Forum » Omrežja in internet » Iscem web stran!
Iscem web stran!
krucymucy ::
No, torej iscem web stran na kateri je kaksnen arhiv zanimivih, da ne receh na dusopihajocih SMS sporocil!!!!
Tomi ::
Recimo tule je nekaj, pa še pošiljaš jih lahko direktno. Sicer pa najdeš dosti, če v najdi.si napišeš sms šele..
Potem najde en kup strani..
Potem najde en kup strani..
metrodusa.blogspot.com
rc-car ::
Roberto: Da!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Tomi ::
Ja, za to boš pa moral imeti lastno domišljijo, in nobena stran ti tega ne bo dala.
Samo malo pomisli, pa se boš česa spomnil.. Sicer je pa dobro, da imaš koga, ki bi mu te SMS-e pošiljal, huje je, če nimaš nikogar ( kot npr. jaz, ker sem postal prezahteven)
Samo malo pomisli, pa se boš česa spomnil.. Sicer je pa dobro, da imaš koga, ki bi mu te SMS-e pošiljal, huje je, če nimaš nikogar ( kot npr. jaz, ker sem postal prezahteven)
metrodusa.blogspot.com
krucymucy ::
Sej za 14 dni sem jih mel dost iz domisljije!!!
Sam sem se zajebu, ker sem jih prevec posilju vsak dan - bi mogu enga na dan ne pa pet!!!
Napiste kej ce boste najdli - jest sem eno najdu na najdi.si, samo je zdej ne vec!!!
Sam sem se zajebu, ker sem jih prevec posilju vsak dan - bi mogu enga na dan ne pa pet!!!
Napiste kej ce boste najdli - jest sem eno najdu na najdi.si, samo je zdej ne vec!!!
lordgreg ::
si že kdaj slišal za google? najboljši iskalnik.. prepričaj se. če ne z "sms šale", potem pač z "sms sale". težave? runkl pipo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44458 (9698) | AštiriL |
» | [Python] HTTPS na desktopu dela, na Arduinu neOddelek: Programiranje | 1392 (1005) | N4g4c3N |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72498 (29093) | DJ Beat |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11117 (7898) | Tody |
» | Zastojn SMS-iOddelek: Mobilne tehnologije | 3699 (3035) | NOOB-ek |