in mi zadeva kar lepo dela (pa tudi nasi sumniki) in sem s tem ostal zadovoljen. Sedaj opazam dve verziji, za kateri nisem cisto preprican koliko sta razlicni. Ena je od Mtz:

http://mtz.softpedia.com/index.php?opti...

druga pa od NewAge, ki si jo ze omenil. Jaz bom sel najbrz na v6 od Mtz (al bom pa se mal pocakal, ce je kdo ze probal upgrade). Sem pa v servisu Philipsa izvedel (neuradno), da ce na servis prineses DVD player, ki ima nalozeno neuradno verzijo, ti garancija ne velja in da potem zavisi od chipa v skatli ali ga morajo odlotat in nato pobrisat in nato na novo nalozit ali pa zgolj priti do ustreznih pinov pri chipu, ga resetirat in na novo nalozit FW. Niso mi pa zaupali koliko to stane :(

Mogoce se bo pa oglasil kdo, ki ze ima izkusnje - tako na servisu ali pa z upgradeom novega FW...

spaso ::

tud js sm se ustavil na tej strani in si celo downloadal v6 firmware, sam me ni kaj prevec v hlacah da bi ga probal. Sicer pa je moja trenutna resitev taka da vse čžš-je preimenujem v czs in si pol to zapecem.

Mogoce obstaja kdo ki je probal ta firmware??? Anyone?

Alky ::

Aja nea ti več velja garancija če naložiš drug FW?? Bad :> ja jaz mam naloženega tega :

PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso

In moram rečt da vse dela tako kot treba!!Podnapisi so ravno prav veliki,bere vse formate podnapisov, če poslušam Mp3je mi lepo izpiše cel file name Mp3ja, prej pa mi je samo prvih 11 znakov oz. nekaj takega če se ne motim ... tak da pri meni je vse OK!!
Alky

CaqKa ::

to da je v tisti temi vse razmetano ni razlog da moreš novo temo odpret. če že moreš vprašat te prav nič ne ovira da tam vprašaš.

sicer pa lahko uporabiš keyword highligting.
s tem se da prav fino iskat.

vsekakor tole temo zaklepam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Zvok in slika
2954393113 (49609) NejcSSD
»

[divxvid] United predvajalniki

Oddelek: Zvok in slika
478174 (1246) markozlak
»

[DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 490 91 92 93 )

Oddelek: Zvok in slika
4609540985 (51868) GaS
»

[DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5812515 (4635) primozzzz
»

[divXvid] Gran prix predvajalniki

Oddelek: Zvok in slika
3310937 (6096) jure1

Več podobnih tem