» »

Elite forum

Elite forum

1 2 3
4
»

Gh0st ::

Segio:
Sicer sem se že parkrat opravičil, ampak brez posledic.... OK.
Se iskreno opravičujem za svoja dejanja in govore nosim vso odgovornost.
Obljubiom da se to ne bo več ponovilo.
OK šef?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Sergio ::

OK.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Klemenn ::

me je kr pr srcu stisnlu...:D

eland ::

Dragi moj, lepo piše kaj me moti!
Tvoje čvekanje me moti - pa ne v Protokolu, ampak političen del me pa absolutno spravlja v živce, ker imaš tako stališče, da je grozno!!! Polno zanikanj, sprenevedanj, zavajanj! Nočem da se ta mali nalezejo tvojega odnosa do stvari okoli sebe. Ti ne veš, kaj je vojna, jest to vem in kdorkoli je bil v vojni ne mara orožja in ne zagovarja takih stališč, kot jih ti. Sredstva ne opravičujejo cilja! To je velika laž in to nevarna laž, ki vodi do despotizma in zatiranja.
Tvoje pisanje je v mojih očeh nevarno, glih tok kot Mein kampf. To ni nedolžna debata, sploh pa, ti ne debatiraš, ti imaš monologe in tvoja popolna ignoranca do drugih je nekaj grozljivega. Sploh ne bereš za drugimi, samo napadaš. Zame si ti nevaren človek, človek brez načel. In takih me je strah, ker taki kot si ti delajo ta svet poln vojn, lakote in bede.
Taki, ki "vejo" da so poklicani, da oni "vejo" katera je ta "prava pot" , kaj je" prav in kaj ne", so ravno tisti, ki storijo največ gorja. In ti si tak.
Sigurno nisi izgubil noge, ker si stopil na mino, ko si igral fuzbal, noben tvojih staršev ni umrl v vojni, ne da bi vedel, kje je pokopan, nad tvojo hišo niso letele rakete, ko so ciljli vodovode in mostove, tvoja zemlja, s katere ješ pridelke ni bila kontaminirana z osiromašenim uranom... Mojim bratom, sestram, sorodnikom, znancem, prijateljem, se je vse to dogajalo in se jim še danes dogaja. In med njimi ne poznam takih radikalcevkot si ti. In tu govorim o vseh narodih iz balkana, ker imam prijatelje po vsej YU.
Takih politikov ne maram, ali pa naj gojijo svoje misli na svoje, na samem, ne da bi svoje ideje širili na okrog.
Sam po mojem tega ti niti ne razumeš, ker si zdrav, oblečen, sit, imaš dom.

Primož in Sergio, prosim, dosti je politike. Če mu dovolite to delati, mu dajete tiho privolitev da ima prav, da lahko izkorišča to stran za širjenje politične propagande. Naj ostane vsaj ta stran brez te navlake. Ker za take stvari, po mojem ne bi smelo biti prostora v mladosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: eland ()

.:joco:. ::

Moram rečt da sploh ni slaba ideja. Sicer je treba malo razmislit v katero smer se hoče slo-tech širit. Ker če to ni njegova (vaša) smer, potem je brez veze. Je pa res, da je loža u iber nabita in da tudi najbolj hardverski računalničarji radi podebatirajo tudi o čem drugem... Sploh taki malo bolj "odprtega" tipa. Res pa je, da oddelek ne sme nositi imena "elita", ker potem se bodo mnogi počutili užaljene. To pa, dolgoročno gledano, ni dobro...

Se opravičujem če koga ponavljam, ampak sem prebral samo prvih in zadnjih 10 postov:D
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

Gh0st ::

Segio: Hvala!!!!!:))

Kyralis: emmm...komu ti to?:\\
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

.:joco:. ::

Samo je tudi vprašanje selekcije. Bi moral bit kakšen "pravilnik" že prej napisan. Al pa če se cela Loža razdeli na Umetnost, Znanost in Politiko.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

Ikarus ::

kiralys

Lahko mi verjameš, da tule ni nikogar, ki si ne bi želel, da se tebi ali komurkoli v bivši Jugoslaviji ne bi zgodilo, kar se jim je dogajalo.

Zakaj imaš občutek, da Thomas ali kdorkoli drug misli drugače?

Zato, ker tako kot ves svet in cela osramočena Evropa, mislimo, da je bil zadnji čas, da je nekdo nekaj naredil in to morijo ustavil?

Za srbsko izigravanje večne žrtve in izbranega ljudstva, ki ga želijo "zlobni zunanji sovražniki" uničiti, pa ne pričakuj razumevanja. Vsi namreč vemo, da so ravno oni držali 10 let celotno bivšo Jugoslavijo v apokaliptičnem svetu, da so izumili etnično čiščenje, obudili koncentracijska taborišča in sprožili vrtinec, v katerem je umrlo 100 tisoče večinoma nedolžnih civilistov. Tudi tukaj, v Sloveniji - zato previdno.

Morda te bo prizadelo, vendar si sam dreznil v tole in se odločil javno polemizirati: tvoje strastne zmote in prenešen bes na kogarkoli se znajde pri roki - za travme, ki jih nihče tule ni sprožil, niti si jih želel - so ravno gojišče iracionalne jeze, ki je to vojno poganjala.

Poskusi premisliti sam pri sebi.

Mercier ::

Botomlajn: politika je del družbe in zadeva vse.

burekar ::

Prej sploh nisem opazil tele teme, bom pa sedaj povedal svoje mnenje.

Se popolnoma strinjam, da bi odprli forum v tem smislu. Loža ni več čista.
Se pa tudi popolnoma strinjam s tem, da Thomasu ne odobrimo avtoritete. Zakaj? Zato, ker je Thomas nestrpen človek in ni sposoben dojemati smisla prave intelektualne debate, kjer nima vedno on prav. Kdor se spomni ene večje debate med Aggressorjem in Thomasom bo že vedel o čem govorim. Aggressor je kot pravi intelektualec negiral Thomasovo trditev, Thomas je pa odgovoril v smislu " jst mam prav, ti si pa drek in nimaš pojma."
Skratka nočem enega samovšečnega nadutega moderatorja.
Če v resničnem življenju ne najde intelektualcev s katerimi bi lahko imel dobre debate, ali pa ga oni nočejo imeti za sogovornika, potem se naj znaša na kakšnih drugih forumih, ne pa nad slovensko mladino.

Potem, kar se tiče jezika. Meni osebno ni noben problem, da govorimo v angleščini, ampak mnogim je pa. Za to bi morali volit, da bo demokratično. Lepo pa bi tudi bilo, če bi poskušali uvesti pravilno rabo slovenskega jezika v Ložo, kjer tega manjka. Gre se za to, da slovenščina tako ali tako nima preveliko besed, če pa pretiravamo s slabo slovnico, bomo pa še dodatno oropali ta jezik. In potem nam bo šele težko opisovati težje stvari.

Za srbsko izigravanje večne žrtve in izbranega ljudstva, ki ga želijo "zlobni zunanji sovražniki" uničiti, pa ne pričakuj razumevanja. Vsi namreč vemo, da so ravno oni držali 10 let celotno bivšo Jugoslavijo v apokaliptičnem svetu, da so izumili etnično čiščenje, obudili koncentracijska taborišča in sprožili vrtinec, v katerem je umrlo 100 tisoče večinoma nedolžnih civilistov. Tudi tukaj, v Sloveniji - zato previdno.


A je res bilo treba? Daj raje dobro preberi in ugotovi, da je vse kar je hotel povedati to, da zna biti verbalno nasilje zelo škodljivo. Čisto po nepotrebmen si ga napadel.

Thomas:
Bodo pa hodili nekam, kjer bodo našli svoje teme. Kjer ne bo gnjavatorjev tipa Burekar in podobnih.

Jebaj se(kratko, jedrnato, in slovnično pravilno).

Thomas, ne tegale prebrat:
Sem mnenja, da je nesmiselno poskušati Thomasa spreminjati preko interneta, saj je brezupno. Dosti ljudi je že poskušalo, in ni jim upelo. Da nekomu pokažeš napake njegovega odnosa, je potrebno veliko izčrpnih pogovorov v pravem svetu in pa tudi osebek mora imeti že vnaprej določene izkušnje, katerih on izgleda da nima. Socializacija je za nekatere težja kot za druge...Pa brez brez zamere, thomas.

TheJack ::

Da ne boš mislil, burekar, da si prvi....
Poglej datum...


Je pa res, da se ljudje, sposobni resne debate (in ki se z Njim ne strinjajo vedno in povsod), kmalu naveličajo in preprosto odidejo iz Lože. S človekom, ki svoje umotvore šteje za dogmatično, absolutno resnico se nima smisla bosti.
Bonis nocet, qui malis parcit.

Gh0st ::

Bravo Burekar.
Sej to jest že vs cajt govorim, samo očitno mojih postov nihče ne opazi...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

whatson ::

Ljudstvo proti Thomasu. In to tisto ljudstvo, ki mu ni sposobno negirat niti ene njegove ideje - trditve. :)

Zakaj vas moti človek, ki je prepričan v neko stvar in je to stvar sposoben dokazat, četudi na na svojstven način, ki pa marsikomu odpre obzorje (za razliko od nekaterih malih zelenih tukaj;P )?

Thomas je moderator najbolj problematičnega oddelka na forumu. Marsikomu se je zameril. To vem sam zase iz svojih moderatorskih "izkušenj". Ampak dobro je držal vajeti nad ložo. In tako je prav.

O komentarjih čez Thomasa: Jaz takih postov nekaterih sfrustriranih individuumov (kot smo jih opazili v tej teme) na tem forumu nebi bral. Se da čas za kaj drugega zapravit.

In Burekar je le burekar.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: whatson ()

TheJack ::

Meni ni Thomas nikoli nič dokazal. On je preprosto nekaj trdil, moje protiargumente pa ignoriral. Želiš dokaze?

Mimogrede; Z enim nickom zagovarjati svoj drugi nick je malce patetično...
Bonis nocet, qui malis parcit.

whatson ::

Mimogrede; Z enim nickom zagovarjati svoj drugi nick je malce patetično...


No further comment. Si vse povedal. :D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

TheJack ::

A da res?


Nekdo ima dobro žilico za izogibanje odgovorom...
Bonis nocet, qui malis parcit.

Thomas ::

Tole enačbo Thomas=whatson je najprej postavil Dobri. Ko naju je enkrat (nehote najbrž) zamešal.

Eni so to zgleda prebrali - in postalo je humus njihovega razmišljanja.

Hidden mem!

Midva z whatsonom se sploh ne strinjava vedno glede vsega - ampak to ste zgleda prezrli.

Tudi enačba Thomas=Ikarus je bila že postavljena - pa velja isto kot z whatsonom.

Spet nimaš prav TheJack - tako je to.




:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

darh ::

sem si uzel čas in primerjal stil pisanja whatsona, Thomasa in Ikarus-a... ne vem no od kod vam ideja da je to eni in isti človek ? če pa je, pa svaka mu čast k tolk spreminja stil :)
Excuses are useless! Results are priceless!

Tomi ::

Bodite no malo resni, kako vam pade na pamet, da bil bil Thomas split personality, kar se tiče whatsona ipd. Ne verjamem, da bi kdo imel toliko časa, da bi pisal v dveh ali treh slogih, pa da tega ne bi opazili, poleg tega pa nihče nima toliko časa, za božjo voljo.
metrodusa.blogspot.com

whatson ::

xbite: Saj. Soseda mi je zjutraj rekla, da današnje vreme slabo vpliva na večino. Sprva ji nisem verjel. Ampak sedaj ... :)

Jaz sem whatson. Thomas je Thomas. Ikarus je Ikarus.

Popolnoma jasno in razumljivo.

Ne silite me, da začnem dokazovat. :)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

darh ::

eh folk vi ste ena opeka... pa kaj a nimate svojih problemov dost da se morate še s tujimi ukvarjati? Sej je kul da se razp***iš nad kom k ti gre v tistem momentu na živce, to je zdravo, ne pa da greš on & on & on z enim in istim teženjem... pa dejte mir.. skulirejte se... Thomas pač tk misl... sem ga mel čast spoznat v živo in vam pravim da tipo sloh ni tooolk težk kt zgleda k berete njegove eseje ( >:D )... a se ful boljš počitute k mu skoz navirate al kaj? Sej mislm da ni lih na stopnji 6 letnika k mu moraš nekej non-stop ponavljat pa še mu ne kapne kaj lih točno bi rad od njega... d0h...
Excuses are useless! Results are priceless!

ahac ::

pa dejte mir.. skulirejte se...


isto velja zate... :P ;)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

eland ::

Dragi ikarus/Thomas,
Ne govorim v imenu srbov, ker moji sorodniki in prijatelji so črnogorci, srbi, hrvatje, tud muslimana bi se našlo med prijatelji pa imam tudi albanca. Ne mešaj moje nacionalnosti z nacionalizmom, ker sem mešan do zadnje kaplje.
Kar pa se tiče posega Nata, nimam proti, če bi se omejilo na vojaške zmogljivosti. Ciljanje civilnih objektov in metanje bomb z jedskimi konicami pa je čisto druga zgodba. In ravno VIDVA to opravičujeta. Etnično čiščenje pa niso izumili srbi temveč Angleži!!! v burskih vojnah - to ti lahko pove učiteljica za zgodovino. In etično čiščenje so v večji ali manjši meri izvajale vse strani. Večji je res na srbski.
Sam ne mešam teh pojmov in sem si z njimi čisto na jasnem, na jasnem si nista vidva, ker ne poznata ustroja Nato pakta, ki ga zagovarjata niti idej ,ki so čisto blizu Miloševičevim - To je sredstva upravičujejo cilj.
Premisli sam, če se mogoče ne motiš ti.
Hvala Burekar, besedno nasilje rodi nasilje in če se tega ne zavedate, niste nič boljši, kot tisti, ki ga izvajajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: eland ()

eland ::

Thomas/Ikarus izdal si se v Nato temi, ko si mi brisal poste. naj opozorim da "Ikarus" pred tem ni sodeloval pri temi vendar se na čuden način počuti, kot da se nekdo znaša nad NJIM in se odloči da bo zbrisal moj post. Podpis pod zbrisanim pa je Thomasov, ki trdi da bo raje pustil, saj naj se vidi kaj pišem.
Zares nenavaden sestavek, kot da bi ga spisal samo eden, ki bi sproti pozabljal ločiti na dve osebi. Objavljam ga tukaj preden izpuhti neznano kam, saj makiajavelistični politiki znajo marskikaj storiti. Pa presodite sami dragi gopodje:



Thomas: A mate nasprotniki NATA kaj boljšega od tegala tipota?

Mislim, da vseeno mate. Če ne je pa kriza.

Ikarus: Vem, da tega ne bo nihče naredil, zato bom sam.
Tale frustriran primitivizem in žaljenje NAD MANO brez problema zbrišeš, ker ti nihče ne bo mogel očitati administratorskega despotstva...
Mojo podporo imaš vsekakor.

Ikarus

Thomas :Iskreno se ti zahvaljujem za podporo.

Ampak jest sem tudi "makijavelistčen politik", ki takole rajš pustim.

Nej se ve, da je pomembna, če ne glavna korenina iz katere poganja anarhistični radikalizem - navaden primitivizem.

Nej se vidi.


Ikarus: Jah, sem vedel, da boš tako odgovoril. Jaz bi vseeno brisal na tvojem mestu, ker gre tudi za en imidž foruma.

Večina spodobnih ljudi zagleda en takle prispevek, zaviha nos in ne pogleda nikoli več. Primitivizem izpodrinja strpne - sam sem pa do nestrpnosti nestrpen in to se mi zdi čisto v redu.

In whatson:
Tuki so frustrirani samo tisti ,ki imajo zaprte oči, izsiljujejo,lažejo in se pogovarjajo sami s sabo. Sam tega ne počnem poleg tega pa ne mislim da si Thomas, ker imata drugačen slog pisanja - beri : ne mešaš prve in druge osebe.



Thomas ::

Da ne bo kdo še res mislu no!

:))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

eland ::

Kaj hočeš/hočeta s tem povedat - ah pozab, sej ne vem s kom sploh govorim.

Liar, liar , pants on fire...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: eland ()

TheJack ::

whatson: Trdil si, da je Thomas sposoben dokazat neko stvar, argument (na svojstven način :D ).

Napisal sem ti da meni ni nikdar nič dokazal, ampak se je izogibal odgovorom in dosledno ignoriral moje (proti)argumente.

Na to mi nisi odgovoril niti besede, ampak si se spravil na spodnjo (sarkastično) pripombo (obstaja post, kjer je Thomas nekoga obdolžil, da se za njim skriva burekar). Zakaj tako, whatson? Zakaj se ne odzoveš na prvi stavek dotičnega posta?
Bonis nocet, qui malis parcit.

Matek ::

Thomas, dobil sem vtis, da se ljudstvo s tvojim forumom ne strinja najbolj, zato ti priporočam, da sam sebi zastaviš en challenge. Če bi ocenjevali glede na dolžino postov, imaš prostega časa največ od vseh ljudi na Slo-Techu. Svoje programerske sposobnosti si že dokazal, zato ti svetujem, da si nabaviš kako bukvico o ASP-ju/PHP-ju/Perl-u in si napišeš en forum, ki ti bo avtomatsko delal odstavke, dajal latinska rekla v quote, metal ven sleng, avtomatsko vstavljal potence in take stvari. Potem si daj vsako leto na stran 5 KSIT za domeno in si lepo naredi svojo stran z elite forumom, ob priložnosti pa napiši če kak članek, npr. Politika za začetnike, Kako zatreti 5 najpomembnejših matematičnih zakonov, kako prepričati profesorja matematike, da je 3+3=7,itd.

Z željo, da ti uspe,

MadManMato;)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

pecorin ::

malo prej sem napisal en dolg post, ki pa ga seveda noben osebek ne bo videl
ker je(seveda) crknil comp. ko sem ga hotel poslati, zato bom zdaj samo malo
povzel:

1. Loza in ze tudi Slo-tech sta postala bojni polji vojne thomas:vsi_drugi, kar
je sprozil thomas(mogoce nevede) s svojo ignoranco.
na zacetku sem tudi bil vesel ko je kdo kaj povedal proti thomasu ker res
vedno samo goni svoje in ne poslusa nobenih argumentov proti. potem pa se
je zacel pohod proti thomasu. nekaj casa je to bilo zabavno vendar ima vse svoje
meje. zadnje case vidis v vsaki drugi temi nekaj anti-thomasovskega. za dobro
foruma mislim, da je dovolj teh nesmiselnih prerekanj kjer vsak za vsako ceno
hoce imeti prav. pocasi bomo vsi thomasi.(ne bom napisal brez zamere,
thomas..ker mi je pac vseeno :)).

2. osebno se s thomasom skoraj v nobeni stvari na forumu ne strinjam. na zacetku
je to bilo pac zato ker imam drugacno misljenje, s casom pa sem mu zacel
nasprotovati ze zato ker je pac vedno hotel imeti prav. mislim, da veliko ljudi
na forumu zadnje case dela isto. vendar to ni niti tako velik problem. problem
je da se vec nihce ne "bori" proti thomasovim idejam, teorijam itd. ampak proti
thomasu samemu. zaradi tega je forum(Loza) postal nezanimiv. ni vec zanimivih
debat.

3. ce je ze toliko ljudi proti thomasu bi lahko odprli temo "psiholoska analiza
thomasove osebnosti" :). tu bi lahko vsak napisal kaj je z njim "narobe" v
psiholoskem pogledu. to bi bilo vsaj zanimivo in bi se se kdo lahko naucil kaj
psihologije.

4. o eni stvari pa ni dvoma. thomas zna poskrbeti za svojo publiciteto. za real
life nisem tako preprican, ampak na netu mu to definitivno uspeva.
eno vprasanje: kdo je najbolj poznana oseba v Lozi? mislim, da vsi vemo odgovor.
pa ni znan zaradi svojih razmisljanj ampak le zato ker se vsi zelijo prerekati z
njim. obstaja pa en rek: There is no such thing as bad publicity. se je kdo
vprasal ce on to mogoce hoce? :)

5. ce sem prevec zabluzil in me boste zdaj na forumu ubili/poteptali - ubijte me
nezno :)

P.S. Thomas: ti svojo miselno omejenost in ignoranco branis s svojimi "memi",
kot da bi se vse dogajalo v tvoji glavi in ti na to ne bi imel vpliva. samo ena
beseda: Bullshit.

whatson ::

TheJack - naj ti bo... :)

Meni ni Thomas nikoli nič dokazal. On je preprosto nekaj trdil, moje protiargumente pa ignoriral. Želiš dokaze?


Ne, ne želim dokazov.

pecorin

Nisi napisal ničesar utemeljenega. Tvoj post je bullshit. Ampak sem se pa večkrat pošteno nasmejal (iz tvoje vneme do kritiziranja in sproscanja energije;) ). Predvsem zanimiv je 3. del in Post Scriptum.

Pecorin, frustracije?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

pecorin ::

whatson:
vsak ima svoje mnenje. kakor pac ti mislis...

ampak tocno to sem mislil: ce bomo samo kritizirali drug drugega ne bomo nikamor prisli.
tu na forumu smo pa pac taksni da hocemo drugega vedno prepricati da mi imamo prav in on nima.
sem tudi jaz kritiziral v prejsnjem postu. priznam..me je premamilo. :) upam da se ne bo ponovilo.
toda sporocilo mojega posta se vedno ostaja: tako ne bomo prisli nikamor.

pa ne zdaj misliti da sem nek peacemaker, budisticni menih v nirvani, ki je odkril smisel zivljenja bla bla bla...jaz samo pravim, (pac moje mnenje)da take poste na forumu ne bo nihce vec dolgo bral. meni osebno je taka Loza brezvezna.

to bi bilo vse :)

sifu ::

se moje mnenje: sej ideja se mi zdi uredu da bi meu thomas svojo oddelek....sam ce tko pogledamo...je to le slo-tech stran in so sami tehnicni oddelki glede racunalnikov itd....in potem imamo tukaj se oddelek loža, kjer je vse ostalo...

vprasanje je: v kaj hocejo moderatorji, da se slo-tech razvije? v stran o racunlanikih, ali vsesplosni forum...ker ce thomas odpre svoj oddelek, potem se lahko res najde nekdo drug in zahteva svojega (sport, knjige,itd.)

drgac pa thomas: jest sm v php+mysql ustvaru forum podoben slo-techu...ce mi najdes server, ki podpira php+mysql...ga dam na net ter ustvarim oddelek, ce ti paše..seveda brez mojih financ

MadMicka ::

Mislm, berem in ne vem, a bi se smejal al bi sam nejeverno gledal .......

Primož, a ti resno, da bi najdu nekje enga levičarja in bi na ta način uravnotežil karkoli že??

Heh, Matevž Krivic npr. pravi, da bi morali paziti pri ustavnih sodnikih na uravnoteženost svetovno-nazorskih pogledov, karkoli že to je...pa tud tam to ne bo šlo skozi....

Dejte no resno, madonca sej tole je slo-teh, net zadeva in pretiravat pa res ni treba...

Pa še predlog glede brisanja teh nesrečnih postov:

brisat ja, ampak res samo v izjemnih primerih, ko se že na prvi pogled vidi ne samo preklinjanje, žaljenje in podobno ampak tudi pretiravnaje v tem... res naj bo brisanje postov izjema in ne
pravilo....

Glede tega elitnega foruma je pa zadeva takšna: gre pravzaprav za sistemsko rešitev, odvisno od ciljev oz. vizije adminov, v katero smer hočjo širit slo-tech in katera je ciljna publika...... morda ne bi bilo slabo, da bi za začetek v okviru Lože odprili več rubrik... npr. politika, šport, znanost, podobno kot drugje.......

Thomas ::

Dokler elite foruma ne bo - tudi mene ne bo več semle.

Če bo to nikoli - bo nikoli. Če bo jutri - pa jutri.

Če bo čez mesece - potem nikoli.

8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

eland ::

Zarečenega kruha se največ poje.

Liar, liar, pants on fire.

Gh0st ::

Thomas:
Now you insluted me! :O :P
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

TheJack ::

Če smem povedati svoje mnenje o zadevi...

Prvič; zdi se mi škandalozno, da administratorji sploh premišljujete o tem, da bi nekomu odobrili kar lasten oddelek na forumu. Kaj če bo sedaj vsak hotel svojega?!

Drugič; Slo-Tech forum je že tako preveč razdrobljen, zato so nekateri oddelki takorekoč prazni. Premišljevati bi se moralo o združevanju posameznih oddelkov (zaradi večje preglednosti), ne pa o odpiranju novih! Vse, kar je predvideno za tale ''elite forum'' lahko popolnoma zadovoljivo pokriva Loža. Če te mopedi ne zanimajo, pač ne greš tja, ne?
Bonis nocet, qui malis parcit.

Gandalfar ::

saj ne razmisljajo admini ampak Thomas..

Mercier ::

Pa sploh ni slabo razmišljal. Ampak je najbrž padlo v vodo zaradi diplomacije. Škoda.
TheJack - Prvič; zdi se mi škandalozno, da administratorji sploh premišljujete o tem, da bi nekomu odobrili kar lasten oddelek na forumu. Kaj če bo sedaj vsak hotel svojega?!
Nirakor ne bi bil le njegov, a ne.
TheJack - Drugič; Slo-Tech forum je že tako preveč razdrobljen, zato so nekateri oddelki takorekoč prazni. Premišljevati bi se moralo o združevanju posameznih oddelkov (zaradi večje preglednosti), ne pa o odpiranju novih! Vse, kar je predvideno za tale ''elite forum'' lahko popolnoma zadovoljivo pokriva Loža. Če te mopedi ne zanimajo, pač ne greš tja, ne?
Loža je težka cca. 40.000 postov. To meni ne deluje prazno.


Sfinga ::

Nov oddelek? Zakaj pa ne. Protokol se mi ne zdi odmeknjen od same vsebine slo-teacha kot so šport, politika, kuharski nasveti etc., postaja pa obsežen.
Thomas, ime samo - 'elite forum' ... hm ;) ... to me pa spominja na en pripetljaj;
Enkrat smo na vrata pisarne nabili listek z napisom "Sem vsi nosite srečo in veselje! Eni s svojim prihodom, drugi s svojim odhodom!" Čez čas smo ugotovili, da se je večina ljudi počutila nezaželjene in napadene ... Zanimivo kajne ...

burekar ::

Kaj ko bi pa namesto Elite Forum, kar zveni nenavadno za slo-tech, dal Debatiranje, težke debate, ali pa kaj v tem smislu? Počasi opažam, da bi slo-tech res rabil nekaj takega...

Ste admini sploh že naredili kaj v tej smeri?

Lahko bi dali anketo o tem, saj vam je idej za ankete že pred časom zmanjkalo.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: burekar ()

Thrivial ::

Gh0st:

Thomas: Vnesite tukaj
Now you insluted me! :O :P


Ammm... ostal sem brez besed... :8)

P.S. Thomas... zakaj se res ne lotis lastne strani? Ce samo povprasas po S-T bi imel sodelavcev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri izvedbi in vodenju projekta, sigurno kar nekaj. Konec koncev samega dela za izdelavo enega foruma ni tako veliko, bil bi prvi v Sloveniji; cel forum in ne samo oddelek na eni overclockarski strani...

Kakorkoli.

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Gh0st ::

:\ :O :( :D :D
EMM....
UPS!

mislu sm Insulted, ampak I take it back!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Thomas ::

Thrivial

Zato, ker meni pisanje po forumih le ni najpomembnejša zadeva.

Vseeno se imam prej za človeka akcije, kot za človeka besede. Zato se s svojo stranjo ne bom trudil. Sploh ne s slovensko. Če že - bi bila pjur ingliš.

Ampak vseeno je zelo relevantno, kar si napisal zgoraj.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zveza Komunistov Slo-Techa (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Slo-Tech
25115325 (9783) borchi
»

Elite forum in kultura dialoga na s-t (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
744072 (2916) rozica
»

Thomas, če bereš, klikni.

Oddelek: Loža
472561 (1246) Gh0st
»

Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
684874 (3826) Thomas

Več podobnih tem