Forum » Slo-Tech » Na napakah se učimo
Na napakah se učimo
Elton ::
Moram reči, da me je zelo presenetilo, ko sem pogledal v forum in opazil, da sem postal Owca (pa sploh nisem vedel kaj to pomeni)
To sem izvedel šele ko sem prebral pravila in hkrati ugotovil, da sem kršil 6 in/ali 7 člen.
Res je da sem vprašal preveč direktno ampak v forumu že tako ali tako (sploh v sekciji IGRE) na vsakih nekaj besed opazim besedo CRACK, ki ima dokaj jasen pomen (v piratski terminologiji namreč).
Vendar pa je to normalno, saj so originalne igre zelo drage (po moje 90% ljudi kupuje nelegalne kopije iger)!
Hvala, upam da sprejemate moje opravičilo!
To sem izvedel šele ko sem prebral pravila in hkrati ugotovil, da sem kršil 6 in/ali 7 člen.
Res je da sem vprašal preveč direktno ampak v forumu že tako ali tako (sploh v sekciji IGRE) na vsakih nekaj besed opazim besedo CRACK, ki ima dokaj jasen pomen (v piratski terminologiji namreč).
Vendar pa je to normalno, saj so originalne igre zelo drage (po moje 90% ljudi kupuje nelegalne kopije iger)!
Hvala, upam da sprejemate moje opravičilo!
Tomi ::
Pri tem, da so igre drage ti dam prav. Zato že nekaj časa nisem nobene kupil, res je pa, da tudi nobene na sploh nisem dobil.
Sicer je pa tako, da imate novi uporaniki eno zadevo, ki se ji reče seznanjanje s pravili, in to je ena zadeva, ki vas vpraša, če ste seznanjeni s pravili, je res.
Sicer se je pa motiti človeško, Primož bo pa odločil, če ti bo odstranil Owco.
Sicer je pa tako, da imate novi uporaniki eno zadevo, ki se ji reče seznanjanje s pravili, in to je ena zadeva, ki vas vpraša, če ste seznanjeni s pravili, je res.
Sicer se je pa motiti človeško, Primož bo pa odločil, če ti bo odstranil Owco.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prošnja za komentarje: Nova pravila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 38122 (32255) | link_up |
⊘ | Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Slo-Tech | 52201 (23868) | OwcA |
» | Izjema, ki potrjuje pravilo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11846 (9991) | nevone |
» | Kateri program za upravljanje z particijamiOddelek: Programska oprema | 1019 (859) | sash |
⊘ | Zahtevam pojasnilo! (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4619 (2891) | Gandalfar |