» »

Diskriminiranje

Diskriminiranje

kiaara ::

očitno se na slo-tech forumu diskriminira ljudi, katerih ime ali kaj druga ni všeč zaposlenim v odzadju tega linka. Jaz sem živi primerek tega, izgleda, da nekomu tu ni všeč moj vzdevek ali kaj, vendar še na popolnoma vsako temo, na katero sem podala svoje vprašanje, sem dobila zelo negativeno nastrojen odgovor! za razmislek vsem, ki se jim je že kaj takega zgodilo! Na drugih linkih, se to ne dogaja! ta zaposleni, ki stoji za vzdevkom omega blue, očitno ni tam, da bi ljudem pomagal, temveč da je lahko nad nekom nesramen! Če kdo česar ne najde gor, mu lahko namignete, ne pa da se še norca z nas delate!
Kiaara
  • zaklenilo: OwcA ()

kiaara ::

pa prosim povejte mi, kako se lahko popolnoma odjavim, oz. Izbrišem svojo prijavo, ki sem jo izpolnila takrat za dostop do vašega foruma!
Kiaara

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Xplicit ()

Mavrik ::

Kar je tukaj nesramno je to, da pišeš vse z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI.

In lepo bi tudi bilo če bi napisala povezavo do sporočila, ki ga je napisal in bi naj bilo tako nesramno.
The truth is rarely pure and never simple.

OmegaBlue ::

Um pomoje to misli.

P.S.
Kaj zavraga to dela v igrah?

P.S.2

"OmegaBlue" se skupaj piše - hvala
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

msms ::

Ja to je pa res nesramno da se dereš po forumu.:D

Bramac ^^ ::

Mene zanima zakaj pišeš z takimi črkami?
Se da lepše prebrati z navadni črkami, tole samo še slabše izpade.

Pa ni treba takoj znoret zarad neke stvari, nevem kam to pelje :\

OwcA ::

Res je, diskirminiramo, torej ločujemo, med uporabniki, ki spoštujejo pravila uporabe te strani in tistimi, ki jih ne.
Poudaril b iše, da si se takoj zatekla k precej odrezavemu, da ne rečem žaljivemu, tonu, namesto da bi kulturno vprašala, če ti kaj ni bilo jasno.

Na splošno imamo za pritožbe proti delu moderatorjev posebno temo, imenovano, glej si ga no, Pritožbe. Na njo je vsak uporabnik opozorjen že z branjem pravil, nečem kar bi naj naredil ob prijavi.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Slo-Tech
49147292 (22559) CaqKa
»

novice na slo-tech (strani: 1 2 )

514470 (3492) hruske

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

96846037 (25550) kuglvinkl

Več podobnih tem