Forum » Slo-Tech » PRIORITETE :)
PRIORITETE :)
markec_ ::
mene zanima kako se vam zdi to da ima nekdo pravico da vam omejuje mnenje s tem ko postavlja pravila :) pa nemorete izraziti svojega mnenja :) da vam rise odgovore :)
da subjektivno presojajo kaj je zaljivo in kaj ne :) kaj si mislite o teh osebah :)
imate kake izkusnje z njimi :) se vam je kdaj zgodila krivica :) ste se pocutili kdaj oskodovanega :)
navsezadnje zivimo v demokraticni drzavi kjer lahko prostovoljno izrazas mnenje :)
da subjektivno presojajo kaj je zaljivo in kaj ne :) kaj si mislite o teh osebah :)
imate kake izkusnje z njimi :) se vam je kdaj zgodila krivica :) ste se pocutili kdaj oskodovanega :)
navsezadnje zivimo v demokraticni drzavi kjer lahko prostovoljno izrazas mnenje :)
- zaklenilo: OwcA ()
markec_ ::
meni se je ze zgodilo :) da so meni brisali odgovore v katerih nisem nikogar zalo
pa vseeno njim pa niso s tem so me prizadeli in pokazali da pac pravila so da jih samo nekateri upostevajo ne pa vsi :)
te naj napisejo v pravil da jih bojo upostevali samo na doloceenih osebah ne pa na vseh :)
npr. ce bos v formuli 1 navijac rdecih imas omejene besede ce pa nisi za rdece imas na voljo vse besede , pa se pravila ne veljajo za tebe :)
te pa se naj to vkljucijo v pravilnik da bomo ostali vedeli kaj se lahko na tem forumu pravi kaj pa ne :)
pa vseeno njim pa niso s tem so me prizadeli in pokazali da pac pravila so da jih samo nekateri upostevajo ne pa vsi :)
te naj napisejo v pravil da jih bojo upostevali samo na doloceenih osebah ne pa na vseh :)
npr. ce bos v formuli 1 navijac rdecih imas omejene besede ce pa nisi za rdece imas na voljo vse besede , pa se pravila ne veljajo za tebe :)
te pa se naj to vkljucijo v pravilnik da bomo ostali vedeli kaj se lahko na tem forumu pravi kaj pa ne :)
OwcA ::
Kristalna krogla mi pravi, da se tole nanaša na "neuslišano" Pritožbo. Kako, da je potemtakem pobegnilo sem, porečete. Dobro vprašanje.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1nadan.si - pokomentirajte nov dizajnOddelek: Izdelava spletišč | 3650 (2607) | Nummy |
» | Prošnja za komentarje: Nova pravila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 38262 (32395) | link_up |
⊘ | vodstvu ST!!!! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 12636 (8407) | perci |
» | Elite forum (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 9923 (7036) | Thomas |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7339 (5672) | lordgreg |