» »

vodstvu ST!!!!

vodstvu ST!!!!

«
1
2 3 4

zbogi ::

Kot že nekateri veste, nekateri tudi ne, nam je kuglvinkl po hitrem postopku zbrisal temo, v kateri smo objavli najnovejše dosežke glede navijanja in ekstremnega hlajenja, katere sem v sodelovanju z trgovino Funtech in še nekaterimi posameznki izpeljal v želji, da naredimo v naši mali državi korak naprej, da stopimo v korak z ostalo svetovno elito, ker je v sloveniji kar nekaj privržencev navijanja in sposobnih narediti kak svetovno vidnejši rezultat. Naši ekipi je to supelo, med omenjenimi rezultati, smo v tistem trenutku imeli najvišjo frekvenco jedra pri 3d aplikacijah na radeonu 1800xt na svetu.(in jo verjetno tudi še držimo).
Naš projekt zato ni in nikoli ne bo objaljen ja STju, na veliko žalost nas in ostalih, želnih informacij, zato smo se odločili objaviti zadevo na Funtechovi domači strani.
Zadnjo dejanje od kuglvinkl-a je pa mene osebno zelo razjezilo in sicer izbris 3dmark2001 rezultata s komentarjem da ne piše v orb naslovu SLO-TECH 3D TEAM. Glede na ignoranco vodstva ST, lahko samo sklepam, da ima kuglvinkl njohovo polno podporo.


Men osebno ni jasno zakaj bi mogel jst met to not napisan, oz zakaj nekateri to mate not. Tisto je lepo tema, lestvica rezultatov in nič druga. Kaj pa je ST naredil za mene, da bi jst dal to no, a zato da lahko objavim svoj dosežek tukaj, malo morgen.
Veliko časa sem vložil v par zadnjih projektov, dosegel veliko rezultatov in verjetno pripomogel nekaterim ljudem pomembne informacije kar se tiče ekstremnega hlajenje, katerega se bodo bržkone sami lotlili in mi je prov hudo, da se vodstvo ST obnaša do teh dosežkov tako kot se. In glede na določene teme zadnjih par tednov, nisem edini, ki menim da tak odnos vodilnih ne vodi nikamor.
Tako jaz s tem njihovim dejanjem končam tukaj na tej strani, razen če se mi kuglvinkl in vodstvo ST javno opraviči in prekliče izbris omenjenega rezultata in dovoli objavljane prihodnjih dosežkov pod imenom "Funteh OC".

Hkrati pozivam vse ostale, ki menite podobno kot jaz in vam gre politika tukaj na STju na jetra, da se preselimo/ustanovimo svoj forum, kjer si bomo lahko naprej delili informacije.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
  • zaklenil: perci ()

borchi ::

Hkrati pozivam vse ostale, ki menite podobno kot jaz in vam gre politika tukaj na STju na jetra, da se preselimo/ustanovimo svoj forum, kjer si bomo lahko naprej delili informacije.

do sedaj so vam še vsi zaželeli srečo. dovolite, da vam sedaj zaželim še posebno naklonjene zvezde in da vam uspe HITRO. ker mi gre že na k***c, da se ko jehovci zbirate pa nikol ne zapustite tega foruma. zakaj ne morete spokat na tiho in hitro?! mislim, resno sprašujem, kaj vas drži tukaj?
l'jga

Zheegec ::

Se strinjam z Zbogijem, to da tam v naslovu ne piše Slo-tech 3D team je pa še en razlog, da se tisti ki so v S-T 3D Mark team bolj potrudijo :D

Ravno takšnih dosežkov navdušencev bi morali biti na Slo-tech veseli!!

LP
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Moonman ::

zbogi: QFT

edit: za vse, ki še slučajno ne vedo kaj QFT pomeni
QFT = Quoted For Truth


Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Moonman ()

likar ::

Sram vas bodi! Namesto, da bi podpirali dosežke prjavljate take bolne opazke.;(

Zbogi, imaš našo podporo!

Nejc Pintar ::

Tole kar se zadnje tedne dogaja je čudno. Očitno je naša bwana postala tako vase zagledana da jo milo rečeno BK za uporabnike.
Lahko je biti prvi, če si edini!

mtosev ::

Res ste bolani. Samo zato, ker nepiše SLO-TECH TEAM brišete. :\ :\ :\ NO COMMENT. 8-O
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

para-site ::

Tukaj bom se jaz dodal svoj del zgodbe z omenjenim moderatorjem, ki je potekala po izbrisu rezultatov in slik prek PM.

para-site
>če slo tech želi imeti to objavljeno, bo sprejel cel paket, odlične rezultate in reklamo. aja pa proizvajalce in uvoznike za grafo ram in cpu bomo še mogli objavit.
vse ali nič

kuglvinkl
Hm, zdej bi blo fino. če se zbereš. Zakaj misliš, da se mi je sploh treba ukvarjat z izsiljevanjem? ST, se namreč s teroristi niti pod razno ne pogaja. Zaradi verjetno lepega dosežka seveda ne bomo dali na led ostale oglaševalce, ki so plačali oglaševanje. Niti pod razno. Zakaj ti ne plačaš banerja?

moj komentar na to:
Če se ukvarjamo z navijanjem nismo teroristi. Tudi mi imamo določene obveznosti do proizvajalcev, kateri nam zaupajo precej drago strojno opremo in projekt ponujamo kot celoto, v čemer ne vidim izsiljevanja. Tako ali drugače ljudi zanima, s katerimi komponentami je rezultat dosežen. Izjava "verjetno lep dosežek" kaže na določeno mero nepoznavanja področja. In končno, mojster, zberi se ti: Omenjas neko nase namisljeno izsiljevanje, hkrati pa napises, da naj si plačamo banner, sicer niti pod razno ne pride v postev... smesen si.:D

Microsoft ::

Zgleda, da delajo tako, da te enostavno oznacijo za terorista in to je to. Boh pomagi.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BluPhenix ::

Na Funtechu bi dovolili objavo slo-tech 3D teama?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Dejancek ::

Brisanje je res prezpredmento. Očitno foušarija živi tukaj v SLO na višku, anyway nič novega a ne ;)

Omenjeni TP ima v temi o 3D Marku 2001 napisano z debelim tiskom :

Prosim da k svojim objavljenim projektom dopišete članstvo ekipe
"**Slo-Tech 3D Team**"


Vse lepo in prav. Čeprav je dvoumno to kar piše.
Seveda ne gre pozabiti, da NIKJER ne piše da moreš biti obvezno član Slo-Tech 3D Team-a.

Ker je napis "**Slo-Tech 3D Team**" v 2 vrstici, se avtomatsko to smatra, da je navedeno kot primer.

Skratka omenjeni TP, za mene ni posredoval v skladu z pravili, če seveda le obstajajo za TPje...
Vseeno zbogi ne pričakuj kaj preveč od tega, saj oni imajo vedno prav, čeprav ga vedni nimajo.
Živimo naprej ;)

Ch4N93 ::

Najprej pohvale za zavidanja vreden dosežek!

kar se pa tiče reklame: hja, verjetno tudi fun-techovci nebi bili veseli, če bi na njihovi strani objavili rezultate neke navite komponente, ki je sami ne prodajajo, zraven pa še dodali link do prodajalca...
Ni nam lahko...

Primoz ::

Kuglvinkl je na podlagi opozorila para-site-a pravilno ugotovil, da je vaš projekt v bazi naveden in objavljen pod imenom Zbogi "Funtech OC Team" www.funtech.si.

Ker ste se popolnoma avtonomno in legitimno odločili, da boste projekt promovirali pod imenom (svoje) skupine, objava vsebinsko ne spada v temo o "Slo-Tech OC Teamu". Pogoji za objavo dosežka so izrecno navedeni v sami temi ("**Slo-Tech 3D Team**"). Ker je tema namenjena objavljanju rezultatov "Slo-Tech OC Teama", ne bi bilo razumno dovoliti objave ostalih rezultatov (če koga zanimajo, si jih lahko ogleda na svetovni lestvici). Kopija svetovne lestvice pa nekako ni namen tega foruma. Seveda pa vas nihče ne sili, da v tej temi sodelujete. Če pa se odločite sodelovati, pa za vas veljajo enaki pogoji kot za vse ostale.

Izbris je bil vsekakor vsebinsko pravilen in ustrezno izveden.

Drugi del pritožbe se nanaša na izbris teme, v kateri je PR služba Funtecha (para-site) opisala Aljažev dosežek. Kot je v kasnejšem razgovoru z vpletenimi kuglvinkl večkrat poudaril, bi bila odločitev verjetno drugačna, če bi dosežek na forumu objavil Aljaž sam.

Slo-Tech na forumu ne dovoljuje prikritega oglaševanja podjetij, kot tudi ne objavlja plačanih vsebin. Opisovanje dosežkov naših uporabnikov v zgornjo definicijo običajno ne spada. Tiskovna sporočila preprodajalcev računalniške opreme pa v večini primerov ustrezajo zgornji definiciji.

V svojem odgovoru, ki ga je naknadno tudi javno objavil v tej temi, para-site navaja:

če slo tech želi imeti to objavljeno, bo sprejel cel paket, odlične rezultate in reklamo. aja pa proizvajalce in uvoznike za grafo ram in cpu bomo še mogli objavit. vse ali nič (poudarek dodan)

Iz tega sporočila je še dodatno razvidno, da je bil edini namen objave brisane teme prikrito oglaševanje zgoraj omenjenega podjetja. Altruistični nameni oglaševalskega oddelka so še dodatno razvidni iz naslednjega citata:

anyway pa imamo itak že zmenjeno za objave v revijah, tko da... slo tech nam koristi le toliko, da bi rezultati prej prišli ven. zato smo pripravljeni zastojn objavit rezultate. če hočete kaj imet od tega prav, sicer tudi ok.

Očitno si para-site želi brezplačne objave plačane vsebine, pri čemer poudarja, da je "itak že zmenjen za objave v revijah" (kjer očitno takšne predpripravljene članke objavljajo). Slo-Tech ne objavlja plačanih vsebin, ne dovoljuje prikritega oglaševanja na forumu in po svojih močeh preganja poskuse takšnih dejanj na forumu. Edina možna oblika oglaševanja na strani so pasice na vrhu strani.

Rad bi tudi poudaril, da s poskusi izsiljevanja na takšne in drugačne načine ("vse ali nič", zahtevane dodatne vsebine) ne boste dosegli ničesar (oz. kot je napisal kuglvinkl, "Slo-Tech se s teroristi ne pogaja").
There can be no real freedom without the freedom to fail.

McHregec ::

Optimist.
Destroyer Of The Worlds.

kokos25 ::

torej ljudje božji, a nismo seznanjeni, da ne smemo na ST oglaševat drugih podjetij...če je to tako, naj tako ostane, drugače pa naj vsak najde svojega favorita in naj ST vse to zastonj "prenaša"....nobena reklama ni zastonj, če pa je, pa naj ST ne briše tem oz. če ne, naj pa podjetja kot je zgoraj omenjeno plača ST ju par cekinov....Razumljivo? lahko pa da sem falil s temo in se globoko opravičujem za nastalo škodo...

LP

zbogi ::

Za mene člansvto v neki ekipi vedno neki pove, nikjer nisem zasledil da z objavo v omenjeni temi postaneš član st tema, nikjer nisem zasledil da moreš bit član st tema če češ objavljat in nobeden moj rezultat ni nikdar vseboval omenjenega teksta in vsi mojo preostali rezultati še kr krasijo vaše lestvice in je minilo več kot leto od prve objave in nisem nikoli dobil nobenega opozorila!!! Pa če greš pogledat vse rezultate, boš takoj videl da nisem edini.

Če si prebral temo, ki smo jo odprli, kar nedvomno si jo, bi lahko opazil da je bila tema namenjena izključno predstavitvi projekta, in sicer obeh dosežkov navijanja in dve slikici, kako je zgledalo hlajenje. Trgovina Funtech je bila zgolj samo omenjena z eno besedo in dodan link.

Kar se tiče pa accounta Funtech OC, je to ime našega teama oz teamski account in zadevo sem objavil jaz osebno, iz domačega računalnika, kar itak lahko vidite, ker imam stalen IP že nekaj let!!! Glede na to da vas izjemno moti ime accounta, me prav zanima zakaj pol dopuščate vsem ostalim uporabnikom ki nosijo ime proizvajalca, znamke, proizvoda, še celo zaščitenih imen, ki nedvoumno nakazujejo. Nikjer med vašimi veleumnimi pravili (da ne boš spet začel s tem bednim citiranjem pravilnika) ne piše da je to prepovedano. Sama beseda Funteh ima svoj lasten pomem in ta beseda se lahko in tudi se uporablja v povsem ne s trgovino povezani debati. Kaj pol brišete tudi account Mlacom, ki je lahko čist normalno lastno ime osebe. Uporaba teamskega accounta je nujna, ker v tem teamu nisem sam, to ni moj lastni dosežek in bo lahko v naslednjih poskusih sodeloval kdo drug.

Ne mi zdej tle uporavičevat vaše sankcije, nedvoumno je opaziti da vas nekaj moti bodisi pri našem dosežku bodisi pri sami trgovini Funtech, ali pri meni osebno. Tudi Funtech je že pokazal da lahko sodeluje z vami, če ste le pripravljeni, nenazadnje je bil tle opisan test kartic 7800GTX ki so prišle iz iz omenjene trgovine.

Sami sebe mate za ne vem kake profesionalce, med tem ko se obnašate na nivoju 5 letnega otroka in vam bom tle, javno povedal, kar sem že povedal kugliviku preko ZS. TRENUTNO VODSTVO ST JE EN SKUPEK NAVADNIH KRETENOV!!!!

p.s. kar se pa tiče plačanih vsebin, objava rezultatov nikoli in nikdar ni plačana, sej za sportnimi dosežki vedno stojijo sponzorji in še nikoli ni blo treba plačat, če si na forumu objavil da je ta pa ta dosegel ta pa ta rezultat. FFS. Cel postopek, opis, navodila, namigi, to je pa druga stvar, tega naš post pa ni vseboval.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zbogi ()

zbogi ::

in še to, s temi argumenti, ki sem jih navedel, bi lahko sprožil proti vam sodni postopek, in po posvetovanju z odvetnikom, bi bilo precej realno, da bi pušili, ker nikakor s tem, kar ste navedli, ne morete uporavičit trditve prikritega oglaševanja.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

kokos25 ::

ni bilo govora o objavi rezultata, ampak o tem, da nima nobeden pravice, razen z dovoljenjem višje sile, oglaševati druga podjetja...kakšno politiko pa ST fura z oglaševanjem pa približno vem...mimogrede, ne stojim za nobenmu, ampak pravila so pač pravila...če pa nekdo posodi STju komponento za testirat, je pa nujno in obvezujoče napisat, kje je to komponeto dobil, si jo je sposodil + cena te komponente....jp, tako to gre....

no, pardon zbogi, ampak razmišlanje za sodbo...hm, kok si pa star? a zdaj se bomo pa tožili že zaradi izbrisane teme...ja no, djmo se vsi med sabo tožit...polovica bo dobila sodbo, druga polovica pa bo z sklonjenimi glavami...bla bla bla....in potem....eh,...dost je, grem spat...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kokos25 ()

Utk ::

Dej nehaj se smešit. Lepo ti je bilo napisano, če si nepismen pa bog pomagaj, ni čudno da ne moreš preživet na nekem forumu. Pa nimam posebno rad ST vodstva, ampak tu mi pa res ni jasno kaj bi rad dosegel...v svoji temi so pisali o svojih dosežkih, dej jim mir, pa si naredi ali svojo temo, ali pa napiši novico, kakšen rekord ste podrli. Če bi blo vredno objave to...seveda brez nekih reklam, raje link na svojo stran, kjer pa itak imaš lahko kaj češ.

zbogi ::

kokos25, če nisi videl teme, je bila trgovina Funtech omenjena samo v Eni besedi, pod katero je bil link in niti pikice več. napisal sem celoten hardwer, ki sem ga uporabil, čisto vsako komponento je priskrbela omenjena trgovina nobena komponenta ni blia označena bodisi z linkom, bodisi z ceno.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

kokos25 ::

zbogi, o komponentah ni nate letelo....

zbogi ::

CrniE, a jst se smešim, kaj pol počneš šele ti ko komentiraš stvari o katerih očitno nimaš blage veze. Smo naredili svojo temo in smo objavili na svoji strani.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Primoz ::

Eh zbogi ... cut the crap. Zadeve nisi objavil ti ampak "Funtech OC". In zadeva je PR crap.

Citat začetka teme:


Funtech OC team

Je bil ustanovljen decembra 2005 in je sestavljen iz skupine navdušencev navijanja.
Cilj skupine je doseganje dobrih rezultatov in podiranje dosedanjih rekordov v navijanju s pomočjo različnih tehnik hlajenja, ki omogočajo temperature do -100C in še čez.
Glavni izvajalec poskusov je Žbogar Aljaž - zbogi, 25. letni diplomirani biokemik, ki uspešno združuje svoje kemijske spretnosti s svojim navdušenjem za navijanje strojne opreme.
V pomoč in podporo mu je njegov prijatelj in asistent Fras in ostali navdušenci v skupini, ki ga spremljamo pri njegovih poskusih.
Zbogi-ja, kot ga imenujemo, podpira tudi računalniška trgovina Funtech, ki ima posluh za tovrstne podvige in ga oskrbuje s strojno opremo, ki jo potrebuje za navijanje.


Sedaj ... če večino časa sam o sebi pišeš v tretji osebi ... potem v redu. Drugače je pa tole super začetek marketinškega letaka.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Utk ::

Ja no...temo z reklamo. Kaj je pa to pomembno od kje kartica?

zbogi ::

kokos, vidim da glih nisi pravnik, če izvzamemo to, da sem jih zmerjal z KRETENI, kar seveda ne bi naredil, če bi jih hotel tožit, bi jih lahko tožil za povrzočitev psiholoških ali bilokakih bolečni, zaradi izbrisa teme, ki je bila proti njihovimi pravili. Tle bi se šlo seveda za argumentacijo na sodišču, sej nisem rekel da je kr auto win, samo po strokovnem menju nimajo nobenih trdnih argumentov.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Primoz ::

D. OGLAŠEVANJE

17. člen

1. Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.

18. člen

1. Če oglas ne sodi v oglaševalsko vsebino iz prejšnjega člena, ga je dovoljeno postaviti samo v oddelku Mali oglasi.
2. Tema Navodila za pisanje malih oglasov je sestavni del teh pravil.

19. člen

1. Če se pojavi upravičen dvom, ali oglas ureja 17. ali 18. člen, mora tisti, ki je oglas objavil (oglaševalec), na zahtevo Slo-Techa vsebino oglasa pojasniti.
2. Slo-Tech sporoči zahtevo za pojasnilo iz prvega odstavka tega člena po elektronski pošti oglaševalca. Vsa nadaljna komunikacija poteka po elektronski pošti.

20. člen

1. Za resničnost in točnost navedb iz 17. in 18. člena v oglasu je odgovoren oglaševalec.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

zbogi ::

je Primož, skoč do teme, pa poglej pod kirim IPjem je objavljena. TO JE MOJ IP!!!!!!!!!
To je prestavitev projekta, teama, zdej če bi jst prodajal recimo podpisane majice s svojo sliko, pol bi temu lahko rekli marketinški letak, sam na tvojo žalost, tega ne počnemo, mogoč kdaj v prihodnosti.
In a je kje prepovedan, sam sebe imenovat v tretji osebi!!!!!!!

p.s a ti nisem rekel da mi ne hodit citirat pravil, recimo da bi tista tema bila bolj vprašljiva, on rezultat v temi od 3dmarka pač ne!!!!!!
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zbogi ()

Primoz ::

10. člen

1. Prepovedano je uporabljati več uporabniških imen.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

zbogi ::

in sankcija, da si ST dovolji izbrisati uporabniške accounte, ki niso uporabljeni več kot 6 mesecev!!!!!!
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

zbogi ::

dej Primož, bolj slabo ti to poznaš tole igrišče tle.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

kokos25 ::

nism pravnik, sm pa grafik....:D
preberi člene ki jih je napisal primoz in moralo bi biti vse jasno...

Primoz ::

Tistega rezultata nihče ne bi niti opazil, ker je forum prevelik ;) Ampak če nas pa kdo na kršitev izrecno opozori, pa pač ukrepamo (hvala para-site).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

zbogi ::

plust to da se po domače iz dreka vlečeš, pri izbristu teme je bilo brez dvoma povedano, da je bila izbrisana zaradi prikritega oglaševanje, noben ni omenil, da ne paše v prav oddelek, da je prepovedana uporaba več imen ipd....
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

kokos25 ::

zaklente temo, jz bi šu spat |O

zbogi ::

sej nima veze al je blo opaženo al ne, blo je izbrisano in to je to!!!!!
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Primoz ::

Sankcija je spodaj ...

33. člen

1. Kršitev 10. člena se kaznuje z združitvijo uporabniških imen.
2. Če se kršitve nadaljujejo, se kršitelju dodeli oznaka persona rudis.


Ampak ker mi običajno domnevamo, da naši uporabniki ne kršijo pravil, smo pač domnevali da je to različen uporabnik. In ker se je nad izbrisom pritožil direktor vpletenega podjetja in ne ti, je kar se mene tiče stvar še vedno vprašljiva.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

kuglvinkl ::

Da takoj zaključimo glede tožb. Ta odvetnik se spozna na pravo kot naša mačka na boben (to se mi zdi sem enmu, ko je motovilil s tožbami že napisal). Sklenemo lahko, da to ni odvetnik. Ker odvetnikov, ki bi se spoznali na pravo kot naša mačka na boben, ne poznam. Po moje zato, ker jih ni.
Your focus determines your reallity

Primoz ::

Tema je bila brisana zato ker je oglas ... kar sem lepo povedal. Slo-Tech ne razpolaga s kristalno kroglo, ki bi nam povedala, da ste se klonirali in potem sami v tretji osebi napisali slavospev odličnemu podjetju.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

zbogi ::

IN ZAKAJ POL NI PRIŠLO DO ZDRUŽENJA UPORABNIŠKEGA IMENA.
ja tudi on je član teama, ker sem že povedal DA JE TO TEAMSKI ACCOUNT, in tudi jst sem član teama.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

zbogi ::

kuglvikl, ti si pa sploh veleumni izvedenec kar se prava tiče, pejt pol srat njim ne nam. Ti bom osebno predstavil odvetnika, ki je to rekel, pa da bomo videli, če mu boš v faco povedal da se spozna na pravo kot naša mačka na boben
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Primoz ::

Ker do sedaj nismo vedeli, da je to podvojen račun (iz zaupanja do naših uporabnikov smo domnevali, da ni)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

kuglvinkl ::

Z veseljem. S kolegi iz foha se vedno rad pomenim. zbogi, drzno je s tujim k po koprivah opletati.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Primoz ::

Kar se pa oglaševanja tiče, je pa že para-site napisal, da hoče met objavljeno reklamo (ki ni označena kot reklama)... tako da bi jaz to debato res zaključil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

zbogi ::

no, uglavnem potrdili ste mi mojo trditev, jst tle stvar končam.

za vse ostale, pa vidimo se verjteno na slo-mod-u
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

para-site ::

Funtech OC team je bil ustanovljen z namenom doseganja navijalskih rezultatov v svetovnem merilu in je tudi podprt s strani proizvajalcev strojne opreme, s katerimi ima podjetje Funtech poslovne odnose. Zato so nam zaupali njihove proizvode, s katerimi je Aljaž dosegel zavidanja vredne dosežke. Cel projekt je osnovan na zanesenjastvu vseh članov, se posebej je ogromno truda v projekt vložil Aljaž, ki si ne zasluži ignorance samo zato, ker v imenu nima naziva vasega foruma. Za ta projekt nihče ni prejel plačila, gre za čisto in enostavno veselje in zadoscenje članov ekipe. Vendar proizvajalci pricakujejo, da se jih omeni, kar je obicajna praksa pri nas in v tujini. Taksnega odziva s strani Slo-techa vsekakor nisem pricakoval, saj je v osnovi pri opisu poudarek na novem nacinu hlajenja s suhim ledom in tekocim dusikom, ter rezultatih samega navijanja, ime podjetja je samo v imenu skupine. Pogoj, ki sem ga postavil, je bil, da se omeni proizvajalce strojne opreme, ne pa imena moje firme. To sta dve zelo razlicni zadevi. Imena teama pa ne bomo spreminjali zgolj zato, da bi lahko imeli rezultat na vasem forumu, saj so take zahteve z vase strani pretirane. V projekt Slo-tech ni vlozil svojega truda in casa. Ker velja Slo-tech za forum o navijanju in podobnem, smo rezultate objavili kot zanimivost in neke vrste znak spostovanja do bralcev, ki z nami delijo podobne interese v navijanju. Na zalost smo se motili in naleteli na sovrazen sprejem, katerega nismo pricakovali, ceprav smo projekt speljali profesionalno in na svetovnem nivoju, kar kazejo tudi rezultati in odziv na svetovno priznanih navijaskih forumih. Zgodba je zanimiva tudi zato, ker si je Slo-tech pred nekaj meseci sposodil od firme Funtech dve graficni kartici 7800GTX (in to celo od istega proizvjalca) in izpeljali projekt testa graficnih kartic prav z naso pomocjo, pri čemer se vam objava proizvajalca in mojega podjetja takrat ni zdela sporna. Glede na dvojna merila forum ocitno deluje na podlagi interesov pod pretvezo ljubiteljskega foruma.

kuglvinkl ::

Imena teama pa ne bomo spreminjali zgolj zato, da bi lahko imeli rezultat na vasem forumu, saj so take zahteve z vase strani pretirane.

Sej ga ne rabte. Mi ga bomo zmergali.
Your focus determines your reallity

borchi ::

za vse ostale, pa vidimo se verjteno na slo-mod-u

končno so sklenili spokati v čoln in odveslati, prerokovana povodenj bo odplaknila vso ostalo nesnago (slo-tech).
l'jga

Primoz ::

Tole podtikanje si sicer skoraj ne zasluži odgovora, ampak vseeno:

Od Aljaža nihče ne zahteva da spremeni ime teama. Pravimo samo, da če ga ne, ne more objaviti rezultata v temo, kjer se objavljajo rezultati Slo-Tech teama. Lahko pa se objavijo kje drugje (tem je veliko, lahko se tudi odpre kakšno novo).

Tudi proti objavi njegovega dosežka nimamo nič (ker se je očitno res potrudil), še veseli bi ga bili. Imamo pa zelo veliko proti objavi PR sporočila o njegovem dosežku (še posebej ker ni niti označeno kot oglas).

PS. če avtor tiste teme potrebuje kakšno honorarno delo, naj se javi (dobre pisce PR sporočil vsekakor potrebujemo)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

kuglvinkl ::

Ja, se strinjam s tabo, da imajo nekateri dost apokaliptične poglede na svet. Za nami potop...
Your focus determines your reallity

para-site ::

Točno tako je tudi bilo, Aljaz je v imenu teama odprl novo temo, ki pa je bila zbrisana v 5 min. Zdaj mi prosim razlozi, kako mi lahko reces, da bi mogli odpret novo temo...
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posebna cena XFXa za slo-techovce?

Oddelek: Slo-Tech
462467 (1783) Primoz
»

Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
17012225 (6483) hruske
»

Slo-Tech 3D Team! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1389325 (6735) TommyLee
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077717 (4939) Ziga Dolhar

Več podobnih tem