Forum » Slo-Tech » Počasni Slo-Teac
Počasni Slo-Teac
Kriko ::
Zadnje dneve mi povezave na slo-tech-u delajo izredno počasi. Drugo dela ok. Zanima me če imate tudi drugi tako povezavo?
- spremenil: whatson ()
JLP ::
Ja tud kle dela Slo-Tech že kr nekej cajta ful počas. Pa velikrat sploh ni dosegljiv. Sm pa na kablu.
Live long and prosper!
Loki ::
ce hoceta soliden server cimprej, potem pojdita sem pa dejta kes za nov streznik alpa probejta zrihtat, da bo kera firma oglasevala tuki.
I left my wallet in El Segundo
JLP ::
Ne vem no Roberto. Ob taki opremi k jo majo bi mogla stran hitrej delat. Mam ornk filing da majo nekej narobe skonfiguriran.
Live long and prosper!
yup, alpa da so skripte neoptimizirane, kar se tice sql queryov.
Dami ::
Dons dela vse tok k bi mogl. Včasih pa ne gre nikamor. Ne vem če je sam strežnik kriv, verjetn je več problemov z linijo (pa ne mojo), pri tem pa ne mormo nč pomagat.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Tomi ::
Naj nekdo tole prestavi v oddelek Slo-tech, kamor spada..
Sicer je pa sedaj kar v redu, kaj je šele bilo prej, ko je bil naval, sedaj, ko so počitnice, se bolj malo dogaja.
Sicer je pa sedaj kar v redu, kaj je šele bilo prej, ko je bil naval, sedaj, ko so počitnice, se bolj malo dogaja.
metrodusa.blogspot.com
Liker ::
Mislim da vzrok za počasnost leži v telemachu.
Oni so gostitelji server-ja, se pravi da uporablja njihove povezave, ki pa so velikokrat, ko veliko ljudi, ki imajo kabelske povezave preko Telemacha, visi na netu, malce preveč zasedene (Upam da nism preveč stvari nabil v en stavek, no sej se boste znajdl).
Drugače pa jest predlagam:
1. Da se zakupi 2Mbit vod.
2. Da se server prestavi k SiOL-u
3. Da se mene časti eno pijačo za tak dober predlog
LP
Oni so gostitelji server-ja, se pravi da uporablja njihove povezave, ki pa so velikokrat, ko veliko ljudi, ki imajo kabelske povezave preko Telemacha, visi na netu, malce preveč zasedene (Upam da nism preveč stvari nabil v en stavek, no sej se boste znajdl).
Drugače pa jest predlagam:
1. Da se zakupi 2Mbit vod.
2. Da se server prestavi k SiOL-u
3. Da se mene časti eno pijačo za tak dober predlog
LP
liker slo-tech lahko koristi celo telemachovo povezavo v slovenijo (100mbps) in v svet (10mbps).
na siol...kdo bo pa kes dajal?
sicer jih pa baje ene zadne cajte mal dosajo...a kdo ve kej vec?
na siol...kdo bo pa kes dajal?
sicer jih pa baje ene zadne cajte mal dosajo...a kdo ve kej vec?
Meni pa danes za čuda ob pozni uri dela počasi. Prej, popoldne, je bilo pa kar v redu. Dial up, pač..
metrodusa.blogspot.com
Dalmatinc ::
Jst mislim, da je TELEMACH kurac od owce; ja od tiste k jo uporablate za nagrado. Server je odličen medtem ko je link SFUCKAN
[t502] ::
Ok to zdaj nima veze z hitrostrjo samo jaz dosti krat ko berem, posiljam odgovore dobim neko napako ampak samo tule na tem forumu nikjer drugje...mogoce je napaka v kodi?
BTW zakaj ne uporabljate UBB ali kaj podobnega?
[t502]
BTW zakaj ne uporabljate UBB ali kaj podobnega?
[t502]
Paramedic ::
UBB je bil prej, pa ni bil tko lep, je pa Slo-Tech šaltu na tega. Le zakaj bi se zdaj vračali na stari forum...
End transmission.
ko berem, posiljam odgovore dobim neko napako ampak samo tule na tem forumu nikjer drugje
...preobremenjenost serverja...link
...preobremenjenost serverja...link
Avenger ::
Ja, navala je pa res manj, v primerjavi z majem skoraj pol manj... Še zmer je pa isti običaj, da je največ folka gor od 11h do 13h in od 19h do 22h, če so problemi s počasnostjo si pa zberte kšno tako uro, k je bl prazno, recimo od 1h do 7h zjutri, hehe
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Hm, jaz si za Slo-tech vedno vzamem čas, ko ni skoraj nikogar gor ( kot npr. sedaj ), drugače sem pa tako ali tako na malo boljši povezavi kot doma.. No, saj se bo doma tudi popravilo
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22174 (5966) | MacGyver141 |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24065 (12929) | smash |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8875 (6001) | VASkO |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10868 (10868) | hruske |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2713 (1566) | Bakunin |