» »

jep, še ena zobata ovca..

jep, še ena zobata ovca..

1
2
3

whatson ::

Jaz osebno nisem zato, da bi slo-tech postal "WAREZ STRAN" (to bi bil čisti nesmel in menim da tudi drugi uporabniki niso imeli tega v mislih)... ampak mero tolerance bi lahko povečali. Like MobiSUX naprimer...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

lordgreg ::

kje vam je spoštovanje ljudje? žaljivke pa še kaj? vaši zakoni!?

se vam ne zdi, da pretiravate? ovce in gnoji? prosim vas lepo. primož, nisi ti neki programer? potem pa naredi zadevo, da določen uporabnik ob prekršku ne more dodajati ničesar na forum, komentarjev, malih oglasov itd.. vam je to pretežko? imaste raje žaljivke in druga nespodobna opravila?

kaj ko bi tudi vam (celotni strani) prilepili nadvzdevek? ne,.. si ga niti ne zaslužite. zakaj? se ne spuščamo na tako nizek nivo!!!

ni demokracije,... hmph.. ko bi vi vedeli kaj ste v resnici sploh zapisali s temi parimi besedami.. kaj šele ostali členi..

luni ::

LordGREG:
Kot sem rekel, je kaznovalna politika ocitno zelo neuspesna in trenutno smo sredi razglabljanja o uvedbi nove. Zakaj smo uvedli nazive pa sem tudi razlozil in poskusi enkrat prebrati kaj napisem. Brisanje threada/uporabnika se nam je enostavno zdela prekruta kazen. Ljudem smo poskusali dati moznost, da po owcenju/gnojenju ugotovijo svojo napako in se potem normalno vkljucijo v pogovore na forumu. Ocitno vas ogromna vecina za kaj takega ni dovolj zrela, ker kakrsnokoli karanje vzame kot osebni napad in odtujevanje drugace svetih demokraticnih cloveskih pravic (kaj pa dolznosti? na to tisti ki tulite o demokraciji vse preradi pozabljate).

BI rekel, da bo kar potrebno uvest brisanje ali kaksno podobno ucinkovito metodo onesposabljanja. Potem se verjetno ne boste vec pritozevali.

whatson:
Kaksna pa naj bi bila ta meja tolerance? In kdo jo bo dolocil? To je zelo tricky zadeva, ker ce spregledamo nekaj, se bo takoj pojavilo 20 sila razburjenih posameznikov, ki bodo hteli dokazati da bi tudi njim morali "pogledati skozi prste".
Artificial Intelligentia

lordgreg ::

luni, tako kot ti ponavljaš besede ki si jih že napisal, jih tudi jaz. sicer pa, to ni nikakršna napaka. to, da pa dajete ovce in gnoje VAŠIM uporabnikom pa je totalna bedarija. in potem še govorite, da ne prenesejo(mo) teh žaljivk pa kaj bolj neumnega od vas ne bi mogel pričakovati.

kako se pa ti počutiš, ko ti prijatelj izven obsega računalnika pove, da si prasec zanemarjen, in da si želi da umreš za drisko? kako pa misliš, da si te tu predstavljajo ostali, ko vidijo kakšen naziv nosiš? nič kaj lepo, ne? ali pa bi morda bil vesel če ti bi kdo kaj takega rekel?

pač, tako kot bom jaz poskušal razumet vaše gonjenje VAŠIH uporabnikov tudi vi poskusite razumeti kar počnete... nekateri so že spregledali, poskusite še vi!

luni ::

Greg ja, ampak meni ne bo nihce rekel da sem prasec in da naj umrem za drisko BREZ RAZLOGA. In tudi mi ne talamo owce in gnoje BREZ RAZLOGA. Tega ti ne razumes...
Artificial Intelligentia

Tr0n ::

Ti pa ne razumes, da so pravila BEDNA!

Na koncu lepo pise, da so avtorji sami odgovorni za tisto, kar napisejo. Kje pa si videl na malce vecjih forumih, da bi podeljevali take otroske nazive, kot tukaj, ce je kdo omenil kaj v zvezi z ilegalo. Crap & 1/2.

luni ::

TrOn ja, ok, smo razumeli. Bomo zaceli brisat folk pa bo bojse. Ok?
Artificial Intelligentia

Huey P ::

sorry spet je nekaj server sfukal...

Moj nasvet; tisti posti, ki so sporni z pravilnikom naj se enostavno brišejo. Na ST itak deluje Tajna PolicijaTM, ki bi lahko skrbela za hitro brisanje tistih sporočil.

Uporabnika pa se opozori prek e-maila in, če bo nadeljeval s takimi se ga briše...

..::DOOM III: The Legacy::..

tha_man ::

Huey P, končno spet ena pametna izjava v tem threadu. Se strinjam s tabo!
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

lordgreg ::

hm.. baje misli slo-tech uvesti nove zadeve na forumu:

- gnila jajca
- papiga ponavlja
- pohan drek
- štiriekast pofukl

vsi ki boste napisali karkoli, za kar bomo smatrali kot slabo, boste dobili enega izmed teh nazivov. med drugim bomo na prvi strani izbrisali novice in pisali samo, kdo je dobil kak naziv in se delali norca iz le teh osebkov, ki so bili tako prijazni in za katere smo lahko srečni, da so se registrirali na naši strani!

luni, ti pa ne razumeš navadnih smrtnikov kot zgleda... kar ti rečeš, to je prav... bljub bljuv..

Primoz ::

Kot vidite owce/gnoji ne delujejo... samo bodo v malo omiljeni obliki (kar pomeni da jaz ne bom več trigger hepi, ampak da bodo šli vsi nazivi čez odobritev naše Tajne Policije) obstajali še naprej. Od sedaj bomo vsem POSKUŠALI NAJPREJ nabiti opozorilo... ali pač.... ali si želite, da začnejo vsi sumljivi posti kar izginjat? Kot ste videli... do sedaj prispevkov v večini primerov NISMO brisali... in če bodo le razmere dovoljevale, jih tudi ne bomo. Lahko pa nas seveda prisilite da ukinemo nazive... in začnemo brisat vse kar nam ni všeč (česar ne želimo). Mogoče bi bilo dobro, če bi kdo namesto preklinjanja čez nas napisal kakšen KONSTRUKTIVEN predlog, kako temu forumu vrniti nek nivo, ne pa da se samo še kregamo glede njegovega upravljanja.
Vsekakor pa morate računati ne nekaj... na tem forumu nekaterih stvari NE BO. In to ne glede na to ali ima takšna politika kakršno koli pravno podlago ali ne... vsekakor nam NI POTREBNO OBJAVLJATI stvari, ki jih NE ŽELIMO OBJAVITI.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Huey P ::

Primož;

Prav to sem napisal v temi "lunijev odhod".
Vsi (uporabniki) se moramo zavedati, da tu mi ne določamo kaj bo objavljeno ampak ima proste roke tu Slo-Tech...

Glede brisanja sumljivih tem pa se strinjam...

..::DOOM III: The Legacy::..

lordgreg ::

že res.. ampak Huey_P, saj sam veš, da se večina ne more podrejati oz. prilagajati manjšini, ne??!??

tejo ::

Uporabnike, ki vam povzročajo težave, lahko brišete, samo ne morete pa jim onemogočiti ponovne prijave, še posebej, če skrivajo svojo indetiteto...

whatson ::

Jao... komplicirate s to politiko bedno...

Če nekdo HOČE gnjavit ... bo gnjavil... ti bedni nazivi in ukrepi so le dodatna vspodbuda. Če nekdo gnjavi... ga bodo/bomo moderatorčki, admini ustavili.

Se strinjam z tistimi, ki trdijo, da pravil nebi smelo bit. Pa saj smo tolko valda razumni, da nam ni potrebno sprejemat kilometerskega pravilnika v kerem so izražene misli heppi administratorčkov. Stavim, da si 95% uporabnikov sploh pravilnika ni prebralo.

Manj bi se govorilo o kršenju, manj o pravilih,.. manj bi bilo "izgredov"...

Kot sem že omenil: Like MobiSUX forum, ki pa je tehnično mnogo manj kompliciran (da, slabši), ampak v primerjavi s S-Tjem je v mnogih ozirih bomba. Vsaj kar se medsebojnih odnosov tiče in odnosa admin - user...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

ABX ::

Jao mene. Stvar je samo kulture in preveč folka je nima. Tu si pri Slo-techu doma in se boš obnašal po njihovih pravilih, če pa ti kaj ni všeč se primi in se poberi brez nekaj jokat v tri dni, ker če ti nekaj zaupam boli kurac ljudi zate, pa makar da jutri cediš.

Osebno podpiram veliko večino pirastva, vendar tu ne želijo nobenega oglaševanja/propagiranja zato svoje delo opravljam drugje.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

SkIDiver ::

Jz ugotavljam da se kriza iz Amerike preselila sm na Slo-Tech forum. Zdej pa zanikjte da to ni res:D>:D

Sam poglejte kake ku*barije delamo vsi po vrsti, kdor jih pač:D

Huey P ::

tejo;
Uporabnike, ki vam povzročajo težave, lahko brišete, samo ne morete pa jim onemogočiti ponovne prijave, še posebej, če skrivajo svojo indetiteto...

Ka pa, če bi ST zabeležil IP adress pa bi potem tistemu onemogočil ponoven vstop na stran (isto zadevo sem videl na enem slovenskem on-line oglasniku.


..::DOOM III: The Legacy::..

Tr0n ::

luni: ne brisat uporabnikov, ampak odpravit vsakrsna pravila in omejevanja, liberalizirat forum!

whatson ::

em... kolko uporabnikov pa ima staticni IP? ... enih 5% :D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

lordgreg ::

hehehehehe

točno tako.. če pa že, pa še vedno obstajajo firewalli in podobne otročarije...

luni ::

TrOn ja, to je prava resitev... NOT!
Artificial Intelligentia

Mr.-Viko ::

Vi bi morali imeti tak način, da bi vse poste, ki "ogrožajo" vaš pravilnik, skrili pred drugimi uporabniki (jih ne brisali) ter bi moderatorji pošiljali skrite poste tistemu uporabniku, ki je kaj zabluzil.
Ali pa bi preprosto skrili vse poste tistega uporabnika, dokler se nebi opravičil preko e-pošte (recimo).

In BTW, kakršnakoli politika je, it sux. Politika ni rešitev. Le-ta je vse zadeve zaj***** in jih naredila takšne kot so.
Pa ne vem, zakaj se še toliko prepirate v prazen nič! Zaklente temo pa naredite konec temu, because there is NOTHING MORE TO SAY!
No comment, really

sketch ::

Okej, točno na ta vprašanja sem že enkrat odgovarjal, pa bom še enkrat.

1. Slo-Tech NI DEMOKRACIJA. In tako je prev. S-T so postavili admini (Luni itd), in to je NJIHOVA stran. TrOn, ki bi tako rad anarhijo - predstvaljaj si, da prideš v nek diskač in začneš razbijat in butat okol sebe. Ven te bodo vrgli, saj diskač NI TVOJ; je prostor za zbiranje in zabavo. Enako je s s-tjem; če si obiskovalec, še nisi lastnik strani, in ne moreš početi karkoli hočeš - tako kot v diskaču.

2. Pravila so dobra. Mogoče niso najmilejša, kar sem jih videl, a so pravilno usmerjena.

3. Kaznovalna politika mora bit. Tisti, ki zagovarjate brisanje: kaj mislite, kdaj bi se folk več pizdil - če bi dobili opozorilo in obrazložitev in mogoče owco ali gnoja, ali pa če bi mu posti kar mrknili in bi šele kasneje odkrili razlog na e-mailu?
Po moje je sistem "žigosanja" pravilen, zgolj omiliti bi ga bilo treba, kot pravi whatson (mogoče prvič - opomba; drugič - owca; tretjič - gnoj).

4. Warez, pr0n & advertising - tri glavne zunanje sile, ki lahko spremenijo katerikoli forum v smetišče. Zato jih je treba omejevati. Strinjam se z no-warez politiko, čeprav mi velikokrat narobe hodi da ne moram kaj vprašat. (aja, a ma kdo mogoče ****** #### ? :D)

5. Za konec pa še misel: vsi tisti, ki se penite čez pravila - na koikih ostalih forumih sodelujete in koliko časa ste tam člani? Ali ste člani kateregakoli internetnega foruma več kot 1 mesec in v tem času niste dobili nobenih opozoril? S takim odnosom do avtoritete bi namreč verjetno nikjer ne preživeli več kot en teden.

lp
s
p.s. če hočete videti vpliv anarhije na forum, pojdite na jokerjevega.
Adapt and overcome.

Predator ::

Jaz mam pa eno vprašanje na admine; naprimer da nekdo obvesti bsa da nekdo tukaj ponuja nelegalno programsko opremo... npr. windoze xp; a morate dati vi potem informacije od te osebe (ip, ura) da ga lahko identificirajo(če oni to zahtevajo preko policije...?)????; pa kako bi v tem primeru nasrkal slo-tech in team ki ga upravlja?LP Matjaž

Huey P ::

Predator;

Sicer nisem pravni expert vendar pa mislim, da oni ne morejo nikakor tebe spoznati za krivega prodajanja nelegalne robe in ST prositi za naslov...
Mislim, da bodo prej od tistega, ki kaj prodaja kupili par programov, da vidijo s čim imajo posla in potem ti lahko DOKAŽEJO krivdo...


..::DOOM III: The Legacy::..

lordgreg ::

sketch, zdaj pa pozorno poslušaj!!!

1. Slo-Tech NI DEMOKRACIJA. In tako je prev. S-T so postavili admini (Luni itd), in to je NJIHOVA stran. TrOn, ki bi tako rad anarhijo - predstvaljaj si, da prideš v nek diskač in začneš razbijat in butat okol sebe. Ven te bodo vrgli, saj diskač NI TVOJ; je prostor za zbiranje in zabavo. Enako je s s-tjem; če si obiskovalec, še nisi lastnik strani, in ne moreš početi karkoli hočeš - tako kot v diskaču.
:::: kaj bolj banalnega primera si nisi mogel izbrati? kje si videl diskoteke z pravili? ni jih,.. vsak pač ve,.. brez pretepov. tega se držiš. če pa razbiješ kozarec dva, pa ni panike, razen če si nam sedaj povedal neko tvojo štorijo.. mah.. banalnost na vrhuncu...



2. Pravila so dobra. Mogoče niso najmilejša, kar sem jih videl, a so pravilno usmerjena.
:::: uuuuu,.. to si pa dobro zargumentiral.. niso najmilejša kar si jih videl? kakšna pa so bolj mila, ki si jih videl?



3. Kaznovalna politika mora bit. Tisti, ki zagovarjate brisanje: kaj mislite, kdaj bi se folk več pizdil - če bi dobili opozorilo in obrazložitev in mogoče owco ali gnoja, ali pa če bi mu posti kar mrknili in bi šele kasneje odkrili razlog na e-mailu?
::: ne kasneje buzi.. če se že delaš pametnega potem vsaj prav napiši in zagovarjaj svoje besede... samo sporočilo na e-mail, v istem času, ko zaklenejo thread: "naredili ste napako,.. zakaj....opis napake..", ne pa, da napišeš sporočilo, nakar postaneš zobata ovca. in kje je tu tehten razlog? in potem se eni moderatorji sklicujejo na en člen, drugi na drugega... pametno spošlihtano.. pametno.. (*g*)



Po moje je sistem "žigosanja" pravilen, zgolj omiliti bi ga bilo treba, kot pravi whatson (mogoče prvič - opomba; drugič - owca; tretjič - gnoj).
:::: a zdaj pa kar naenkrat, da bi bilo treba omiliti sistem "žigosanja"... zdaj že tudi ti trdiš, enkrat eno, enkrat drugo... zberi se



4. Warez, pr0n & advertising - tri glavne zunanje sile, ki lahko spremenijo katerikoli forum v smetišče. Zato jih je treba omejevati. Strinjam se z no-warez politiko, čeprav mi velikokrat narobe hodi da ne moram kaj vprašat. (aja, a ma kdo mogoče ****** #### ? )
:::: pameten si pameten... zunanje sile hmnja.. da o tem, kaj koga spremeni v smetišče ne govorim, ker si preveč pameten-



5. Za konec pa še misel: vsi tisti, ki se penite čez pravila - na koikih ostalih forumih sodelujete in koliko časa ste tam člani? Ali ste člani kateregakoli internetnega foruma več kot 1 mesec in v tem času niste dobili nobenih opozoril? S takim odnosom do avtoritete bi namreč verjetno nikjer ne preživeli več kot en teden.
:::: dobra misel nimaš kaj... zdaj pa še odgovori na vprašanja v tej točki:
• na koikih ostalih forumih sodelujete in koliko časa ste tam člani? približno 5 forumov, član več kot leto..
• Ali ste člani kateregakoli internetnega foruma več kot 1 mesec in v tem času niste dobili nobenih opozoril? sem ti že povedal,.. ne delaj se neumnega, nisem dobil opozoril
• S takim odnosom do avtoritete bi namreč verjetno nikjer ne preživeli več kot en teden. pametuješ? ehhh.. kaj čmo.. tudi taki morajo bit, ne?

vsi forumi, ki jih zraven s-t-jevega obiskujem imajo tak sistem. če kdo kaj išče (warez) in napiše:
"Searching for Windows XP, mail me here",
moderatorji spremenijo v:
"Searching for [removed by Moderator_name], mail me here"

nihče se ne pritožuje, nič... boljše ne more biti..



lp
s
p.s. če hočete videti vpliv anarhije na forum, pojdite na jokerjevega.
:::: poanta in zadeva ne gre o anarhiji na forumih, torej se tudi tu vidi, da nisi spremljal teme, sedaj pa pametuješ....

:\

TinkaPinka ::

LORDGreg, kot prvo, Pravila ostajajo. Pika. Deal with it.
Morda se bodo še kaj spremenila, ampak ne kaj dosti.

Kaznovalno politiko smo že spremenili, tako da sedaj spreminjamo poste.

Poanta tega threada pa JE posledično o anarhiji na forumih, saj brez moderiranja forum hitro preide v kaos. Tega TI ne razumeš očitno. Pravila so pa napisana za to, da se jasno ve, kaj na tem forumu ni zaželjeno in kaj bo sankcionirano.

Še nekaj... NE ŽALI DRUGIH UPORABNIKOV. Final warning. Pred GnojemTM ali izbrisom uporabniškega imena.
I am easy to please as long as I get my way.

luni ::

/ignore LordGreg

bo treba vdelat nekaj takega Primoz, al pa ga res zbrisat.. najbolj na jetra mi grejo tipi ki se sklicujejo na neko argumentacijo in spreminjanje teme, pol pa sami niti ne vedo pomena teh besed
Artificial Intelligentia

Tr0n ::

sketch: nisi me prav razumel. v nobenem primeru nocem anarhije. ljudje tukaj so dovolj pametni in resni in se zavedajo, da sami odgovarjajo za vse, kar napisejo. ce niso, potem pac imajo moje sozalje.

zato dodatna pravila niso potrebna. ce je ze kak warez post, naj pac bo. slo-tech nima s tem nic veze oz. se je proti taksnim postom zavaroval s svojo izjavo in mnenje o teh zadevah. vsekega uporabnika pa tudi ne more kontrolirat in mu vedno gledat pod prste.

ce pa ima t.i. "tajna policija" (mislim, ze spet eden taksnih izrazov, da te na wc pritisne) prevec casa, pa naj kar brise topice in userje. mene to sploh ne moti, ker se mi ne gre za neke brezvezne nazive pa statuse pa kaj jaz vem, kaj se vse. to je zame nepotreben eye candy. forum je za izmenjavo mnenj, taksnih in drugacnih in ne lov za ljudmi, ki mislijo drugace in ki se niso pripravljeni podrejati nekim bednim pravilom.

Tomi ::

Čeprav bi se raje pridružil Luniju in ostalim, ki so te dali na ignore ( verjetno tudi zato, ker so ugotovili, da samo provociraš ), imam samo eno vprašanje zate:
Če praviš, da je Slo-tech tako nemogoč, zakaj se potem sploh sekiraš glede tele Owce, ki ti očitni nič ne pomeni, če pogledam tvoje poste. In ko omenjaš, da si še vsaj na petih forumih, če se boš enemu pač odpovedal..
metrodusa.blogspot.com

Hepan ::

predvidevam za to ker vam hoce pojasnit da nekaj delate narobe...greg je pac se edini ki vztraja ...drugi so (smo) obupali...

Bx ::

hmmm...
sem mislil da se ne bom oglasil pa se moram...

saj najbrž bom zdej tudi jaz dobil kakšno priponko, sam nič zato...
vsem LORDGreg-om in ostalim somišljenikom moram rečt da mi grejo že na k....
S-T ima pravila pa če hočete al pa ne...

1. zakaj tukaj iščete in ponujate warez,
če veste da ni dovoljen - pa nonstop trobite svoje
(pejte na google pa altavisto pa tam poiščite kar nucate,
mal pobrskite po net-u če tok rabite-ne pa tuki na forumu
s takimi: dejte mi link od tega pa tega, S/N od tega, KeyGen od tega, itd...)
najbolj da vam še kaj naredimo s temi progiji....

2. isto je z žaljivkami do ostalih uporabnikov
povej če maš kej pametnega, če ne pa bodi tiho)

Zdej jaz nekaj ne razumem: tukaj se vas pritožuje
nad vsem tukaj v S-T ene "5" uporabnikov (ki mislite,
da ste najbolj pametni in oh in sploh), ostalih ne vem kok
tisočim pa je vse OK...
in tukaj zdej ne vem kdo je tukaj IDIOT? VAS "5" ali pa
smo MI VSI OSTALI UPORABNIKI

Ne pametujte če nimate za kej !!!

lp
Bx

ABX ::

Sej sploh ni point v temu kdo je idiot. Če jaz grem komu domov se bom obnašal po njihovih pravilih, če mi kaj ni všeč ali bom potrpel ali pom pozdravil in šel stran.


You simply don't get, do ya?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tr0n ::

To ni obisk pri sosedih, to je internet stran! Mislim halo, kaksni primeri.

Tomi ::

Prsti me že srbijo, da bi dal počasi Zapečeti temo.
Sicer lepo in prav, da vas skrbi, kako je s Slo-techom, samo si lahko mislite, da admine še bolj.
Tako da, če imate kakšen konkreten predlog, ga napišite, saj zato je tudi ta oddelek postavljen. Če pa bi raje sledili Gregu, potem se pa vzdržite.
metrodusa.blogspot.com

lordgreg ::

Tomi in ostali admini... no jaz sem svoje predloge povedal... in niso nič drugega kot predlogi.. tako da,.. zato pa je ta forum, ne? tako kot si rekel... urgh...

ste pametni vi in smo pametni mi,.. vsak ima na nek način prav... ne bom pa rekel, da nimam prav ničesar!!!!

Huey P ::

Aah,...

Nimam kaj za povedat...

..::DOOM III: The Legacy::..

sketch ::

Grrr... imel sem spisan tak lep reply, pa mi ga je bluescreen pogoltnil...

Skratka - LordGreg: Ne vem, kaj sem ti žalega storil da zviška gledaš name in me žališ, ampak pripišimo to razburkanim čustvom. Strinjam se s teboj, da stvari niso idealne, ampak pomoje bi več dosegel če bi šel na IRC do sergia in mu počaaasiii (it's Sergio :) ) razložil kje misliš da bi lahko bilo bolje.

Tomi: Ne bi ti hotel pameti solit, ampak pomoje bi zaklep teme povzročil veliko več hudih čustev kot jih je kakšen post do sedaj. Naj se problem razpravi in mogoče celo reši, ne pa da bo čez tri dni še en tak, le da bo med obtožbami tudi "Ko pa hočem(o) povedat, kaj je narobe, pa se tema zaklene!!"

lp
s.
Adapt and overcome.

MadMax ::

Ocitno je sklep te teme (preden Tomi zaklene):
Red mora biti, pa ceprav je slab.;)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Primoz ::

Tomi te teme ne bo zaklenil (ne se sekirat), razen če bo zato imel razlog.

Torej še enkrat... tisti ki bi se šli radi razpravo.
Če bi radi pomagali želim razpravo o tem KAKO KAZNOVATI KRŠITVE NA TEM FORUMU in NE o tem, kaj je (NE)DOVOLJENO. Stvari, ki niso dovoljene, niso dovoljene z namenom. In o tem, da tukaj ne bomo trpeli piratstva se pač ne bomo pogajali. Podpiram pa vsako razpravo o tem, kako kaznovati kršitve. Če se kdo spomni česa BISTVENO boljšega od tega kar imamo sedaj... bomo stvar pač uporabili.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Matek ::

En predlog:

Izberete okrog 50 ljudi, ki obiskujejo ta forum vsakih pra dni in so kolko tolko resni in preudarni (take me for an example>:D) Ko bo tajna policija alo kdo drug javil da nekdo serje po forumu, naj se ti ljudje argumentirano zmenijo, al bo ovc/gnoj al pa ne.

Kapišate?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

tha_man ::

Jaz osebno sem še vedno za popolno odpravo owc in gnojev (predvsem slednjih, ker se zadeva res sliši žaljivo, čeprav je kul slikca poleg :\). Pravzaprav se mi zdi še najboljši tak način kot ga je LORDGreg nekje omenil. Da sporne linke in tekst (npr. iščem ta in ta warez) prepišete z imenom moderatorja ki je zadevo 'cenzuriral', avtorja pa po e-mailu obvestite kaj se je zgodilo (najboljše da naredite standarden tekst, ali kar skripto, ki bo človeka po mejlu obvestila). Brez hude krvi ali groženj. Če kdo spet poskušal pač spet naredite isto, ga bo že minilo.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

lordgreg ::

in še nekaj...

žalostno je, da se vsi sklicujete in obračate proti meni, da sem tako ali drugače kazal na piratstvo?!?!??!

no, pa mi dajte povedati kje sem to delal (dokazila), ker še sam ne vem, kje sem ga polomil..

je pa res, tako kot se jih kar nekaj strinja, da nam parate živce z vašim zaklepanjem naših tem..

odprite oči in dobro premislite o čem teče na tematika.. zdi se mi, kot da jih še kar nekaj (tudi moderatorji) ne ve točno, kaj se gremo.

Primoz ::

Tvoje iskanje CELE verzije vbulletina je blo pa res najbolj nepiratsko dejanje, ki si ga lahko zamislim. Seveda je bilo brisano.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Tomi ::

Vidim, da je dosegel psihološki učinek svoj namem, ker so se posti kar popravili.
Sicer pa, jaz tem ne zaklepam kar tako, ker mora biti res nekaj , kar krši pravila ( takšna ali drugačna ).
metrodusa.blogspot.com

lordgreg ::

Primoz, starejso verzijo 2.0.0 RC1 sem dobil od avtorjev samih, tako da sem upal da mi kdo razkrije nekaj težav, ki jih je rc1 imel.z besedo cele pa sem mislil "gold edition", saj je lite takšen oskubek da niti omenjal ne bom. tako da te lepo prosim de mi ne prihajaš več ven s takimi, sma se razumela?

tomi, glede tega, da ti NEBI zakleni vsake teme kar tako pa se ti lahko samo v obraz režim, saj si tudi to temo hotel zakleniti že nekje na začetku!!!

ne mi s takimi!

Tomi ::

LORDGreg: prosim, če mi najdeš del, v katerem sem v tej temi grozil, da bom temo zaklenil na začetku. Poleg tega pa, jaz tvoj nick vedno pišem tako, kot je treba ( razen, če se mi ne pisati z veliko lorda. Ti pa mojega vztranjo z malo, čeprav je jasno vidno, da je z veliko. Tudi pri Primožu in ostalih se potrudiš. Je tako težko pritisniti shift pred t-jem?
metrodusa.blogspot.com

Hepan ::

hohohoh...morem se smejat kaj muci ljudi na tem forumu......

lordgreg ::

no Tomi,

zdaj mi pa prosim razloži, kaj pri vragu imajo veze naša imena/vzevki v tem threadu? no, prosim, če mi to razložiš..
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

želim si biti "bee bee"

Oddelek: Slo-Tech
412228 (1658) Simko
»

zvezdice!!

Oddelek: Slo-Tech
261792 (1316) _Mortal_
»

Nova anketa

Oddelek: Novice / Ankete
162053 (2053) Dami
»

????????????????????????????????????

Oddelek: Slo-Tech
351842 (1382) El Diablo
»

dovolj imam... (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
583655 (3009) Pretorijanec

Več podobnih tem