Forum » Zvok in slika » Ellion DVD snemalnik Divx predvajalnik
Ellion DVD snemalnik Divx predvajalnik
tomaxxx ::
Zanima me če ima mogoče že kdo <b>TALE</b> predvajalnik/snemalnik oz. ga je imel priložnost stestirat?
Zdi se mi precej interesantna zadeva za nadomestitev pred kratkim upokojenega videorekorderja ;)
Ps.: v pecifikacijah na strani sicer ne piše da predvaja Mpeg4 v navodilih pa, in tudi po raznih testih po netu je potrjeno da špila.
Cena se vrti okol 150€ zato je pač padel v oči
Zdi se mi precej interesantna zadeva za nadomestitev pred kratkim upokojenega videorekorderja ;)
Ps.: v pecifikacijah na strani sicer ne piše da predvaja Mpeg4 v navodilih pa, in tudi po raznih testih po netu je potrjeno da špila.
Cena se vrti okol 150€ zato je pač padel v oči
CaqKa ::
in kje ti vidiš da predvaja mepg4?
mpeg 4 kolkor jaz vidim imajo samo modela 520 a in c
tale ko si pa ti podal link pa je obični dvd snemalnik
mpeg 4 kolkor jaz vidim imajo samo modela 520 a in c
tale ko si pa ti podal link pa je obični dvd snemalnik
Look at <b>HERE</b> pa lahko greš brat še komentarje folka, ki pravijo da jim zadeva špila. Nisem pa ravno prepričan če predvaja tudi podnapise.
CaqKa ::
hmm zanimivo.
samo ne verjamem da kdo tukaj na forumu ima ta predvajalnik.
sicer pa zelo dobre informacije.
samo ne verjamem da kdo tukaj na forumu ima ta predvajalnik.
sicer pa zelo dobre informacije.
Probat ni greh pravijo ;)
Sicer je res interesantna zadeščina, samo res me pa mal moti ker ni nikjer napisano če predvaja tudi podnapise pri divx/xvid filmih.
Sicer je res interesantna zadeščina, samo res me pa mal moti ker ni nikjer napisano če predvaja tudi podnapise pri divx/xvid filmih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63579 (16069) | Buffy |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20144 (12724) | filipc |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13545 (5146) | Kocovan |
» | PS3 + Tversity = XVID preko mrežeOddelek: Konzole | 2710 (2531) | BigFoot |
» | Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?Oddelek: Zvok in slika | 3011 (2387) | Calligula |